Inlägg

Inlägg som Lontarus har skrivit i forumet
Av Lontarus
Skrivet av Yooriitzz:

Apple har ju inte ens använt en AMDprolle i någon av sina datorer.

Nej men i iphone och ipad.

Av Lontarus

Fredagspanelen i all ära men jag föredrar nog podcast. Fredagspanel och måndagspod?

Av Lontarus

Haha blev lite förvånad när du ville ha ett silkroad liknande spel först för att jag tänkte på en annan silk road

Av Lontarus

Man behöver inte zooma in mycket för att man ska se skillnad på 300 ppi och 500 ppi. Bara för att den bilden visar 3mm storlek på tecknena så betyder inte det att man måste zooma in till mikroskopisk nivå för att se minsta lilla skillnaden. Med en högre ppi så blir allting mycket mer naturligt för ögat och ögat tar mycket mindre skada av skärmen. Det blir inte lika mycket ansträngning. Jag utgår hlet och hållet endast ifrån vad jag tror och jag tror att 1000 ppi hade varit perfekt för våra ögon. 1000 ppi så tar det så liten skada på ögat det bara går.

Btw, man ser ändå en riktigt stor skillnad på 350 ppi och 100 ppi och man behöver inte titta noga alls.

Av Lontarus

Varför säger ni att man inte ser skillnad på hög ppi? det gör man väl för fan visst det. Man sa säkert precis samma sak när standard på datorskärmar var typ 800*600.

Jag skulle nog säga att en ppi på ca 600-700 är en bra gräns för vad vi kan märka av. Om man kommer upp i 1000 ppi så är nog det helt perfekt optimalt för att ögonen skall ta så lite skada som möjligt.

http://cdn.pocketnow.com/wp-content/uploads/2011/10/500ppi1.jpg

Av Lontarus

Så jävla skönt det hade varit att bara ha två hårddiskar.. En ssd och en lagring men även 4tb skulle nog vara för lite för mig. Jag har en fylld 1tb disk med bara film etc, en 1,5tb med massa spel etc och en 500gb hårddisk med random skit och operativ. 3tb är nästan helt utfyllt och hade jag bytt ut dem alla 3 mot en 4tb så hade den ganska snabbt blivit fylld även den.

Av Lontarus

Haha fan va coolt det kan bli. Tänk er om 10 år, då har man säkert google streetview överallt i hela världen förutom nordkorea, även under vatten. Det skulle vara jävligt coolt att ta en streetview roadtrip runt hela jorden

Av Lontarus

haha detta spelet har jag väntat på i typ 4 år. Ska bli grymt att spela det. Hemsidan måste gått ner rätt fort då det säkert är ett flertal miljoner som försöker ladda ner spelet.

Av Lontarus

Jag förstår er alla, jag själv hatar fanboys som går helt blindt mot det vita ljuset ifrån äpplet men dem flesta trashar inte fanboys utan ALLA som över huvud taget äger en appleprodukt

Man kan ju äga en mac och samtidigt vara kunnig om datorer och faktist ha valt en mac av logiska och vettiga själ.. Även om sådana är rätt ovanliga.

Av Lontarus
Skrivet av The Mupp:

Jag vet inte om jag är blind men jag ser inte någon stor skillnad på något COD spel sen COD4

Det är för att det inte är någon skillnad. Det är bara jävligt dyra map and gun expansions. 500 spänn för ett par nya vapen och 5 nya banor.

Av Lontarus

Ska ni köpa den så får ni köpa den fort som fan. GT650M finns ju i macbook pro med retina så den kommer väl bli stämd för även en sådan sak och få säljförbud. Man får väl räkna med att den är uppe på markanden i en eller två veckor.

Av Lontarus

Jaha, när det började pratas om ett bf3 release så lovade dom dyrt och heligt att vi pc spelare skulle vara huvudmålet med detta spelet men det var fan en jävla lögn rätt i ansiktet på oss. De bryr sig fan mer om fucking ps3 än oss riktiga gamers. Konsoller är bara bögskit.

Av Lontarus

en laCie extern hårddisk 500gb, köpt typ 2008 eller något. Den slutade mer eller mindre att fungera typ 3 månader efter inköpet, det gick långsammare och långsammare och långsammare och sedan stannade det ifall man skulle föra över filer, sen bytte jag ut den, hade ju fortfarande garanti. Bara en månad efter det hände samma sak igen.

Av Lontarus

vafan? nyp för att zooma, hur fan kan de bli fällda för det? Det är väl nästan det enda sättet som faktist fungerar för vem som helst med en touch telefon? ska de inte säga att apple har alla rättigheter till att kunna skicka sms med sina telefoner med?

Av Lontarus

Jag väntar hellre på DDR4. Förhoppningsvis så dyker väl det upp snart.

Av Lontarus

Om de kommer annonsera episode 3/half life 3 på gamescom så kommer jag börja storböla i en euforisk glädje.

Av Lontarus

Det är ju inte farligt att de får tag på mail direkt men kan ju vara jävligt jobbigt. Dem säljer dessa mailadresser till spamutskick och det finns en risk för att du får ett hundratal spammail.

Av Lontarus

Jag har funderat lite på att skaffa en iphone av tre stora anledningar,

1. Alla har ju förfan en iphone så om det kommer en app som man "behöver" så finns den givetvis endast för iphone.
2. Jag har funderat på att försöka lära mig att programmera appar och ska man göra någon vinst så måste man ju tydligen göra det för apple för att överleva. 3. Jag har nyligen införskaffat mig en macbook air och detdär med icloud i mountain lion och ios6 verkar ju riktigt härligt, android har försökt med liknande men det är inte alls bra...

Jag gillar inte iphone i sig, jag älskar min htc sensation men tyvärr så har man väl inte mycket till val :/

Av Lontarus

Jag hoppas verkligen att man kommer att kunna rösta på episode 3 nu då.

Av Lontarus

Okej, jag behöver en fläkt som ska blåsa rakt över grafikkorten för att få in så mycket luft så möjligt emellan grafikkorten som ni sett på bilden sitter väldigt tätt. Ska följa någons råd att försöka vinkla det övre uppåt så mycket det går och det undre neråt en liten liten bit så att det blir ett par millimeter större utrymme däremellan. Vilken fläkt ska jag ha? Vet inte om det är någon sådan variation på fläktar men alltså, så att den blåser mitt på och inte sprider ut det så att det blåser åt alla håll typ.

Det är 140mm jag ska ha.