Inlägg

Inlägg som Shepherd71 har skrivit i forumet
Av Shepherd71

Ok, det säger mig nada...?
Läste ovanstående snack om att i5 skulle vara bättre än i7 vid de flesta applikationer som används. Tänkte då om en i5 som ju då är billigare i inköp skulle klara sig lika bra. Har liksom fastnat för Asus G73 och står väl mellan 820 för 23´eller den som kommer i Aug med i5 för 13´.
Skiljer ju en hel del i pris. Läste även att det i Juli kommer en fyrkärnig i5 men det kan väl inte vara den som sitter i nya G73?

Av Shepherd71

Vidoredigering

Medans den här tråden är aktuell så undrar jag som tänker inhandla en full hd videokamera och en laptop som ska klara av att redigera detta klockrent vad som krävs för detta? Har fått lika många svar som antal jag frågat... En sak jag hört är att processorn är viktigare än grafikkortet. Betyder det att en fyrkärnig i7 är att föredra framför t.ex. en i5?
Har också förstått att hårddisken gärna ska vara över 1tb för att rymma os, program och de gigantiska inspelningsfilerna under redigering?
Tacksam för svar. Ni Verkar ju ha koll på det här=/...

Av Shepherd71

Nya G73JH

Av Shepherd71

Ja den var fin. Snygg också. Lite väl liten hdd bara

Av Shepherd71

Ok, tack.
Får hoppas att Asus David kan läcka lite mer info om kommande G73 framöver.

Av Shepherd71

Jo men känns som Asus är värd de extra kronorna...=).
Man lever ju bara en gång... Varför snåla.
Vad skiljer egentligen 720, 820 resp. i7 740qm?

Av Shepherd71

Jag funderar starkt på att köpa G73jh, mest för filmredigering i full hd och i övrigt normal användning.
Borde inte vara något problem med denna va?=)
Ser att alla säljer samma konfig. på prisjakt. Kan man ändra t.ex. ram eller hdd vid beställning om det skulle vara aktuellt?
Nästa sändning den 4 Juli. Tänk om man visste vad den nya för 20k. innehöll för spec. Säkert 3d som är ointressant för mig men känns ändå som man vill veta före man beställer den "gamla"...