Inlägg

Inlägg som SweClockerHD har skrivit i forumet
Av SweClockerHD

Hur rendar jag i bästa i Adobe After effects?

Hej jag har använt camtasia studio och den sparar som AVI format som blir extremt bra kvalitet! men sen när jag er in den i After effects så sparar jag den som AVI och då är filen Över 1 GB när standard avi filen är 40 MB

hur kommer sig detta och hur fixar jag detta ? bästa inställningarna?

Av SweClockerHD

Skruva upp Nvidia Geforce 9800GX2?

hej det är så att mitt grafikkort fungerar ej som det ska får triangel error medelanden när jag går in i Device manager. har gjort allt avinstallerat alla drivrutiner med mm men när jag startar spel så står det att datorn ej kan hitta något grafikkort i datorn men den syns bland Devices .

Jag har tagit ut grafikkortet rengjort det men det är ett stort svart skal på den och nåra små hål i skalet för fläkten . ska jag skruva bort hela skalet och rengöra??? för det blir sträck på skärmen när jag startar datorn men dom försvinner när jag loggar in =).

Så hur skruvar jag isär grafikkortet? ska jag göra det för en gång så funkade datorn som vanligt sen dröjde det 20 sec så kom blå skärm

Hur ska jag lösa det jag är en sån som vill få det fixat utan att behöva köpa nytt XD

behöver steg för steg är lite trögg !

TACK FÖR ALL HJÄLP

WINDOWS 7 ULTIMATE 32 BIT
NIVIDAGEFORCE 9800GX2
DELL XPS 710

Av SweClockerHD

MOV tilll AVI och bästa kvalitet?

Hej det är så att min Kamera spelar in i HD och i Quick time format och jag vill convertera det till AVI utan att få massa frame drops hur ska jag göra använder mig av Any video converter men jag konverterar och den blir pixlig videon! vilket program och vilka inställningar ska man då ha i det programet???

HJÄLPXD

SPELAR IN I 720P

Av SweClockerHD

Windows Xp svenska versionen ger Blå skärm efter F12

hej jag har tänkt att installera Windows Xp igen jag hittar ej engelska kopian som jag fick med datorn utan använder mig av en svensk version Datorn är XPS 710 Dell och är importerad från china för trygt 4 år sedan

finns det något program som kan installera OS utan F12/Bios väg efter som jag får windows är ej valid kan jag ej installera virtrual PC vet ej varför så hur ska jag göra?

jag kommer till ner den laddar saker från skivan nere i status raden sen får jag blå skärm direkt och det står något med grafik kortet testade att avinstallera grafikkortet testar igen då står det något helt annat i blåskärmen

Hur fixar jag detta? vill ha XP! använder Windows 7 ultimate

Av SweClockerHD

Windows xp på lapptop bara att kopierq över till stationät?

Heeeej det är så att jag har en gamal laptopmed windows ,xp jag vill ha det på min stationära kan jag bara trycka och delite alla windows mappar sen kopuera och paste? Och då hur,?

Av SweClockerHD

Bärbar dator med bra pris?

Hej det år så att jag snart fyller år och önskar mig en laptop har en Dell laptop med 512 mb ram bara hahah så nu vill jag veta vilket som skulle passa efter som jag fylller år och mina föräldrar har sagt under 10.000 så behöver jag eran hjälp=).

http://www.dustinhome.se/

kommer det vara beställd på om det ej finns en säkrare sida eller en dator med bra prestanda!

Vad gör jag vid datorn?/Jobbar
vad den ska klara 100%

Photoshop CS3
Adobe after effect cs4 cs3
Windows Movie maker
VLC Media player
Firefox 4
se på film 720P och vanliga 700MB filmer i VLC
AVI Format
Spel// kom ihåg att jag kommer att ha laddaren i underspelandet

GTA San Andreas
Half life 2
Battlefield bad company 2 bra FPS har ej spelet men typ så den är bra att klara krävande spel

Efter som jag är ett stort fan av Dell men har haft mycket problem med dom så skulle en Acer eller något annat märke vara en fördel

Grafikortet hör till spel 2.10 GHZ eller mer i proccesor typ
som klarar dom där tunga programen

SKA KUNNA INSTALLERA WINDOWS XP för jag gillar ej Windows 7 eller vista!!!!

