Inlägg

Inlägg som Wenro har skrivit i forumet
Av Wenro

"Riskorn" och låter kylaren sköta resten. Kryonaut.

Av Wenro
Skrivet av morotis:

Det är en haven för nördar att nörda ned sig utan att bli dömda för det. Istället uppmuntrar man varandras nördighet. WE ARE ALL KINGS!

...but we will be conquerors!

Av Wenro

T-Röd

Av Wenro

6/10

Av Wenro

Brukade göra med jämna mellanrum. Nu, not so much. Märker jag att något är tillräckligt skevt för att inte kunna "fixa själv", så är det bara att blåsa rent.

Av Wenro

Norge
Danmark
Tyskland
Turkiet
Grekland

Skall öka på listan rejält, vill "vandra" hela världen.

Av Wenro

It's all in the details.

Av Wenro

God jul allihopa.

Av Wenro

Valde Gävle men osäker om det skulle börjat redan där. Har tidigare bott flertalet år omkring Hälsingland och alltid nämnt det som Södra norrland.

Av Wenro

April apri.... December December?

Av Wenro

Blev absolut ingenting här, heller.

Av Wenro

Diggade Compact. Hade Z1C och Z5C, men kände mig jämt tvungen att roota de lurarna. Samt att uppdateringar alltid dröjde så. Sedan bytte jag märke efter cirka 2 år med Z1an och säg 4 med Z5an.

Av Wenro

Pajkastning när det blir konkurrens?

Av Wenro

Samtliga, startposition på F- och J (emellanåt L)-tangenterna som någon annan skrev. Vänster tumme på mellanslag och höger tumme precis under mellanslag. Vänster lillfinger konstant över Shift i stort sett. 115-125wpm får jag väl på "testerna".

Av Wenro
Skrivet av dwd:

Tackar så mycket för plats på startsidan! Det var en trevlig överraskning så här på söndagseftermiddagen

Det har varit mycket snack om spillrisken och jag kan säga av egen erfarenhet (yes, it happened..) att allting överlevde utan några som helst problem.

Inspekterade inte in i minsta detalj men borde ju finnas något sätt att ha det tätat där dryck EJ hör hemma Ett glas är ändå lite volym, kul att råka välta en kanna eller liknande..

Av Wenro

Kul med två lag på spelplanen igen. Låt det hålla sig här nu, med lite konkurrens. Det var allt ett tag sedan..

Av Wenro
Av Wenro

Blixten tog dessvärre min N56U. Saknar den, gick så bra med padavan. Blev tunt med uppdateringar på sista tiden dock, har inte varit så uppdaterad själv vad gäller kontinuiteten med projektet. Men om någon forkat och fortsätter så är ju det schysst! Nu kör jag Merlin på en R7000 istället.

Av Wenro
Skrivet av Samsung:

Ja, N95 hade jag ju helt glömt! Det var nog den sista innan jag bytte till iPhone om jag tittar på gamla mejl från 2008. Men jag har för mig att den fick glapp i slidemekanismen på något vis.

N95 hade jag med! Var också den sista "gamla" luren innan jag gick på smartphone. Klarade mig undan problem med slidemekanism dock, ändå satt jag och fipplade med den konstant.

Grattis till nya jobbet! ☺️

Av Wenro

Den här jäkla radioplågan som är sååå bra.....