Inlägg

Inlägg som Gerten_92 har skrivit i forumet
Av Gerten_92
Skrivet av Zelloxy:

Ja!!
Det var det!
Sjukt skoj spel,
Tack så
Mycket för hjälpen!
Oskar

Av Gerten_92

Nepp, man såg det från sidan och inte uppifrån.
tack för svaret.

Av Gerten_92

hjälp mig hitta barndomsspelet!

Tjenare!

Jag letar efter ett spel som jag och en kompis spelade i princip varje dag för ca 7-8 år sen, men redan då tror jag att det hade några år på nacken.

spelet är ett actionspel i 2d utförande, det fanns möjlighet att spela både med och emot varandra. banorna var uppbyggda så att man bara kunde gå framåt, inte hoppa upp på saker osv (som super mario) därimot kunde man röra sig i djupled. spelidéen var att det fanns ett flertal olika karaktärer (kommer ihåg att det fanns en ninja som kastade kaststjärnor och en karaktär som kunde klona sig själv). när man valt gubbe så startade man en bana och det som hände var helt enkelt att det kom andra gubbar som man skulle döda. ju längre man spelade desto bättre gubbar fick man möta. för att utföra "specialattacker" (som att klona sig osv) behövde man magi, som laddades upp med tiden.

detta är i princip allt som jag kommer ihåg och har inte lyckats få någon träff på google med det. så hoppas att det finns någon som vet vilket spel jag menar.

är tacksam för alla svar.
Oskar

Av Gerten_92

Har nu testat med bara de viktigaste delarna i, har också testat annat nätagg. det agget jag har är ett corsair 520hx (modulärt) som visserligen har något år på nacken, men ändå relativt nytt.

kan inte få i minnena mer än jag har dem, så det borde inte vara problemet.

kan det vara så att eftersom att jag bara kan ha max 8gb ram på kortet så klarar det inte av att jag kör 2 kanaler med 4gb på varje?
eller kan det vara problem för att jag har en 775 prolle och minnena är rekomenderade till i-serien?

tacksam för alla svar.

Av Gerten_92

Datorn Bootar inte, nytt moderkort, nya Ram

Tjenare! då jag brände mitt gamla moderkort så var jag tvungen att köpa ett nytt, så tyckänkte att det var lika bra att uppgradera lite. köpte därför ett MSI Platium P45D3 som har stöd för ddr3 minnen. igår fick jag även hem de minnen som jag beställde från inet i måndags. ett par 4Gb stickor Corsair Vengence 1600MHz Cl9.

nu till problemet. datorn bootar nämligen inte. kommer inte ens in i bios. i början var det bara att den bootade ibland och jag lyckades nästan installera om windows, men den hängde sig i sista fasen. men nu så kommer jag inte ens till bios innan den hänger sig. det enda som händer är att datorn går igång och skärmen förblir svart.

Någon som har aning om vad jag ska göra? eftersom att jag inte testat moderkortet med några andra minnen så vet jag inte om det är fel på dem och vice versa.

Tack på förhand
Oskar