Tack för svar

Av SweClockerHD

Kan en sönder DVI kabel från skärmen till datorn göra detta?

Kan en sönder DVI kabel från skärmen till datorn göra att inte datorn hittar mitt installerade grafikort? har Nvidia Geforce 9800 gx2 har tagit ut den och satt in den igen i en vit slot på dator modekortet ska den vara där eller ska den sitta på blåa ingången? på modekortet? eller där den ska sitta vet ej har haft problem med kortet nu .

Har testat avinstallera drivrutiner och allt uppdaterat allt började efter jag installerade MAFIA 2 PC har nu avinstallerat det och alla drivrutiner och tömt registeret men datorn hittar den ej

datorn DELL XPS 710

http://www.dell.com/us/en/dfb/desktops/xpsdt_710/pd.aspx?refi...

Vad borde jag göra?

här är en bild på DVI vita splitern

http://www.facebook.com/photo.php?pid=317791&l=4fa2c91f2b&id=...
den sitter ej fast den hänger löst!

Hur fixar jag detta och om jag ska ha nytt kort vilket? budget 1000 kr efter som jag jobbar mest i photoshop och spelar HL2 och GTA SA och video redigering

Tack på förhand alla ni är bäst

Av SweClockerHD

har upptäkt en grej min kort glappar ibland så hittar datorn kortet och ibland ej. så och så har själva vad säger man du vet när man skruvar fast själva VGA kabel bak i datorn på grafikkortet dom skruvarna är sönder så själv vga kabeln hänger löst den sitter ej fast i datorn riktig efter som skruv ingången på grafik kortet har gått sönder kan det vara felet varför Windows inte hittar grafik kortet ibland??? eller? och hur fixar jag det?

här är en bild dom saker som är röd markerad är sönder så VGA Sitter ej fast kan det vara det som gör att skärmen glappar och att inte datorn hiittar kortet?

David Hellgrens foton | Facebook

Av SweClockerHD

var kan jag hitta dom och vad kostar dom? och varför är Nvidia Geforce bättre än dom?

Av SweClockerHD

Nvidia Geforce 9800GX2 Vs Gigabyte=?

Hej på er alla dagen har kommit när mitt grafikkort har gått sönder =/ har spelat mycket krävande spel på den
följande GTA IV mest och det är 2 gången det går sönder. så jag funderar starkt på att byta från Nvidia till Gigabyte eller något för jag är så trött på detta =P.

Har alldrig bytt grafikkort själv utan det har Dell gjort i garantin mm så om jag skaffar ett nytt grafikkort som funkar hur installerar jag det som då?

Dator: Dell XPS 710
Dell XPS 710 Desktop Product Details | Dell
NUVARANDE GRAFIK KORT NVIDIA

Följande minnen jag har kollat på jag jobbar mest med Photoshop och spelar HL2 Deadmatch och GTA SA och lite video redigering
Slutat spela GTA 4!!!

om ni kan hittar någon bättre med bra pris som funkar i min dator här är dom jag hittat!

Finns det någon bättre som är billigare ???? hjälp mig

Asus GeForce ENGT240/DI/1GD3 1GB

Om Asus GeForce ENGT240/DI/1GD3 1GB hos Teknikmagasinet.

ASUS GEFORCE GT 210 1GB DDR2 PCI-E VGA/DVI/HDMI SILENT LP
ASUS GEFORCE GT 210 1GB DDR2 PCI-E VGA/DVI/HDMI SILENT LP - Specifikationer

GIGABYTE RADEON HD4650 1GB DDR2 AGP VGA/DVI/HDMI
GIGABYTE RADEON HD4650 1GB DDR2 AGP VGA/DVI/HDMI - Extremt prisvärt grafikkort för uppgradering av t.ex arbetsstationer - Specifikationer

Av SweClockerHD

Grafikkort Spökar helt tokigt!

