Inlägg

Inlägg som ozkarz har skrivit i forumet
Av ozkarz

Blev lyckat att montera i en pci-slot. Fick dock en Sentry 2 i julklapp som sitter i den andra 5.25", funkar kanonbra.
@SnowJim: Visst kan fläktarna skötas automatiskt, men ljudnivån hålls lättare nere manuellt då automatiken oftast ser till att tempsen hålls onödigt lågt.
Sentry 2 har ett autoläge. Som styrs av att man matar in maxtemp? Sen sköts fläktarna automatiskt baserat på värden ifrån medföljande tempgivare som med fördel placeras ut i chassit. (Jag tryckte dock in alla givare i 5.25" för att behålla den nuvarande, snygga kabeldragningen)
Jag föredrar dock att använda manuellt läge då jag gillar en tyst dator. 50-60 % på alla fläktar (3 chassi, 2 processor, PnP) funkar vid hyfsat krävande spel. Om jag bara kollar film stänger jag av allt utom 1 processorfläkt, datorn är då nästan knäpptyst och processorn stannar runt 40C.

Av ozkarz

Fractal Design R3, fläktkontroller

Har skaffat ett R3 chassi och använder den medföljande fläktkontrollern. Min fråga är om det finns någon som lyckats montera kontrollern i den andra 5,25" sloten, och vill dela med sig av tips (känns lite jobbigt att behöva sträcka sig till PCi slot för att ändra hastighet)? En andra fråga hur tar man bort plåten som täcker den undre 5,25"? Är förövrigt mycket nöjd med mitt R3 och kan starkt rekommendera det till er som går i köptankar, värt varenda krona.

Tack på förhand
Oskar

Av ozkarz

6gv2 ger otoroligt mycket för pengarna, kort sagt.
Switcharna blir lite mjukare med tiden, och känslan på ett du har hemma är inte som de sönderk******e tangentborden på IO.
Jag kör 6gv2 med handledsstöd från classe 99 kr, en skön kombo.
Blev nyfiken på steelseries uttalande om att tangentbordet tål stryk så jag drog tangentbordet in i en vägg. Tangentbordet funkar prima men väggen fick ett hål xD
lycka till med valet

Av ozkarz

Spellaptop för 10k

Hej

Någon som kan tipsa om en bra spellaptop för 10k max?
Quadcore är ett måste, och helst ati grafik.
Men är öppen för alla tips
thx

Av ozkarz

Tack :), på något konstigt vis har den ändå lyckats hålla ,ska testa att skruva upp hela baksidan, har bara skruvat upp en lucka kring hdd och ram minnen, där va de helt dammfritt

Av ozkarz

Processortemp

Är det normalt att datorn blir ca 90 grader (processorn) vid hårdare belaastning, ex sc2?
har den acer 7535g från 2009 så den börjar bli lite gammal...

Av ozkarz

Har en 7535g, fick samma problem köpte datan strax innan win 7 lanseringen. Fick hem win 7 utan extra kostnad från acer. Installationen fuckade upp sig med grafiken, en vän fick använda uppgraderingsskivan och blåsa ur skiten och ladda ner allt manuellt, dåligt av acer.
Funkar inte felfritt idag heller lite småbuggar här o var