Inlägg

Inlägg som StormZ har skrivit i forumet
Av StormZ

Har tänkt köpa mig en ny tv, 49-55". Viktigaste är att den har 100hz och andra specifikationer som är viktiga. Bryr mig inte om 3D och smart funktioner. Är väldigt såld på Philips Ambilight modeller och funderar på denna: http://cdon.se/hemelektronik/55-led-tv-philips-55pus7909-12-s... (då det är den enda jag hittar med ambilight)

Även spanat in denna hos elgiganten: http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/55UF840V/lg-55-...

Och denna från Webhallen: http://www.webhallen.com/se-sv/ljud_och_bild/231050-sony_49_l...

Vilken tycker ni? Har ni hittat någon bättre? Tacksam för svar

Av StormZ

Jag köpte lurarna till slut, för fullt pris på 1700kr. Har varit riktigt nöjd ända till häromdagen då BT'n slutade fungera. Skall returnera dom i nästa vecka och har möjlighet att få pengarna tillbaks.

Nu har jag dock fått tvivel på BT. Köpte BT just av den anledningen att slippa en sladd som går sönder. Och då ska BTn paja. Känns sådär..

Så jag är nu öppen för alla förslag på lurar, med eller utan kabel, för max 2000kr.

Av StormZ
Skrivet av antonlundin:

Menar du X1 eller ett M1BT, du skrev någon slags hybrid som tyvärr inte existerar

Gaaaah! Givetvis menar jag M1BT. Klantigt utav mig!

Av StormZ

Nya hörlurar, Fidelio M1BT, AKG Y45BT eller annat?

Sitter och spanar efter nya lurar och har bestämt mig för att det skall vara med bluetooth.

Är extremt sugen på Philips' Fidelio M1BT och har läst mycket gott om dom. Har även tagit en titt på AKG Y45BT men hittar knappt någon recension om dom alls.

Jag söker efter lurar i denna storleks- och prisklass. Hade tänkt att använda dom till både telefonen och datorn. Lyssnar mestadels på elektronisk musik.

Har någon mer info om dessa två eller något annat att rekommendera? Hur fungerar det med att koppla en hörlur via BT till en bärbar dator med inbyggd BT?

Tackar på förhand!

Av StormZ

Jag har ägt min M8 sedan release och är fortfarande lika nöjd som när jag köpte den.

Har tidigare ägt:

1. HTC Desire
2. HTC One X
3. LG Nexus 4

Batteritiden är, i jämförelse med mina tidigare telefoner, grym! Laddar den varannan dag istället för två gånger per dag. Så detta är i mina ögon en enorm förbättring när det gäller batteriet.
Polaren köpte S5an och min har by far bättre batteritid.

Designen är solid och klockren! Har aldrig hållit i en telefon som lägger sig så bra i handen. Skriker kvalité. Likaså ljudet den pumpar ut i hörlurarna. Originallurarna som följer med har förvånansvärt bra ljud. Använde mig utav AKG 518 innan som hamnade i lådan direkt.

Den enda nackdelen jag har hittat med telefonen är HTC-loggan på framsidan. Som någon påpekade tidigare i tråden så är den nästan en hel centimeter högre i onödan. Zoe-appen är heller inte färdig vilket är lite tråkigt.

Det jag tittade på när jag valde telefon var följande:

Design
Batteritid
Ljudkvalité
Utrymme för SD

Och M8 träffade rätt på samtliga punkter!

Jag vill även påpeka att jag var extremt nöjd med min Nexus 4 och tvekar inte en sekund på att LG har lyckats igen med G3.

Har inte känt på Z2 men en sak är säker. Aldrig Samsung

Av StormZ
Skrivet av lungre:

Enligt notebookcheck så ska geforce gtx 285M motsvara ditt 9800gt iaf. En i5 480 är väl ungefär i nivå med din quad, något snabbare t o m? Ska du ha både spelprestanda och processorkraft i nivå med din stationära hamnar du dock ganska mycket över budget, 8-10k.
För 6k skulle jag titta på den här PB med sandy bridge i5 och gt 540M, http://www.prisjakt.nu/redirect.php?prisid=81979814
Alternativt Acer 5742G/ZG med "gamla" i5 eller p6200 och samma grafik för 5999 resp 4999

Blev denna dator och är efter två veckors användande helnöjd! Tangentbordet känns något plastigt men använder det endast när jag har med mig datorn hemifrån. Vilket inte är så ofta.

Tack för tipset!

Av StormZ

Tackar för svaren! Pb datorn verkar vara just en sådan jag söker. Är dock osäker på märket, har tidigare bara dåliga erfarenheter när det gäller packard bell. Finns ingen acer eller annan modell med liknande specifikationer. Det är svårt att söka dator när man surfar på en mobil.

Tack på förhand

Av StormZ

Dags för min första bärbara, vilken?

Har tidigare varit väldigt skeptisk mot bärbara datorer pga olika skäl men har nu accepterat att jag är i behov av en. Jag sitter för närvarande på en stationär med följande specifikationer:

Intel core quad 8400 1333mhz, 4mb

Geforce 9 series, 9800gt 512mb

Corsair 4gb

500gb 7400rpm

Jag söker en bärbar dator med motsvarande specifikationer eller liknande. Har kollat på acers datorer och tittar på en med en i5 480m processor.
Har väldigt dålig koll när det gäller bärbart och vänder mig därför hit. Prissättning hade jag tänk ca 4000-6000kr.

Tack på förhand

Av StormZ

Tack för hjälpen! Vi får se om det löser sig

Av StormZ

Men att tangentbord, mus och indikatorn på chassit inte svarar. Påverkas det av grafikkortet?

Har aldrig flashat och är därmed inte speciellt kunnig i området. Hur gör jag?

Tack på förhand

Av StormZ

Tangentbord, mus och skärm svarar ibland inte vid start

Hej!

Har nyligen fått problem vid uppstart av datorn. Skärmen är svart, musen och tangentbord lyser ej. Lampan på chassit som indikerar att datorn arbetar blinkar heller inte. Datorn går igång, nätagget arbetar och fläktarna går för fullt. Kan det vara moderkortet mån tro?

Operativsystem: Windows 7/Vista Hybrid 32bit
Processor: Intel Quad 2 Core Q8200 @ 2.33GHZ
Processorkylare: Intels medföljande
Moderkort: ASUS P5Q SE2, P45
Minne: 2x 2GB Corsair
Grafikkort: Nvidia GeForce 9800GT 512MB
Hårddisk: Western Digital 500GB
Nätaggregat: Fractal Design Newton R2 650W
Chassi: Antec ninehundred

Har garanti på alla delar och undrar om det kanske är dags att returnera den semi defekta komponenten. Frågan är bara vilken?

Tack på förhand