Inlägg

Inlägg som Lindelöw har skrivit i forumet
Av Lindelöw

Hej ser vad du söker. Men har ett rx 6800 xt i nyskick till salu. Finns orginal kartong och kvitton där jag köpte kortet. Tror det var Webhallen. MVH H.

Av Lindelöw

Naked Lunch! riktigt bra!!

Av Lindelöw

Minnen...... riktigt schysst studio! även fall senaste kommentaren var 2017.
- Medans man tar svarttaxin lite utanför Göteborg till typ ryaskog eller Delsjön (ketabacken) doften av diselgeneratorer och psytrance eller techno som dunkar på för fulla muggar. mmmm saknar götet som fan!

Av Lindelöw

som sagt intresserad av din GPU!
PM

Av Lindelöw

Hej har en flickvän som haft en telefon som givit henne sprickor i fingertopparna så hade verkligen velat önskat mig få den!
MVH Hannes Lindelöw

Av Lindelöw

oh damn missa att de ej var för ljudbögar som mig utan för vanliga boomers som er

Av Lindelöw

campfire audi polaris II

Av Lindelöw

endast intresserad av dina puckar inte själva recivern då jag har en här hemma.

Av Lindelöw

6800 kr för 2080 ti

Av Lindelöw

6000kr för 2080ti kortet!

Av Lindelöw
Skrivet av MuLLvaD3n:

Hej vänner!

Jag har fått ett problem med min ASUS 27" ROG Swift PG279Q. Jag upptäckte det här under dagarna, och vet inte hur länge problemet har funnits eftersom att man bara ser det i vissa scenarion.

Det ser lite ut som att något har "läckt" bakom skärmen. Detta syns när pixlarna är vissa färger, te.x grått och väldigt blått men inte på svart och vitt, se bilder nedan för att se vad jag menar. Det är nästan som att backlight inte fungerar korrekt på detta stället under vissa färger. Det går som ett lite bredare sträck, kanske 20-40 pixlar, på vänstersidan av skärmen. Inte "spikrakt" utan lite bubblig form.

Är det någon som har sett detta problemet innan? Jag stör mig på småsaker, så står i valet och kvalet om ifall jag ska skicka tillbaka skärmen eller inte då jag har 2 år garanti kvar. Problemet är att jag har ett väldigt bra exemplar när det kommer till BLB.

Vad tror ni? Finns det någon "snabbfil" eller är det något som har gått sönder?

Det är extremt svårt att fånga på bild. Lägger upp en 1 film från Sea of Thieves där man ser det samt lite bilder med grå bakgrund. Även en med vit bakgrund där man inte ser problemet.

https://www.youtube.com/watch?v=rJU7_25X53k&feature=youtu.be

Grå bakgrund från sidan:
https://imgur.com/ZIwIJ9r.jpg

Grå bakgrund framifrån:
https://imgur.com/eQ0g8dP.jpg

Vit bild där man inte ser problemet:
https://imgur.com/08yCdgJ.jpg

Med vänlig hälsning,
Pontus Andersson.

jag tänkte bumpa den här tråden då jag har en fråga till trådskaparen. stödjer ROG SWIFT PG279Q displayport 1.4?

Av Lindelöw

har ett xfx 6800 xt mercury 319 heter det. om du kollar mina avslutade annonser så ser du vilket kort jag har! det är väldigt clean design på det

Av Lindelöw

tja har ett rx 6800 xt om du skulle vara intresserad! testkört det och optimerat mitt system för att få ut den absolut bästa konfiggen jag kunde pussla ihop hemma med de komponenter jag har och fan vad bra det kortet presterar! är faktiskt sjukt nöjd. men pga att ja igentiligen var sugen på nvidia men deras köer ej var så lockande så slog ja till på det här kortet som jag har nu!

Av Lindelöw

Jag har nu fått igång de håller påo optimerar just nu. Jag har 020.001.000.049

Av Lindelöw
Skrivet av Empeboy:

Har annan version: 020.001.000.049.000000

Var någonstans fick du tag i ditt kort? Webhallen?

Av Lindelöw

ja tar de lätt för 800. tja har du någon freesync skärm som du är intresserad att byta med mig? har en ASUS 27" ROG Swift PG279Q G-Sync. Men har beställt ett rx 6800 xt och har då ingen kompatibilitet av den skärm jag just nu har som min main skärm!

Av Lindelöw
Av Lindelöw

Är intresserad. Pm.

Av Lindelöw

Är intresserad av dina ram stickor

Av Lindelöw

Tja är väldigt intresserad