Inlägg

Inlägg som RCX Slinger har skrivit i forumet
Av RCX Slinger

Lite synd att det strulade på drops nr 2. Har varit på jakt efter ett tangentbord med specifikt bruna brytare (och den skrikande gula färgen är riktigt tilltalande). Satt och F5-ade som en galning. XD

Det var endast genom att söka på "megaklick" som jag till slut kunde se det (och då var det såklart slutsålt). Märkligt nog kan jag fortfarande inte se tangentbordet på sidorna med drops.

Nåja, sannolikheten att man hunnit knipa tangentbordet var nog liten till att börja med.

Av RCX Slinger

Jag delar åsikten som många andra redan sagt. Vill helst se längre avsnitt som täcker hela veckans (viktigaste) nyheter. Podden har blivit min primära källa till uppdateringar inom detta område: lyckas ofta missa intressanta nyheter tills jag lyssnat, och att då även få höra lite allmän diskussion kring varje nyheter är riktigt trevligt.

Av RCX Slinger

Ämen! Den där elefanten var ju inte rosa! Skärpning!

Jag bara skämtar. God Jul på er allihopa!

Av RCX Slinger

Måste bara fråga: varifrån kommer den där fantastiska illustrationen av tomten (på bilden där det står "JULQUIZ")? Eller är det något swecxclusivt?

Av RCX Slinger
Skrivet av bsk!:

Utan tvekan den bästa Black Friday rean för datorrelaterade produkter i mannaminne. Speciellt om man följde inets black friday/sweclockers exklusiva streams.

Antar att det kommer ramla in en massa kommentarer om hur värdelös årets rea var som det gör varje år men det stämmer helt enkelt inte detta året. Dock så förutsätter många bra deals att man är snabb på köpknappen och hänger med lite. Jag köpte inget för jag saknar behov just nu men hängde ändå med på det mesta och är imponerad av årets BF rea.

Förstår vad du menar. Men hade du faktiskt försökt köpa så hade du upptäckt hur svårt dessa fynd var att knipa. Det var tusentals personer som samtidigt hamrade F5 och impulsköpte på en gång.

Exempelvis sålde inet ut hela sitt lager av Ender 2 Pro skrivare på streamen till ett OK pris, på några sekunder. Jag hade hellre sett ett schyst pris som de riktigt intresserade kunnat knipa, istället för att allt köps upp på en gång på ren impuls. Det nuvarande "rea-priset" på det som ligger kvar i butik är ganska ointressant (man kan köpa riktiga monster för inte mycket mer pengar).

Att både inet och webhallen gjorde sina streams dagen _innan_ black friday, och inte släppte något intressant på dagen D, ja det gjorde inte saken bättre (men nu är det jag som är petig...).

Av RCX Slinger

Någon som sett ett bra pris på 3d-skrivare?

Jag hann inte slutföra köpet på en Ender 2 Pro på inet igår. Lite märkligt att dom i princip dumpade ut hela lagret, så folk impuls-köpte rubbet. Och nuvarande pris är i princip vad man kunde köpa en Ender 3 för på webhallen förra året. På tal om webhallen så hade dom specialpris på Ender 3 V2 Neo, som märkligt nog slutade gälla idag på självaste Black Friday.

Jag är hittills inte så imponerad av årets black friday. Märkliga priser, inga egentliga fynd. Hade trott att minskad köpkraft+fulla lager skulle innebära en del fynd. Men många saker som brukar reas ut varje är på ordinarie pris i dag.

Av RCX Slinger
Skrivet av AndreasPC:

ALLT slår TV-högtalarna!

Fenris A4 är grym, för pengarna nästan oslagbar i min mening!

Om du vill ha mer bas utan att störa allt för mycket, kika på ett par golvhögtalare, ger dig mycket av ljudet utan att det slår räääättt in i grannens hem.

Storebrorsan till Fenris A4 är grym, Fenris A55 är värd att kika på.

Nu vet jag inte vad din budget är men Lemus gör riktigttt schyssta TV-möbler annars om du vill ha en allt i ett lösning!

Nu blev jag inspirerad! Har du något tips på bra stereo-golvhögtalare som inte är allt för dyra? Gärna något ganska smalt som skulle rymmas på var sida om en tv, utan att ta upp för mycket plats. Har inga ambitioner mer än att förbättra tv-ljudet, så behövs inte något kraftfullt eller finesser (i princip bara ingång för hdmi/optiskt ljud).

