Inlägg

Inlägg som Wenro har skrivit i forumet
Av Wenro

Jag är 27 och har varit i typ 5 heeelt olika branscher innan jag hamnade där jag är nu och stortrivs. Varit en dryg resa men glad att jag lärt mig mycket och fått mycket kunskap om allt möjligt. Det kommer finnas grejer som blir användbart igenom hela livet.

Av Wenro
Skrivet av hypermode:

Greyhound

https://www.youtube.com/watch?v=eyzxu26-Wqk

Tycker den var riktigt bra. Hittills tycker jag att Apple TV+ är tusen gånger bättre än Netflix, där det enda jag sett på Netflix som kan anses vara bra är Mindhunter-serien, i övrigt producerar de ju total skit, inklusive nya Old Guard eller vad filmen hette.

Riktigt bra var den

Såg denna igår kväll, var bra med Inne på samma tema.

Av Wenro

Lite känsligt är det. Jag är en sån som kliver in på kontoret nästa arbetsdag man är på plats och frågar vad smset handlade om. Klart man ska sjukskriva sig på rätt grunder och så, men skulle sett till att chefen inte tror att han kan säga vad som helst bara för att han är chef. Lite respekt tack, det går åt båda hållen......

Man tar för sig här i världen, för överlevnad.

Av Wenro

Vet inte hur det ser ut nu men ett par år sedan blev det ofta budkrig på 3770k på Tradera. Såldes för över summorna som nämns för hela systemet här. Ska lägga mig så orkar inte kolla nu men kika där och se om det fortfarande är eftertraktat.

Av Wenro

Själva scam-metoden kallas Cashflip. Det har funnits ett tag men på senare tid blivit väldigt stort. Brukar användas genom Cashapp och liknande.

Även fast det är verifierade konton så bör folk veta mer om denna typ av scam och egentligen bara genom lite sunt förnuft förstå att chansen att någon av dessa profiler skulle göra det som står i tweeten är slim to none..

Av Wenro

Börjar väl röra sig mot uppgradering om ett tag då. Sitter kvar på min 3rd gen, DDR3. Härligt att man kommer få en bra uppgradering istället för småsteg som varit. Om det så dröjer två år så håller jag i mina gamla prylar tills dess.

Av Wenro
Av Wenro

https://i.imgur.com/Zf0h4qC.jpg

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200d 2017

Av Wenro

Tankade manuellt inatt, gick igenom utan problem. Inte stött på något problem ännu men får väl testa spela lite och sånt sedan

Av Wenro
Skrivet av Klorixx:

Nu är jag lite förvirrad.. kan vi fortfarande säga att det blev uppskjutet nu?

Hahah, tänkte inte på det så. Roligt!

Aftonbladet: "JUST NU: Historiska uppskjutet uppskjutet"

Av Wenro

Blir inget idag

Av Wenro
Skrivet av Joppis:

Gjorde som vanligt. Claimade även till ungarnas konton. De kommer ha en kul backlog när åldern är inne

Jag gör samma sak. Claimade på mitt konto även fast jag har GTAV sedan länge på Steam. Fokuserar på deras bibliotek nu.

Av Wenro

Endast jobbmail för jobb, och privat för privat. Loggar aldrig mina privata konton alls på jobbet, men kan hända att jag vidarebefodrar diverse dokument från min privata till jobb, ifall jag behöver några utskrifter eller så.

Av Wenro

Claimade några timmar sedan efter ett par tvångsavslutningar och omstarter av launchern. Senaste blev min launcher på spanska.

Av Wenro

Mitt nuvarande "main" sedan 2009. Innan dess hade jag väl några strökonton, på den tiden man hade fler kopior av spel man kunde "låna" ut. Sen har alla dem runnit ut i sanden. Fanns nog för det mesta endast 1.6 på dem.

Av Wenro
Skrivet av Gottson:

https://i.imgur.com/ugeQ9tE.jpg

Fick temporärt flytta till vardagsrummet då en vän behövde flytta in i gäst/datorrum.

Jag hade själv inte haft sådär, men något speciellt är det med din bild. Vill säga tropiskt men ändå inte, diggar att man ser radhuset utanför och att du i stort sett sitter i en skogsdunge av blommor.

Av Wenro
Skrivet av yrfhar:

Å andra sidan är det nog inte roligt att vara singel i dessa Corona tider. Hur träffas pojke/flicka nuförtiden och vågar de nätdejting? Eller hur ska den stå ut med livet som inte vill dejta utan är van att gå ut på stan och ha kul med polarna, vad ska hon(han hitta på för kul? Vi andra som inte är singlar har nog svårt att förstå eller glömt hur det var. Finns casino och onlinespel men alla är inte intresserade av detta.

Tror ni att självmords-statistiken kommer öka både hos unga och gamla? Undra hur det är i länder med faktisk LockDown.

Det är väl ingen, singel som gift som tycker att det är roligt i dessa tider. Överhuvudtaget. Det är viktigt att man förstår att nedstängningen är för allas bästa, och att vi är alla påverkade. Visst, det kommer påverka olika individer på olika sätt, men det finns liksom inget att göra åt det.

De flesta bör ha mer fantasi än så, att det går att hitta på något att göra under tiden. Jag har tjej, barn, jobb osv, dricker inte alls längre eller känner nåt behov att vara ute utöver det jag är med barn på nån halvtom lekpark eller på jobb. Man kan ju tycka att argumentet att ett extremt smittsamt virus som faktiskt dödar människor sprids runt är tillräckligt för att släppa på festandet med polarna på stan ett tag. Vill inte låta gnällig, men det handlar inte så mycket om oss själva nu, det handlar om ALLA.

Av Wenro
Skrivet av AplAy:

Nästa vecka under fredagen (tar ju ett par dar att bli sjuk) lär vi se en signifikant ökning av fall i och med dessa tätt-inpå-varann firanden som ägt rum.

Det är nästan så att det blir intressant att se det. Inte för att man önskar det på någon, men att det som vettiga människor förstår är konskekvenserna av att ignorera problemet.

Av Wenro
Skrivet av Falcon:

Mitt bilbatteri är helt slut.
Har en laddare från "blåa laget"
(se pdf > https://www.biltema.se/BiltemaDocuments/Manuals/37-724_man.pd... )

Mitt batteri är 74Ah 680A.
Hur lång laddtid tills jag kan starta bilen?

Tack.

Har ingen uträkning men ska du bara ha igång bilen så räcker det säkert med en 10-15-20min för att få igång bilen. Men ska du inte köra flera mil så kommer inte generatorn ha laddat så mycket så du lär inte kunna starta igen.

Av Wenro

Skall bli intressant att se.