Inlägg

Inlägg som Fear har skrivit i forumet
Av Fear

Oki men jag sitter med Geforce 2 kort med 32 mb och det funkar hyffsat bra till t.ex NFSU Men de e va jag tycker det *ler* Har ju inte haft nåt värre att jämföra med.....

Men grejjen e de att jag vill ha Video-in på mitt kort, har sett många kort på typ 5600 modellerna har det....Finns det på Radeon oxå på billigare modeller?

Av Fear

FX5200 vice FX5600

Jag undrar om det är stor skillnad mellan ett Geforce FX 5200 och Geforce FX 5600 prestandamässigt? Alltså klarar båda av lite spelande med nyare spel fortfarande eller? Menar om skillnaden är märkbart med våra ögon?

tackar på förhand
Lasse

Av Fear

Webcamera på nätet

jag undrar om det finns några bra program så man kan lägga upp en webbkamera på sin hemsida o dela ut till alla som besöker den? Nån smart o enkel ide finns det?

tackar på förhand

Lasse

Av Fear

johrn: tackar det löste sig äntligen Mycket tack alla.....

Av Fear

Stort teckensnitt i Explorer, vissa sidor?

Vet inte vad som hänt under en dag men jag har fått helt plöttsligt större teckensnitt på vissa delar av sidor o ställen som nu här på sweclockers meny hägst opp, jag har aldig haft detta fenomen förut på internet. Och lite andra sidor jag surfar på har blitt stora tecken på. Verkar vara bara i Explorern, har testat samma sidor i Netscape men där visar det som det skall. Har kollat egenskaper för bildskärmen men där står den på normal DPI.
Kan nån hjälpa mig med detta?

tackar på förhand

Lasse

Av Fear

Uppdateringsfrekvens för bildskärmen

Jag har en 19" Dell bildskärm och vad bör man köra på för uppdateringsfrekvens egentligen med en sådan? Min står på 60 Hz, men i listan går den till 100 Hz.

Jag kör upplösning 1024x768 i mitt Windows.....

mvh Lasse

Av Fear

Finns iget som är associerat till att bilder skall hanteras eller öppnas i winamp, om jag spar bilder som vanligt så blir det ju riktigt det är ENDAST om jag byter namnet på bilden o spar sen... det är dom som blir så här!!!!!!

Av Fear

Spara bilder i XP, blir Winamp ikon sen !!!

Jag har gått o dragits med en liten konstig sak rätt länge nu och börjar bli lite smått irriterad på det nu.

När jag surfar o vill spara en bild som t.ex heter 230.jpg och väljer spara och jag har en bild redan med samma namn på min disk och då skriker den ju om att det finns redan en med samma namn vill jag skriva över den?

Men jag väljer då att avbryta och så ändrar jag till ett eget namn innan jag spar den.... Så långt e det bra Men sen när jag går in i utforskaren o skall kika på denna då har det blit en Winamp ikon?? Jag måste då välja ÖPPNA MED och sen ta typ paint o öppna med... men dt är så här varje gång...

Så var det inte förr....

Har även kollat i Winamps inställningar för suport för olika media och bilder där men inget av det är ibockat där..... Hur blir jag av med detta?

mvh Lasse

Av Fear

Jag har lyckats få min 160 gb Seagate att visa riktigt nu i diskhanteraren efter att jag ändrade i registret Glad för det i alla fall.... men sen när jag formaterade den där blev den en Enkel/Dynamisk disk???? Varför det? jag vill ju ha den som standard disk eller hur? alla mina andra diskar e ju Partition/standard. Min disk finns inte i FDISK helle när jag går in där!!!

Jag gick in i Partition magic och skulle göra flera partitioner på den men när jag skall göra en sån så kommer jag inte långt, får upp detta medelande:

" The selected disk contains one more partitions which cannot be moved. To complete this task use the operations menu rather than a wizard "

Som sagt jag vill ju göra partioner av denna disk nu man vad händer, jag fattar noll.....

snälla hjälp mig nu jag blir snart tokig... Grymttt!!!!!

mvh lasse

Av Fear

Visst men om du såg enligt min fråga så finns den inte där heller, jag ser inte den disken alls där så jag kan inte göra så mycket i FDISK heller !

