Inlägg

Inlägg som yargnitz har skrivit i forumet
Av yargnitz

Både Mafia och Operation flashpoint är 2 spel som är roliga och håller länge och har snygg grafik(Mafia). Gäller bara att du har en snabb dator , Man bör ha en mycket snabb dator för att Mafia ska kunna uppleva Mafia's fulla potential.

Av yargnitz

Synd för dig, jag älskar det spelet. Du kan alltid prova att installera om mafia, det skulle kunna funka. Hade samma prob i GTA3, funkade bra efter ominstallation.

Av yargnitz

Vilket Grafikkort ska jag välja?

Har tittat på ATI Radeon 9700(Ej pro) och Nvidia Geforce ti 4600, vilket ska jag välja, specifikationerna är identiska och det skiljer endast några kronor i pris. Skulle gärna vilket som överklockar bäst också.

Av yargnitz

Det är rätt så normalt för ditt system, om du är osäker så kan du alltid jämföra ditt system med andra liknande på madonion.com

Av yargnitz

Prova Powerstrip( www.entechtaiwan.com ), det är ett väldigt bra och enkelt program för överklockning av grafikkort som stödjer alla nyare grafikkort. När det blir grafikbuggar i spel eller små vita prickar i 3d mark så börjar du nå gränsen för vad kortet klarar. Kolla FAQ'en i detta forum om du vill veta mer om överklockning av processorn och fsb'n.

Av yargnitz

Gf2 kylning

Har överklockat mitt gamla gf2 mx 400 200/160@240/195. Skulle vilja klämma ut lite mer ur det kortet innan jag byter ut det. Har någon ett bra tips på en bra kylning för det kortet till ett hyfsat pris så jag kan klämma ur lite mer?

Av yargnitz

Mafia är helt klart en av de bästa spelen som har gjorts. Har både mafia och GTA3 , mafia spöar GTA3 utan problem, dessutom så flyter det på mycket bättre på min dator än gta3. Jag kan ha på högsta grafikinställningen med högsta upplösningen och anti-aliasing med en konstant hög framrate. Då har jag ändå bara ett sunkigt GF2.

Av yargnitz

Powerstrip är ett bra och lättanvänt program för överklockning av alla nvidia kort. Här är adressen till sidan där du kan dra ner det: www.entechtaiwan.com
Angående moderkortet, har själv ett ecs. Ladda ner en biosversion som har stöd för överklockning på deras sida så borde det inte vara några problem.

Av yargnitz

Jag lyckades få upp processorn på mitt gf 2 mx 400 i 245mhz och minnet i 190 mhz, det var dock med orginalkylning i väntan på ett gf 4 ti 4600 kort. Skaffa bättre kylning till kortet så är det nog inga problem att klämma upp kortet i 260/210 mhz eller liknande. Höjde med min lilla överklockning benchmarken med 500 p.

Av yargnitz

Överklocka K7S5A

Hur ska jag överklocka min Atlon xp 1700+, på detta moderkort(skitkort). Det går inte att ändra multiplarna. Någon ide??

Av yargnitz

Min Amd 1700+(palmino tror jag) blir alldrig varmare än 45 C trots att jag körde gta 3 i ett rum som var 34c med den. Och det sitter en orginalfläkt på.

Av yargnitz

Överklockning av xp 1700+

Hej! Jag funderar på att överklocka min Amd Xp 1700+. Tyvärr så har mitt bios inga vidare överklockningsmöjligheter:(. Hur som helst, har någon överklockat sin xp 1700+ så skulle jag vara glad att få ta del av den personens erfarenhet av xp'n, jag vill gärna undvika att överhetta min xp. Vilken fläkt bör jag använda osv. Lite om min Hårdvara: K7S5A(moderkort) 256mb sdram 133mhz, Amd Athlon xp 1700+.

Av yargnitz

Har du tagit bort hårdvaruskyddet på processorn som gör att klockfrekvensen inte kan ändras? Alla nyare Intel och Amd processorer har ett sådant skydd.