Inlägg

Inlägg som yes12345 har skrivit i forumet
Av yes12345

Annars kan du göra så att du använder din Android-telefon som kamera och kollar till ungen via en stream på datorn. Betydligt mkt enklare än det ni pratat om här ovan. Guide för det finns här: http://android-mobiler.se/sa-anvander-du-din-android-mobil-so...

Av yes12345

Läste idag att den kmr till Europa (och då förmodligen också sverige förhoppnigsvis) i april: http://android-mobiler.se/panasonic-eluga-till-europa-i-april...

Jag hade lätt slagit till om det inte vore för det mkt ynkliga batteriet..riktigt skön design och helt ok specs i övrigt!

Av yes12345

Skulle faktiskt gissa på max 2000-2500.

Av yes12345

Nu ska man tydligen kunna förhandsboka htcs nya flaggskepp och få den om knappt en månad, enligt denna länk: htc one x

Av yes12345

En bra guide för att roota Android. Jag följde den och har inte upplevt några problem! Tror inte att går tillväga på ett speciellt annorlunda sätt när du ska roota en ZTE, samma procedur till de flesta telefoner..

Av yes12345

Google Chrome till Android är nu lanserat..verkar lovande än så länge!

Av yes12345
Skrivet av LostRobot:

För att återgå lite till ämnet lite.

Google's Open Source-manager Chris DiBona ger sin syn på Linux's, och i förlängningen Androids, eventuella virusproblem (Spoilers: Han anser inte att det finns några eller någon användning för antivirus varken för Linux eller Android):

https://plus.google.com/u/0/114765095157367281222/posts/ZqPvF...

Speciellt inte nu när Google har släppt ett helt nytt säkerhetsprogram för Android mobiler! Bouncer heter det och det ska tydligen söka igenom alla appar automatiskt efter skadlig kod..grymt om det funkar säger jag

Av yes12345

Där finns det några fina appar till android, några av dem har jag faktiskt inte sett här!

Av yes12345

Samsung Galaxy S3 - Enligt den länken ska Galaxy S3 tydligen vara på gång att släppas någon gång i februari, men blir troligen i april-maj enligt mig..februari känns lite tidigt med att S2 fortfarande säljer så bra?

Av yes12345

Nu har jag löst det genom lite ändringar i php-koden i nyhetsscriptet.

Men jag har fortfarande kvar ett problem, som egentligen är precis samma.

Som ni ser nu på startsidan på www.gol100.com ska jag ha ett sidhuvud längst ner. Men hur jag göra för att det också ska "flyta med och inte täcka över något innehåll om exempelvis någon sida blir mycket lång. Hoppas ni förstår!

Av yes12345

Problem med placering (CSS o XHTML)

Halloj,

Ett tag sedan jag höll på med webbutveckling nu, men har tänkt att dra igång lite smått nu igen. Men givetvis dröjer det inte längre förrän man stöter på problem.

Har kommit så här långt än så länge: http://www.goal100.com/index200.php

Nu till mitt problem. Om ni kikar på länken ovan och klickar på någon av rubrikerna, ex. "Milan - Bari 3-0 (Coppa Italia). Då kommer ni till sidan som ska visa målen, men problemet är att "Best goals of the week" ligger kvar på exakt samma ställe som på startsidan. Jag vill att det liksom automatiskt ska "flyta" under. Precis som det är nu på orginal-versionen: http://goal100.com

Där har jag löst det med tabeller, men tycker att det var dags att uppdatera det nu. Så nu är min fråga, hur löser jag detta?

Bara att ta en kik i css-filen http://www.goal100.com/style1.css

"Boxarna" som jag har problem med, alltså som ska hamna under, är döpta till "box2" och "box3".

Tacksam för svar!