Inlägg

Inlägg som Algoroth har skrivit i forumet
Av Algoroth

8/10. Good Enough. Fel på Sandy Bridge och Pac Man.

Av Algoroth

För min del Call of Duty 4 är det bästa.

Av Algoroth

Använder Koss Porta Pro när jag är ute. Har använt de länge och har aldrig haft ett problem med dem. De passar utmärkt för personer som har glöasögon.

Vid datorn så använder jag Sennheiser Game One Black, helt suveräna.

Av Algoroth

Var svårt att välja. Tyckte Project Ashe var snygt. Stod mellan tre val för min del. Project Ashe, Bat cave och Luxerous. Valde Bat cave för jag tyckte det såg stilrent ut och det var också riktigt ballt!

Av Algoroth

Snyggt! Massiv uppgradering. Snacka om välbehövd, lär väl göra likadant när jag får jobb. Är det en gammal CRT skärm det där?

Av Algoroth

DDR2 Laptop Minnen

Jag säljer just nu ett par laptop RAM minnen som jag inte längre behöver.

Minne 1:

Adata HYOVF1A0834ZJ
1GB 1RX8 PC2-6400S-666-12

Pris: 100 kronor eller bud

Minne 2+3:

Corsair Valueselect VS2GBD2GG7D2
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=163013

Minnena är från Corsairs ValueSelect serie.

Pris: 200 kronor styck eller 300 kronor för bägge eller bud.

Betalning sker med swish eller via information på PM om köpare finns i närheten.

Fraktas i antistatpåse.

Läs hela annonsen här

Av Algoroth

Härligt! Min första dator med familjen var en Victor som jag antar hade en Intel 8088, sedan tror jag det blev en 80486 som farsan köpte, med en turboknapp.

Fantastiska bilder Joyride, härliga minnen. Vad gjorde Turbo button egentligen?

Av Algoroth

Du kan lägga till mig som en Collaborator i Github om du vill. Är det XNA som du använder? Visual Studio?

Av Algoroth

Mycket intressant initiativ! Jag själv har ju velat skapa spel sedan jag var liten. Har ju kunskaper inom C# och .NET Framwork, så jag kan ju ge lite tips och förslag.

Har själv jobbat med ett par spelprojekt själv och även läst kurser inom spelprogrammering. Skapade dels en breakout klon och ett spel med en spelmotor som jag och en annan hjälptes åt med att göra.

Så om du vill lägga till mig så är det helt okej om du vill ha tips och förslag.

Jag är på!

Av Algoroth

Intressant att Mass Effect Andromeda är på den listan. Ungdomar skall plugga för det mesta och lära sig, Andromeda kanske inte är det bästa verktyget.

Av Algoroth

Hade varit kul. Är själv programmerare med kunskaper i flera olika sorters språk (C#, ASP.NET, HTML, JAVA) så jag kan gärna vara med och ge lite input och feddback. Beror helt och hållet på vad för sorts spel du hade tänkt att göra?

Jag har själv erfarenhet och kunskap inom 2D/3D spel och utveckling. Jobbade med en polare till mig och byggde upp ett 2D spel och en spelmotor tillsammans på en spel utvecklingskurs vi gick tillsammans.

Jag har kunskap inom flera olika områden som sagt och är gärna med om du vill ha bra input och feedback och hjälp i spelprojektet.

Av Algoroth

Jag säljer inte mina hårddiskar heller, men om jag skall ominstallera en dator eller bara få bort data helt så använder jag mig alltid av Dariks Boot And Nuke. Riktigt bra formateringsverktyg.

Jag brukar även kolla så att de är "hela" genom att köra hårddisk test.

När jag jobbade som IT - Tekniker och höll på med att bygga begagnade datorer för försäljning så kontrollerades alltid hårddiskarna innan de användes för byggen.

Det är enligt mig de bästa sätten att se till att hårddisken är tom och att kontrollera så att det inte är några fel på den.

Av Algoroth

@BalleR: Intressant. Dock fungerar inte länken.

Av Algoroth

Jupp! Har "tyvärr" en rigg som är baserad på en Q6600 G0. Det var ju den modellen som man kunde överklocka som satan. Har den i en horribel Fujitsu Siemens stationär märkesdator med ett låst moderkort som man inte kan göra något med. Kylningen är obefintlig.

Datorn kom med Windows Vista. Var ett väldigt prestandakrävande OS när det kom och det är det antagligen fortfarande.

Har ett Geforce 8800GT också men det har fått ett hemskt coilwhine. Har även en Core 2 Duo E6600 liggandes som jag fick när jag uppgraderade en av mina föräldrars datorer.

Blir att uppgradera till Core i7 gaming rig nästa år för min del!

Av Algoroth

Det beror helt och hållet på vad du har för en PSU (Nätaggregat).
Jag hade nog satsat på antingen ett GTX 750Ti eller ett GTX 950. Kanske även ett GTX 1050 när det väl kommer ut.

Av Algoroth

Verkar som om det fria samhället håller på att försvinna. Jag kan förstå att man ger ut uppgifter när det har hänt något allvarligt brott, men det här känns bara larvigt. Börjar bli mer och mer som ett övervakningssamhälle.

Av Algoroth

Om du inte behöver Moderkortet så kan jag åta mig att ta hand om det. Om det är kvar så att säga.

Av Algoroth

Programmering, Spel, Motionering, Träning och Matlagning. Har även börjat att intressera mig utav fotografering. Har lånat mina föräldrars Nikon D60 och fotograferar när jag har tid.

Av Algoroth

Använder min för att använda Debian som ett OS. Jag använder just Debian eftersom jag går en kurs i Linux och små nätverk. Tycker att min Pi är perfekt att använda till det. Kommer även att införskaffa ett till SD-kort för att köra Windows 10 på min lilla maskin.

Av Algoroth

Jag tycker även att "theNewBoston" är riktigt bra. När När jag läste Java på Högskolan så läste jag boken "Programmeringsprinciper i Java". Om du kan få tag på den boken så är det en bra bok för nybörjare inom Programmering.