Inlägg

Inlägg som xHenke har skrivit i forumet
Av xHenke

Ja gärna, helst ett coolermaster haf miditower om dem är bra. Om jag köper ett sparkle gtx460 nu kan jag sedan koppla in ett till senare och köra sli som ni pratar om? Och med ett kort kan jag maxa crysis osv då?

Av xHenke

Okey då blir det nog Amd, jag är inte så hajp på delar men Farsan kan sätta ihop en dator säger han iallafall. Detektivbyrån satte ihop ett paket, tack för det. Jag vill kunna spela dagens spel på max och ha en snabb allround-dator med Amd visade det sig nu :). Dator+Windows 7 får max gå på 10k, jag kan som sagt inte det här så jag litar till fullo på er grabbar och tjejer här på swec och paketet ni sätter ihop blir det jag köper, maximalt nöje för 10k helt enkelt Tack ska ni ha för alla svar. EDIT: Gärna HDMI på grafikkortet också.

Av xHenke

Tack för snabbt svar Är det inte lite sämre kvalite' på Amd eftersom proccesorerna är märkbart billigare ? Men jag har sett att många väljer Amd så de lär ju funka bra. Vet inte riktigt vad min polare har för andra grejer men det är säkert bara han som har fått för sig att processorn ställer till det EDIT: Oj missade två svar, tack.

Av xHenke

Amd/Intel

Tack för hjälpen, jag har dock alltid haft något emot Amd. Jag har aldrig själv stött på problem med Amd men jag har hört att Intel är att föredra. Är det bättre att köra på en 6-kärnig från Amd eller en i5 med 4 kärnor, presterar Amd'n mycket bättre då den har 6 kärnor ? Min kompis har en Amd quad i sin dator och hans dator kraschar ibland, så jag är lite osäker på Intel eller Amd. Vad är bäst helt enkelt?

Av xHenke

Tips på speldator

Hej!

Jag är på gång att köpa en ny dator och jag har bestämt mig för en Intel Core i5 760 2.80GHz, resten vet jag inte. Jag undrar om någon snäll själ kan plocka ihop en dator med den proccesorn och alla andra delar man behöver. Datorn+ windows 7 får inte gå på över 10k, och jag vill ha en uppgraderingsbar dator men som maxar alla spel just nu. Tack ska ni ha alla datorproffs