Nu har jag har egentligen inget problem med grannar som kan bli störda, men har heller inte [plats för] ett brett nog tv-bord för Fenris A4... :-/

Av RCX Slinger

Charles! Ingvar! Jönsson!!!

Förlåt, kunde inte låta bli. Stort fan av Jönssonligan. Lysande titel på avsnittet.

Av RCX Slinger

Passade också på att köpa "Turtle Beach"-kontrollen (i svart då jag tyckte den var snyggare, men smaken är som baken...). Hoppas att den nya versionen har bättre D-Pad. Det är något som många recensioner av den gamla klagat på (att den är "spongy"/"mushy" och inte särskilt taktil som en original-kontroll). Nåja, kan ju inte vara sämre än Dual Shock 4 vars D-Pad är en ren travesti...

Av RCX Slinger

Vi kommer sakna dig, Jonas. Sköt om dig och lycka till med att hålla ordning på vildingen!

Av RCX Slinger
Skrivet av JonasT:

Vi valde att inte trycka ut någon podd den här veckan på grund av ljudstrulet.

Oj, vilket blindstyre jag är! Ber om ursäkt.

Av RCX Slinger
Skrivet av mattemaz:

Gäller endast om man väljer "Ship from: United Kingdom-2", och då står det "Cannot ship to Sweden". Eller missar jag något?

Av RCX Slinger

Hmm... avsnittet har inte dykt upp i RSS-flödet. Går det att ordna?

Det har ju varit lite problem på sistone med RSS via libsyn (saknade mp3-filer), men avsnitten har i alla fall synts. Den här gången hade jag helt missat att det ens släppts ett nytt avsnitt. :-/

Av RCX Slinger

Japp, ser bra ut för mig med.

Av RCX Slinger

Avsnittet låter spännande, men jag tror libsyn har strulat till det igen... finns ingen mp3-fil i RSS-flödet igen (i avsnittets <item> finns ingen <enclosure...> med filen). Avskyr att komma med dåliga nyheter, men hoppas det går att fixa.

Av RCX Slinger
Skrivet av JonasT:

Något verkar ha gått sönder rejält när Libsyn skulle uppdatera RSS-feeden med det nya avsnittet. Jag har gjort lite handpåläggning där nu, så testa gärna och se om det funkar nu.

Funkar perfekt!

Av RCX Slinger

Hmmm... mysko. Dyker fortfarande inte upp någon .mp3 för mig (i AntennaPod). Testade på en annan mobil och samma sak.

Då jag tittar i RSS-filen ser jag inte heller någon länk till en .mp3 i avsnittet.

Exempelvis: i föregående avsnitts (262) "<item>" finns en
<enclosure length="51209856" type="audio/mpeg" url="https://traffic.libsyn.com/clean/secure/sweclockers/Panel.mp3..." />

Men till detta avsnitt ser jag inget sådant.

Av RCX Slinger

Roligt att Jonas är tillbaka! Tycker även att ni som hållit i de sista gångerna också gjort ett kanonjobb!

Tyvärr tror jag semesterdimman ligger kvar en aning. Det finns nämligen ingen associerad media-fil (alltså mp3) i RSS-flödet. Hoppas det ordnar sig. :-/

Av RCX Slinger
Skrivet av Komplett:

Vi har tyvärr ingen av de modellerna i sortimentet.

Oj, precis! Ber om ursäkt för min sommar-trötta hjärna... Hade dessa i skallen pga att inet nyss hade en kampanj.

Tittade lite på vad ni säljer, och ni har hur många skärmar som helst att välja bland... även filtrerat på 27"+, 144Hz+ och IPS finns hur många som helst, AOC, LG, Samsung, ASUS, ACER... det omöjliga val-dilemmat... eller kanske man bara borde vänta på framtidens OLED-skärmar istället...

Av RCX Slinger

Hej Komplett/Erik!

Är det möjligt med någon trevlig skärm, typ LG UltraGear 27GP850 eller 27GP83B?

Inet verkar ha bra priser på dessa ibland, så kanske ni också har lite "rekamån" på priserna?