Hej mitt grafikort är NVIDIA GeForce 9800 GX2 DEN kom med datorn Dell XPS 710 jag har haft problem med Nvidias grafikkort förut när jag har spelat krävande spel.

Jag använder mig av Windows 7 Ultimate 32Bit
2GB RAM och 480 GB HD

jag kom hem en dag och körde igång datorn och då kör jag igång CCLeaner och då är mitt grafikkort borta ur själva systemet så när jag startar ett spel står det No graphic card is insert cant play.

Jag har alldrig haft detta problem förut att en kompinent /drivers har försvunit den lyser ju grönt på baksidan och fläcken snurar och jag får bild på skärmen och Gamebooster hittar mitt kort men ej CAN YOU RUN IT .COM

Hur ska jag fixa detta ? har tagit ut allt blåst rent och satt tillbaka men funkar ej har till och med avinstallerat alla drivrutiner och installera om dom.

Måste jag köpa ett nytt grafik kort? och då vilket som passar en DELL XPS 710 priset är väll det billigaste bästa grafikortet som klarar spela HL2 Deadmatch och GTA SA och photoshop!

tack för svar MVH DAWWE Good JUL!

Av SweClockerHD

OOk så du tror ej om jag installerar tillbaka xp så kommer ej lingerna att försvinna??? du vet jag är ej så bra på datorer men det blir trianglar på logon när jag går in på device manager

ok i Hardware ids kommer detta error

NVIDIA GeForce 9800 GX2
PCI\VEN_10DE&DEV_0604&SUBSYS_050410DE&REV_A2
PCI\VEN_10DE&DEV_0604&SUBSYS_050410DE
PCI\VEN_10DE&DEV_0604&CC_030000
PCI\VEN_10DE&DEV_0604&CC_0300

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

Av SweClockerHD

RE: Datorn hittar ej mitt grafik kort windows 7

hej min dator har fått något konstigt problem.
jag hade den avslagen i 2 dagar pga jag var bortrest kommer hem startar den och voops så hittar den ej grafik kortet som är i kopplad och lyser jag använder windows 7 ultimate jag har tagit ut den rengjort den startar om datorn avinstallerat alla drivrutiner. datorn hittar grafikortet men den vill ej starta några spel pga grafikkortet är ej i enligt spelen och datorn går seeegt har ej gjort något med datorn =/ hur fixar jag detta har prövat allt ladda ner alla drivrutiner men det fixar sig ej!!!!! hur gör jag?
anväder NVIDIA det blir också massa olika linjer på skärmen som om grafikkortet är sönder hur fixar jag allt detta? ska jag installera XP för att få det att funka?

INFO

NVIDIA GEFORCE 9800 GX2
Windows 7 32BIT
2 GB RAM
480 GB HD
XPS 710
DELL

Av SweClockerHD

Har testat runt lite

hahah jag har nu testat lite och när jag går på device manager i windows 7 och stänger ner grafik kortet då låser sig ej datorn men då kan jag ej spela spel varför =/ ? när jag sätter igång grafik kortet då kan jag gå in på you tube sen fryser systemet och jag måste starta om! hur ska jag göra?
det är klapp mellan skärmen och datorn men det borde väll ej göra att Datorn fryser? finns det något fix?

mvh dawwe

Av SweClockerHD

har nu nästan fått det att funka

damsug datorn då hittade den den men jag såg att min grafik kort ingång är sönder på ena sidan där scart kabeln ska in så det är glapp har nu Stängt av grafik kortet men hur kan datorn starta som när det ej är ett aktivt grafik kort i datorn????? kör den på CPU eller kan jag spela spel utan grafik kort?

Av SweClockerHD

Grafikortet trasigt eller klapp?

Hej jag kom nyss hem har varit borta 2 dagar utan att sitta något vid min dator hemma jag kom hem idag startar den som vanligt men då blir det som du vet när grafik kortet går sönder sen om jag ställer ner skärm inställningarna försvinner dom .

