Inlägg

Inlägg som Fluffey har skrivit i forumet
Av Fluffey

Kan väll va olika dvi exemplvis dvi-d går inte omvandla till vga har ja för mig kolla på google efter olika dvi .

Av Fluffey

Ja sitter på en corsair vengeance m60 o är riktigt nöjd. Så länge man inte har väldigt stora händer så ligger den skönt i handen. Bra vikt och bland de bästa scrollhjulet ja haft. Enda negativa enligt mig är sniperknappen som känns vädelös.
Bäst är nog åka o känna på dem du är intresserad av innan du bestämmer dig .

Av Fluffey

Om du ska ha ett nu skulle jag föreslå ett 7870 men som ovanstående skrev så får du kanske ett 7950 för 2k under mellandagarna .

Av Fluffey

i mina öron kommer det alltid vara morrowinds main theme !

Av Fluffey

Fick min igår och är helnöjd , inte sett några filmer än men streama twitch i 720p utan problem

Av Fluffey

Som jag förstår det så är inte antalet watt din processor kan dra samma som vilken värmelledningsförmåga den behöver. Värmeledningsförmågan skrivs i TDP watt (http://en.wikipedia.org/wiki/Thermal_design_power).
http://www.inet.se/produkt/5321383/scythe-samurai-zz kanske skulle vara nått 92mm fläkt och 2500rpm kan nog låta ganska mycket tyvärr. Annars kanske http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/108841-scythe_cpu-kyl... passar bättre den skall vara lite tystare .

Av Fluffey

en sån där i 5.25"slotten vore riktigt lockande faktist

Av Fluffey

ja brukar köra 870n me 6x eller 8x scope kommer inte ihåg exakt vilket som finns och sen slugs, helt värdelöst men man blir glad när man får kills.

Av Fluffey

Hej MSI
Har under senaste tid funderat på att köpa ett MSI 880GMA-E35, dock undrar jag om det här moderkortet stöder de nya Vishera-processorerna exempelvis 8320. Under MSI's sida står bara phenom II/athlon/sempron listade men på exempelvis webhallen står det att det stödjer FX serien, vilket stämmer?

Av Fluffey
Av Fluffey
Av Fluffey

har för mej att most wanted är hemskt med ratt tyvärr, dock var ja hyfast ung när ja prova så kanske bara va ja som va kass.

Av Fluffey
Skrivet av Ratatosk:

I morgon är väl vad de flesta tror, misstänker dock att släppet blir till kvällen svensk tid, eftersom USA ligger ett par timmar efter oss.

ah det låter ju lockande, får hoppas att swec är snabba fram med en recension är riktigt sugen på ett nybygge med piledriver.

Av Fluffey

vet vi något mer om release ? sker det imorgon eller är det några nya datum som gäller ?

Av Fluffey

mAtx med 900chipset

finns det några mAtx kort till socket am3+ med 900chipset? Alla jag hittar har 800seriens chipset. Kanske är detta något som kommer med piledriver?

Av Fluffey

Big Nick Digger

Av Fluffey
Skrivet av Victor Larsson:

Själv har jag ganska små händer men e musen jätte stor eller ?

du får känna efter , i början kan den kännas lite liten men med tiden brukar det gå bra!

Av Fluffey

det kommer passa och funka prima så vitt jag vet!

Av Fluffey

fler SpinQ (http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1148&ID=1831 ) liknande kylare vore roligt o se. Ett snyggt mAtx chassi utan eller med 1st 5.25" + plats för hög kylare

Av Fluffey
Skrivet av perost:

Jo, det har två windows-knappar med CM Storm-logga på. Notera också att layouten på bilden är amerikansk layout, svensk layout ser ut som vanligt med stor Enter etc. Det enda som kan anses vara icke-standard på det är att de bytt ut meny-knappen till en FN-knapp för att styra mediafunktionerna.

de blev ju genast mer intressant får ta en titt på de

tror dock inte det är var jag söker. kan vara jag som är negativ men tangentbordet känns mer gaming + att ett handlovsstöd hade inte varit fel

Skickades från m.sweclockers.com