Inlägg

Inlägg som mangoo97 har skrivit i forumet
Av mangoo97

Bjuder 3300kr + frakt för moderkortet samt någon av cpuerna.

Av mangoo97

1700kr + frakt för i7 4790k delid

Av mangoo97

1500 + frakt för 4790k (delid)
Sitter IHS fastlimmad?

Av mangoo97

Har du provat på att överklocka din i7:a, sugen på resultaten isåfall.

Av mangoo97

Tänker spontant på kylarvattnet du har i bilen. Skulle det funka?

Av mangoo97

Testa även att starta datorn i safe-mode. Det kan utesluta fel med drivrutiner.

Av mangoo97

Hur kommer det sig att MSI vega 56 har stuckit iväg till 4790kr på komplett? För 4090kr hade jag tagit ett direkt då mitt nuvarande grafikkort gick sönder igår.

Av mangoo97
Skrivet av septembro:

Ska bli kul att se resultat. Okej voltage är en bra fråga. Intel rekommenderar 1.3 V men har testat upp till 1.5 V. Någon direkt bra guide om detta verkar inte finnas. Gissar att ingen vet direkt faktiskt. Erfarenhet avgör nog bäst i detta fallet. Men så länge man håller temperaturen i alla fall under 85 grader så lär det går bra. Hursom helst. Allt efter 1.4 Voltage verkar ökar temperaturen drastiskt.

Tack för svaret, givetvis ska jag uppdatera! Processorn tuffar på stabilt i 4,8 gHz med en volt på 1.330. Har stresstestat hela kvällen med prime95 och temperaturen hade sin topp på 78 grader. Jag är nöjd men nog ska det gå att klocka lite högre!

Av mangoo97

Nyss införskaffat mig en ny kylare (NH-D15) då min fem år gamla 212+ evo inte riktigt höll måttet gällande både temperatur och ljudnivå. I väntan på ett nytt grafikkort (det andra gav upp) så håller jag på att överklocka lite. Jag försöker just nu få min i5 4690k stabil på 4.8 gHz, volten ligger på 1.310 och letar nu febrilt i denna tråd efter vad som anses vara en okej volt. Målet är 5.0 gHz med rimlig volt. Återkommer...

Av mangoo97

Hej! Finns kortet kvar? Intresserad då mitt 780 gav upp igår

Av mangoo97

Problem med grafikkort och drivrutiner, grafikkort dött?

Hej! Gör ett försök här då google inte riktigt gett mig några svar.

Efter två härliga rundor PUBG igår kväll så började skärmen blinka och visa artefakter i huvudmenyn. Tänkte inte så mycket mer på det och stängde ner spelet för att göra lite annat. Datorn funkade perfekt och nästa gång jag startade spelet och var i huvudmenyn var allt som vanligt. Jag kom in i en match men så fort jag hoppade ur flygplanet (något av det mest krävande i spelet) så gav datorn mig en blåskärm och har sedan dess inte fungerat korrekt. Jag kommer in i BIOS samt ser windowsloggan men jag kommer inte fram till inloggningskärmen. Datorn fungerar bra i Safe-mode där jag även provade att avinstallera drivrutinerna för grafikkortet med DDU. Efter att jag gjorde det fungerar datorn och startar normal men så fort jag försöker installera drivrutinerna så crashar datorn och startar bara i safe mode. (provat med flera olika versioner av grafikdrivrutiner).

Finns det någonting mer jag bör testa eller är det så pass att grafikkortet är sönder.

Grafikkortet i fråga är ett Zotac GTX 780 3GB, kanske börjar bli dags att uppgradera iallafall.

Av mangoo97

750 för grafikkort, hämtar imorgon. (780)

Av mangoo97
Skrivet av Puoti Pelkonen:

Affären avslutad?

Ja!, skall ta bort annonsen.

Av mangoo97

Bjuder 600 för grafikkortet (780). Hämtar

Av mangoo97
Skrivet av HCP:

600 + frakt

Du har det ledande budet. Vi avslutar auktionen vid 21:00 ikväll

Av mangoo97
Skrivet av Peterpeterr:

500 + frakt ^^

Noterat. Du har det ledande budet!

Av mangoo97

Såg en Intel i7-4770K för runt 1400kr här i veckan. Kändes som ett ganska rimligt pris!

Av mangoo97

Gigabyte GeForce GTX 770 2GB Windforce

Hej! Säljer nu mitt Gigabyte GeForce GTX 770 2GB Windforce som har tjänat mig väl i snart tre år. Kortet har under de senaste månaderna legat nedpackat då jag inte haft någon användning för det.

Grafikkortet har suttit i ett välventilerat Define R3 och är funktionstestat senast idag med ett par rundor PU-Battlegrounds. Har aldrig varit något problem med kortet och kortet har aldrig varit överclockat. Hittar inget kvitto men det är inköpt under 2014. Originalkartongen finns kvar och kortet kommer att levereras i den.

Budgivning börjar på 300kr och sker i tråden.

Kortet kan skickas och förskottsbetalning sker genom swish, köparen står isåfall för frakten. Kortet finns i Arboga och jag kan köra ut det eller mötas upp inom närområdet mot bensinpeng.

Jag förbehåller mig rätten att sälja varan till vem jag vill eller inte alls.

MVH Felix.

Läs hela annonsen här

Av mangoo97
Skrivet av andra94:

@mangoo97: Säljer i delar om jag inte får någon som köper allt

Perfekt! Isåfall är jag mycket intresserad av chassit och börjar med att buda 200kr på det. Skicka gärna några bilder!

Av mangoo97
Skrivet av andra94:

@mangoo97: Är du intresserad av bara chassi då?

@Ronner noterat Sugen på snabb affär då? Skicka? Hämta? Nämn gärna om det är hämtning eller om det är inkl frakt, Väntar nämligen på utbytes kitet fortfarande så får det på måndag

Precis, jag är bara intresserad av chassit! Jag antog att du säljer den i delar i och med att du listade priset på chassit men jag kanske har fel.