Inlägg

Inlägg som Fear har skrivit i forumet
Av Fear

Min tv modell är samsung Le40A676 alltså en 40 tum e det

Av Fear

Hej igten, alltså jag unrar finns det inte en usb dong eller sticka som gör så enheten nu min tv kan användas trådlöst mellan min mobil eller surfplattan? Min tv har ju inte inbyggd wifi. jag har ju en router som jag kör allt i hemet via wifi men skulle villja kunna streama filmer o sånt till tv från min platta. Därav jag undrar om det inte finns sån att sätta i tv:n usb uttag.

Av Fear

Vill ha wifi på min Samsung tv, hur o vad?

Jag har en lite äldre Samsung 42" tv och den har ingen inbyggd wifi, men det finns usb på den men jag vill kunna köra tv mellan min mobil eller surfplatta. vad skall jag köpa finns det inte usb sändare till wifi att sätta i tv så man får det att funka på det sättet?

Av Fear

Nej jag har kört bredbandskollen flera gånger o jag märker minimal skillnad alls, nu spelar jag inte spel. Men skitbra alltså. jag har 100/100

Av Fear

Tack för alla svar här nu skall jag ta och berätta hur det gått för mig så alla ni som kommer med att det inte skulle funka eller så jag har ju såklart läst alla recensioner på den köpta routern på siba jag länkade till http://www.siba.se/datorer/natverk/router/tp-link-tl-wr841n-1...
Och har nu köpt den haft den sen tråden startade ungefär eftersom man har 30 dagars öppet köp där. kan berätta att den funkar lakas inte ett enda lagg med den på varken surfplattan, min dator och min mobil och min multimedia enhet alltå körde 4 saker samtidigt på wifi på samma film på youtube samtidigt och ingen av mina enheter laggade Det kallar jag braaaaaaaaaa. jag e totalnöjd och för inga pengar heller knappt.

Av Fear
Skrivet av XFTality:

Japp, härdat glas. Allt som inte är härdat glas är skräp som hör hemma i PET-burkar, och även "nano"-film som invisibleshield är mer eller mindre skräp.

Sök efter din mobilmodell tillsammans med "tempered glass 9H 2.5D" på eBay så hittar du härdat glas (9H) med trevligt rundade kanter (2.5D).

Är det denna du menar, har en Samsung galaxy s6 edge http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m57...

Av Fear

aha okej va bra tips man får här skall 8undersökas, kan man köpa det billigt o va heter det på ebay kanske?

Av Fear

testat nano liquid screen protector?

Undrar om nån har testat medlet nano liquid screen protector på mobil/surfplattan? Jag e föga trött på dessa foliefilm skydden som ger massa bubblor o skit vid monteringen. Så jag blev nyfiken på detta medel nano liquid screen protector. Nån som testat och använder det? kanske kan vara värt o betala lite dyrare o få bättre skydd.

Av Fear
Skrivet av ojz0r:

Kies Air heter appen, var tvungen att googla.

Hittade denna länken som förklarar http://www.kies-air.com/

när jag klickar på kies air så får jag upp denna ruta

" Sorry! This content is not available in your country yet.
We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible.
Please check back again soon."

Av Fear

skyddsfilm vilken?

Vad är det för skillnad egentligen på displayskydd när det finns Anti-Glare eller Ultra-Clear och välja mellan?

Av Fear
Skrivet av ojz0r:

Ladda hem samsungs program "kies" till datorn så har du sms-funktionen. Klarar av anslutning både via usb samt wifi.

ja Samsung kies har jag men vart hittar jag den funktionen där?? Hmm har jag inte sett har både light och den vanliga

Av Fear

jaha okej tänkte mer ett program bara installera och använda på min pc som har windows 7. Bara koppla opp samsungen o sen starta programmet och skriva sms via mitt data tangentbord. Går inte det eller?

Av Fear
Skrivet av creativ:

Mightytext finns ju också. Airdroid går att göra det med också. Utan kabel dvs.

hur menar du utan kabel? Måste väl ha kabeln till datorn eller

Av Fear

skriva/skicka sms via datorn

Jag saknar lite att kunna koppla opp mobilen på usb kabeln till pc och kunna därigenom sitta skriva sms och skicka iväg dom den vägen. Det kunnde man göra med Sony PC Companion och det tyckte jag var rätt smidigt sitta med tangentbordet o göra det. Finns det nåt liknande program passande min Samsung galaxy edge 6 kanske?

Av Fear

ge mig tips på nån enkel att installera utan massa inställningar hit o dit för jag e nollad på detta med routrar blablabla. Och hellst under 500 lappen borde ju hitta eller?

Av Fear

Jag har fiber bredband i väggen stadsnätet och inga routrar eller nånting i vägen utan kör närverkskabel direkt i väggen. och jag fortsätter kör min stationära pc med nätverkskabel såklart för den kabeln e inte i vägen alls. Det är en 3:a lägenhet och jag vill kunna använda min sirfplatta o mobil i hela lägenheten så gott som.
Har kikat på denna o läst recensionerna kan detta vara nåt verkar enkelt o smidig

http://www.siba.se/datorer/natverk/router/tp-link-tl-wr841n-1...

Av Fear

Hjälp en rookie angående wifi i hemmet, please

Tjohoo!!!
Jag har skaffat mig en surfplatta för första gången o kör 4g nu men det blir ju onödigt dyrt även min samsung mobil går på kontantkort även hemma här. jag har bredband 100/100 men vill kunna köra wifi när jag e hemma så slipper jag surfa bort surfet på kontantkorten på båda. Jag vill ha nåt enkelt o som funkar bra och jag har bredbanduttaget i hallen/entren. Lite betongväggar här men kanske inte har sån stor betydelse numera i modern tid. Tipsa och hjälp mig hitta nåt som är bra för surfa min surfplatta och mobilen på wifi tack. jag e en rookie när det gäller trådlöst

Av Fear
Skrivet av CeciliaB:

Använd Adobes Cleaner Tool för att få bort resterna av Reader: http://labs.adobe.com/downloads/acrobatcleaner.html

Supertack till dig, det löste sig perfekt

Av Fear

Problem installera Adobe reader

Jag har problem med att kunna installera Adobe reader då jag behöver öppna pdf filer ibland. Har såklart haft adobe tidigare men har blivit nåt korrupt fel där. Så när jag skall installera adobe så säger den att det redan finns en version av den. Men jag har inte adobe på datorn för mappen e borta helt men finns massor i registret såg jag. Nån med bra tips hur gör jag? Har försökt radera i registret manuellt men det fanns inget slut på det typ så jag tröttnade o la det åt sidan.

Av Fear

Kan ju tillägga att jag har aldrig haft en surfplatta så detta e min första o köper jag på elgiganten kan man ju alltid byta lämna tillbaka inom 30 dagar