Jag kör igång CCLEANER Kollar i meny vilket system jag har får då se att det ej står något grafik kort
mitt NVIDA Grafik kort har helt försvunnit ur listan!!!!! som att den har blivit helt bortaget men det sitter i
datorn.
jag testade att gå in och ladda ner nya drivrutiner det funkade men samma problem kom vid uppstart hittar ej kortet jag har ej varit i datorn förut så jag har ej gjort något.

Hur ska jag fixa detta lilla problem just nu värkar datorn köra på CPU
men grafik kort lampan nere vid grafik portarna på datorn lyser

HJÄLP SNABBT

TACK
NVIDIA GEFORCE 9800 GX2 orginal med datorn
Windows 7 32bit ultimate
Dell XPS 710
23 tum skärm

Av SweClockerHD

Dell Inspiron Zino HD

Dell Inspiron Zino HD kan den vara något då är det en dator med oprativsystem i?
det värkar vara en stationär dator
tror du HL2 Funkar på den och photoshop

eller?
Specifikation för Dell Inspiron Zino HD
INS4107248
Modellbeskrivning
Produkttyp Stationär dator
Modellnamn Dell 410-7248
Produktserie Inspiron Zino HD
Processor
Typ av processor AMD Athlon II X2
Nummer P340
Antal kärnor 2
Hastighet (GHz) 2,20
CPU Cache 2 x 512 MB
Chipset AMD RS880M
Minne
RAM - typ DDR3
RAM (MB) 3 072
RAM - Maximal uppgradering (MB) 8 192
RAM - Hastighet (MHz) 1 333
RAM - Portar (total) 2
RAM - Portar (tillgängliga) 0
Hårddisk
Antal skivspelare 1
Kapacitet (GB) 320
Hårddisk - hastighet (RPM) 700
Gränssnitt (Interface) S-ATA
Ljud & Grafik
Ljudkort - typ Integrated HDA 2.1 Audio
Fristående ljudkort
Högtalare
Subwoofer
Grafikkort - typ Integrated ATI Radeon 4250HD
Fristående grafikkort
Dedikerat grafikminne (MB) 0
Delat grafikminne (MB) 256
Anslutningar
TV Out HDMI
TV Tuner
USB 2.0 4
FireWire (IEEE 1394)
Esata
LAN-kort - Typ 10/100/1000
Trådlöst gränssnitt
Port för minneskort
Stöttar följande minneskort SD,MMC,xD,MS
Expansionsportar
CD/DVD
Typ CD/DVD
Optisk drive CD/DVD +/- RW DL
Övrigt
Operativsystem Windows 7 Home Premium
Operativsystem - version (bit) 64
Mjukvara Microsoft Office Starter MUI Nordic
Fjärrkontroll
3.5" Diskettstation (Floppy drive)
Höjd (cm) 8,90
Bredd (cm) 19,10
Djup (cm) 19,10
Vikt (kg) 1,60
Leverantörens produkt-ID 410-7248

Av SweClockerHD

6000

6000 ,typ är den bra?

Av SweClockerHD

Sony VPC-EB3J1E BÄRBAR?

Hej hittade denna idag annons från media Markt

Info text
Bärbar dator från Sony 15;5 skärm ledskärm
INTEL HD GRAPHICS HDMI eSATA windows 7 premium
Dvd/cd
320Gb Hd 2,40ghz 4gb Ram intel 370M

Kommer mitt photoshop Cs3 funka och Half life2 deadmatch funka bra?

Av SweClockerHD

ok

Okej men jag menar vad har bildredigeringen och hårdisken att göra ? jag menar det är väll RAM och grafik kort som betyder? behöver mer info man blir snurrig i huvudet berätta lite nogranare

Skrivet av Newklear:

Dem spelen du nämnde funkar säkert, högst tveksamt att bildredigering kommer gå lika bra med tanke på halvkass skärm och seg hårddisk, processorn är inte heller särskilt snabb.

Grafikkortet är väl inte det bästa, väldigt mycket budget, men ett bättre grafikkort kommer du nog inte få med den budgeten.