Men varför blir min hd som dynamisk disk? när alla andra diskar jag har standard

Av Fear

Hmmm....Hittar det inte!!!!! När jag ställer mig i diskhanteraren och högerklickar på disken då får jag endast upp dessa som går att välja: ÖPPNA / UTFORSKA / ÄNDRA ENHETSBETECKNING / FORMATERA / TA BORT VOLYM / EGENSKAPER resten är skuggat, men inget med standard?????

Av Fear

Min hd installerad nu, men några frågetecken kvar faktiskt

Jag har nu installerat en ny hårddisk på 160 gb i mitt Windows XP och i min diskhanterare så är alla mina tidigare diskar partition/standard. Men den jag gjorde nu blev enkel/dynamisk ??????

Jag gick in i Partition magic och skulle göra flera partitioner på den men när jag skall göra en sån så kommer jag inte långt, får upp detta medelande:

" The selected disk contains one more partitions which cannot be moved. To complete this task use the operations menu rather than a wizard "

Vad händer egentligen, fattar noll alltså! Jag har kollat i fdisk också men där finns den inte ens med i alla fall inte va jag kan se. Hjälp mig! Skall det vara så svårt att intallera en ny hårddisk?

tackar på förhand!!!!

Av Fear

Jag har haft problem med samma och jag struntade i service pack 1, tog istället o gick in i registret o ändrade den där Lba grejjen o nu funkar det riktigt..... sikken tur att sweclockers fann till min hjälp

Av Fear

äntligen

Nu har jag ändrat i registret det här EnableBigLba så den skall ta större diskar , jag fick nu det att stå 160 gb i diskhanteraren i Windows, har formaterat disken och jag "råkade" göra en volym på 21 GB och resten på en annan. Är det bara o välja " ta bort volym" på den här 21 gb partionen jag gjorde. Kommer då den som ligger på 128 gb att öka eller vart tar den vägen?

Av en 160 gb disk verkar min bara bli typ 152 gb stor när den e formaterad, försvinner det verkligen så pass mycket på den?

Av Fear

Den kosstar ju 1890:-, har för mig att han skulle ha en i 1000:- klassen o lite över...

Av Fear

Jag tycker att du skall sattsa på Epson åt din mamma, t.ex en Epson C42 eller C44 dom ligger på från 499-695:- och skriver ut mycket bra. Och väldigt billiga patroner till dom oavsett du köper original eller refillpatroner. Min farsa har en sån och funkar kanon, jag själv har en Epson C62 o är helnöjd men tyvärr just på C62 så är svarta patronen dyrare än färgpatronen av nån konstig anledning !!!!

Av Fear

Oki jag har förstått det jag me oxå nu med alla tips om just detta, men grejjen är att jag har ju typ *PIP* version av XP installerad och skall nu lägga in service pack 1 oxå en *PIP* version men när jag kör cracken så får jag upp en helblå ruta bara, händer inget mer finns inget jag kan skriva in ny produktnummer på alls, men det är den rutan man skall kunna skriva in nytt nummer men det ser ut som det blir knas på den...hur gör jag ???

tackar på förhand

Av Fear

Åhh fan va mycket man vet egentligen:) Man lär sig alltid nåt nytt.....hehe!!

Tackar för all hjälp

Av Fear

tackar nu hittade jag den Nu har jag lagt till den på min startmeny.....

ja just det ja, vart hittar jag KÖR då? så kan jag göra en genväg tillden oxå igen. Ifall man skall göra andra saker i KÖR.

tackar ännu en gång

Av Fear

Var är min regedit?

Vet inte vad som hänt men för bra länge sen så försvann min ikon KÖR under startmenyn, eftersom jag behöver komma in i regedit. Även mina andra ikoner för kontrollpanelen o sånt har försvinnit på högra sidan när man klickar på startmenyn.....

Hur når jag regedit på för vis från nån annanstans då?

tackar på förhand
Lasse