Inlägg

Inlägg som h4mmar har skrivit i forumet
Av h4mmar

Kolla in Dodocase det är nog sen snyggaste

Av h4mmar

Mionix NAOS 5000 eller Logitech G700

Hej på er.

Jag har bestämt mig för att köpa en ny mus inför BF3. min kunskap sträcker sig ungefär till näsan när det gäller kringutrustning och vad som gäller just nu. Därför ställer jag frågan till er som kan detta! Jag har läst lite lätt på prisjakt och det står väll mellan Mionix NAOS 5000 eller Logitech G700. Har ni något bättre så får ni järna tipsa om det

/tack

Av h4mmar
Skrivet av keishi:

Kolla in den här länken Mac Buyer's Guide

Klarar du dig utan dator kan det vara läge att vänta men i och med att MacBook Air är så lik MacBook Pro har det förekommit diskussioner om att modellen på 13" är på väg ut. Sen har jag ingen aning om hur det ser ut på processorsidan, om Apple väntar på nya processorer från Intel innan de väljer att uppdatera.

Fan vad bra, Det var precis det jag letade efter. Tack Keishi

Av h4mmar

Hej.

Jag har precis kastat mig in i MAC världen och ska nu för första gången köpa en Mac Dator. Min fråga lyder, Är det värt att vänta tills 2012 års MBP kommer ut eller ska jag slå till redan nu ? Jag vet inte riktigt hur långt imellan dom bytar modeller med som jag har förstått det så är det ganska frekvent. Kommer det nya modeller i början av nästa år så kan jag vänta

Av h4mmar

Jag är också ute efter ett nytt grafik kort för just spel bara. Spelar just ny (Rift) och det hackar och har sig när jag drar upp grafiken.

Jag har ett ATI kort from 58 serien. Jag tycker det är lite dyrt med dom nya korten 6990 och GTX 590.
Någon sa till mig att detta var snäppet under dessa korten. Men jag precis som Q3-ist är kluven i denna djungeln av grafik kort

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=623550#extra

Av h4mmar

Förvirrad användare söker nytt grafik kort

Jag är på jakt efter ett nytt kort, Jag ställer frågan till er eftersom ni har förmodligen bättre koll än vad jag har.

Det jag har i dag har några år på nacken. Jag har nog sen jag mins använt ATI kort i mina maskiner men inför den nya lanseringen av GTX 590 blev jag sugen på att prova, För mig spelar det alltså inte så stor roll om det är Nvidia eller ATI.

När jag sätter mig vid maskinen och spelar ett spel så är grafik upplevelsen ganska viktig i min mening så därför ser jag mig omkring efter ett nytt. Efter att ha läst recensionerna på GTX 580 och ATI 6990 så blir jag förvirrad på vad jag ska gå efter.

ATI-6990 korten högljudda som bara den och det ska ju inte låta som ett mindre kärnkraftverk när jag spelar, ATI kortet är dock billigare än GTX590 för tillfället.

GTX590 är snäppet under men låter inte så mkt och det är är ju ett+ i kanten, drivarna kanske blir bättre så det kommer ikapp 6990 kortet ?

Nedan är min spec just nu fattas bara ett kort

Grafik Kort XXX-???
Intel Core? i7 920 Quad Processor
Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 6GB CL9
ASUS P6T, X58, Socket-1366
Corsair Powersupply 750W Black,ATX/EPS
Cooler Master Stacker 831 Svart, 2x12cm

bugar och bockar för er som har koll på tekniken i dag

/h4mmar

Av h4mmar
Av h4mmar
Skrivet av Albinfiskare:

Klockan 14.00 idag!

Betyder detta att det även kommer upp i butikerna för beställning ?

Av h4mmar

GTX 590

Kommer dom bara lansera korten i dag eller kommer dom även finnas i utvalda Webbutiker för beställning ? Vill ju att det ska sitta i maskinen så snart som möjligt

Av h4mmar
Skrivet av Flamso:

Ja, och att Gainward har skitusel garanti.

Hade jag köpt ett 580 så hade det blivit ett Direct Cu II, mest för att det använder bättre komponenter än referens (det är fortfarande ett referenskort dock).

Som detta ? Varför är speciellt med Direct Cu II ?

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=623550#extra

Av h4mmar
Skrivet av Hundkex:

GF = GeForce.

Tror inte du blir jätte-woohoo-nöjd av den uppgraderingen, men det märks definitivt.

ok, tack för snabbt svar. Är det värt att vänta på 5890 då kanske ?

Av h4mmar

GTX Eller ATI

Jag har ett ATI kort i dag men funderar på att köpa ett 580 kort, Är det värt att uppgradera från ett ATI 5870 till GTX580 ? Nu tänker jag på spec-mässigt

Zotac GTX580 som ni skriver om i denna tråden var billigare här på något annat ställe, Någon som vet varför? och vad står (GF) för ?

http://cdon.se/hemelektronik/zotac_gf_gtx580_1536mb_pci-e-133...