Inlägg

Inlägg som wenazen har skrivit i forumet
Av wenazen

Min åsikt:
780ti inget snack om saken. Om du nu inte ska spela de senaste spelen i maxade inställningar i 4k upplösning eller över 3 skärmar (nvidia surround) Då behöver du de extra 3gb vramen, men då kommer nästa problem "beräkningskraften". Du behöver 2-3 titans då för att kunna lira spelet i vettig fps samt en bra överklockad cpu som inte flaskhalsar grafikkortena...Värt? absolut inte. Förutom för en entusiast som vet vad han gör.

För vanlig 1080p/1440p 60fps gaming räcker ett Gtx 780ti mer än bra. Skulle du nu villa spela i 120fps med maxade inställningar i de "vanliga" upplösningarna och 780ti inte räcker till för det så överklockar du din cpu lite grann samt slänger in ett till 780ti..Men verkligen inte ett Titan..

Mvh

Av wenazen

Allting försvinner och återställs till när den kom ifrån fabrik. Alt + F10 som sagt, före windows startas vid bios post.

Av wenazen

Jag köpte just ett till 660ti till min burk och ångrar mig inte (: . Passade också på att klocka processorn till 4.2ghz då jag märkte att den flaskade och gav mig drops ibland i BF4, som jag för övrigt kör allt på max förutom kantutjämningen som är på 2x med 1920x1200 upplösning. Inga märkbara drops under 60fps.

Av wenazen

Bra, det behövs förklara mera vad dessa kort är till för. Titan @1080p gaming helt waste of money.
Till allt övrigt i tråden..Haters gonna hate.

Av wenazen

60% Totalt på cpu men hur många trådar utnyttjar spelet? 100% på 2 av 4 är 50% så..

Av wenazen

Thx guys...antar då att det ska passa, bara att listorna inte är lika kompletta på alla sidor.

Av wenazen

Finns det olika versioner av Twin Turbo II ?
http://cdon.se/hemelektronik/arctic/arctic-cooling-accelero-t...
Passar inte den mitt kort?
Om jag kollar prisjakt finns 660ti med i listan över kort som passar men inte på cdons sida?

Av wenazen
Skrivet av Obolla:

Twin turbo II
Har den självorganiserande den är BEAST!
Satte den på ett 670 med 680 referens och kortet rullar i 1250 MHz-ish med Max 60 grader C.

Nämnde jag att den är knäpptyst?

Ok!
Vad menar du med självorganiserande? PWM styrd?

Av wenazen
Skrivet av gamingfreak:

DCU II är väl det som går tystast och har väldigt bra kylningsförmåga.
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_660_Ti_Di...

Jo, men det kortet tänker jag inte röra.
Kan hända att jag var lite otydlig när jag satt i mina funderingar och gjorde ett inlägg.
Jag har 2st 660ti i sli. Ett är Asus DCII och det andra (nyligen köpt begagnat ) är referens modell ifrån gainward och det är det kortet jag stör mig lite på "buzzandet" ifrån fläkten.

Av wenazen

660ti sli ny kylning vilken?

Tjenare, Jag har 2st 660ti i sli. Ett är Asus DCII och det andra (nyligen köpt begagnat ) är referens modell ifrån gainward, allt går "svalt" men jag stör mig på fläkt "buzzandet" ifrån referensmodellen som hörs även vid idle.
typ liknande detta:

Ska jag gå på Arctic Accelero Twin Turbo II http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=938426eller Accelero Mono Plus? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1018286

Det är samma pris på dem ifrån min leverantör men vilken skulle passa bäst till sli?
Turbo II ser ju "häftigare" ut men är den bättre? hmm.. Någon som har erfarenhet av dessa kylare? kanske nån använder en i sli dessutom? (:

Mvh Jonas

Av wenazen
Skrivet av Ozzed:

Något som hade sparat ännu mer utrymnme hade varit om färdibgyggda datorer inte kom med så mycket bloatware, och för den delen, Windows innehåller också en hel del bloat vid en "färsk" installation.

Jäkla tråkigt faktiskt att alla consumer datorer är fulla med bloatware, gör ju stor skillnad spec på de billigare laptoparna om man gör en "färsk" installation. Vill inte tillverkarna att deras datorer ska kännas nya o så rappa som möjligt...?

Av wenazen

Blev lite förvånad då dell skickade en ny hårddisk på garanti och jag bad dem samtidigt att skicka recovery skivor och så kom det ett usb minne. Helt klart smart (: .. även om det är i princip samma sak som man måste göra (stoppa i och välj bootenhet) så känns ett usb minne mindre bökigt

Av wenazen

Fixa något program som visar din fps.
Typ Fraps.
Vsync av

Av wenazen

Snyggt!...Är den till salu?

Av wenazen

Första gången sedan betan som jag kunnat spela Siege Of Shanghai utan att det krashar i princip på direkten..äntligen! Krashade inte på någon map på hela kvällens 3h spelande.

Av wenazen

Ser fram emot den!

Av wenazen

För mig spelar det ingen roll..men man slipper ju höra allas tjat så kör på det!

Av wenazen

Glöm ej bort operativsystem (:

Av wenazen

I den upplösning så borde du kunna spela bf på ultra med 280x.
Jag spelar med ett 660ti i 1920*1200 och kör allt på high förutom texturer som är ultra med fpsen över 60 för det mesta.
Kanske din cpu som flaskar?

Av wenazen

Ursäkta skrev lite fel, skulle inte ge pengar för den datorn.
Nu har jag inga exakta prestandasiffror men kan inte tänka mig att den skulle klara av något spel märkbart bättre än vad din laptop skulle göra.