Inlägg

Inlägg som Nigris har skrivit i forumet
Av Nigris

Kom på en annan fråga. Vad är det för slags kabel ( namn ) och programvara som gör så att du kan koppla ihop tv'n med datorn? Jag lyckades göra det för ca 5 år sedan men glömt bort hur jag gjorde det då :P.

Av Nigris

Startfel på Samsung LE40M87BD

Hej !

Fick igår tv av min morbror. Det är en Samsung 40 tum. Han sa att det var ngt slaggs fel när man startar den. När man trycker på ''start'' knappen så går tv'n igång men stängs av omedelbart. Så får man hålla på ca 10ggr innan den går igång utan att stängas av. Sedan så funkar den som den ska. Är det någon som vet vad felet kan bero på? Hur kan jag felsöka och åtärgärda felet?

Tack för all hjälp !

Av Nigris

Va inte oroliga när era items försvinner från AH, vid fler tillfällen försvann mina items också, det är en bugg, man får tillbaka varorna

Av Nigris

Sorry, redan hittat ett grupp

Av Nigris

Uber Idag MP6

Hej och ''glad'' måndag på allihopa :).
Har 3 maskiner och tänkte hitta en mellan-stark grupp för ubers mp6 för ikväll.
Ni ska ha minst 3 maskiner och vara ''ok'' klädda för att klara av mp6.
Själv kör jag DH, 43k hp / 250k DMG utan buffs / 400 Allres.
Behövs 3 Tank/DPS men inte glasskanoner tack :).

Är ni sugna? Pm i spel, min Btag: Nigris#2235

Av Nigris
Skrivet av mr_svahn:

Tack för länken. Men jag vill farma ringen med '' lik klädda'' spelare. Just därför beskrev jag min dps etc.

Av Nigris

Grupp för mp5 Hellfire ring

Tjena.

Söker medspelare för ubers som har bra DPS lr Tankar bra. Spelar DH 185k DPS unbuffed / 42k HP / 200 AR.
http://www.diabloprogress.com/hero/nigris-2235/TitsArePower/6...
Nigris#2235 Adda om ni vill vara med och har ''ok'' gear

Av Nigris
Skrivet av Penix.se:

Kolla på tillverkarens hemsida, och ladda ner senaste drivrutinerna. Anledningen till att datorn inte hittar den beror nog på att det saknas drivrutiner. GL&HF!

Tack för tips, men det pinsammaste är att jag inte lyckas ens hitta deras officiella hemsida :/. Det enda jag hittar är ngt zap.com lr liknande som säljer bilar etc...

Av Nigris

Ladda MP3 genom datorn

Hej, nu har jag letat 10500 ggr efter vart jag kan skriva denna tråd, och jag tror jag har kommit rätt. Jag har en mp4 Zap SR100. Problemet är att datorn vägrar hitta den när jag kopplar in spelaren genom usb i datorn för att ladda den. Jag har läst att min modell stödjer windows vista/xp/2000. Jag har windows 7. Har ni några tips på hur man kan få det att fungera i windows 7?

Av Nigris
Skrivet av ztol:

tjena. jag har en razer naga sedan wow tiden. och det går inte binda scroll men mina 1-12 knappar på sidan funkar. har inte testat dom vanliga tum knapparna.. men dom kanske fixar det till senare!

Logitechs program fungerar så att den hittar spel som jag har på datorn och så kan man ändra hotkeys där, men det jag skulle velat göra är att binda högerknapparna som finns på tangentbordet på musen, oavsett om jag spelar ett spel eller är inne på internet, och det är just det som jag inte klarar av att fixa. Skit irreterande

Av Nigris

Testade binda hotkeys till CoD MW3 och allt funkar. Fan köpte musen bara för DotA :(. Har ni några tips?

Av Nigris

Kan inte ''binda'' hotkeys till musen.

Hej !

Köpte idag Logitech G400. Installerade programvaran och följde alla anvisningarna, men det funkar fortfarande inte att binda hotkeys.
Gjorde som dom skrev, men när jag går in i spelet så funkar inte det. Är det någon som har samma / liknande problem och vet hur
man kan åtgärda problemet? Letade även på youtube men hittade bara en tysk guide och killen gjorde precis samma sak som jag.
Ska nu testa ändra hotkeys på ett annat spel, kanske det funkar där...

Av Nigris

Jag har CD keys kvar, ska nog göra som ni säger ladda ner spelet från bnet. Förresten testade gå in i spel mappen sen högerklicka på spelet och sedan egenskaper ---> ''funkar med'' windows XP ( det fanns ingen val för win7 ) bara win 95/98/vista...
Sedan när jag valt Windows XP så startas spelet men det enda jag ser är helt svart skärm...

Av Nigris

Diablo 2 Windows 7 funkar inte

Hej !

Tänkte installera och spela Diablo 2 men den vägrar att starta i Windows 7. Vet ni hur man kan fixa det ? När jag trycker på starta spelet så först står det att den inte går ihop med Win7, sen om jag klickar vidare står det please insert '' PLAY DISK'', trots att den är redan inne. Har redan ominstallerat spelet en gång.

Tack för alla svar på förhand.

Av Nigris
Skrivet av Webbe:

Ok. Du kan ju testa programmet http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html.
Man kan se alla USB-enheter man har eller har haft installerade på sin dator och ta bort drivrutiner som strular osv. Annars vet jag inte vad jag ska skriva mer, jag har slut på idéer nu. Testa den i en annan dator igen.

Som sista utväg kommer jag att slänga över låtarna till bärbar hårddisk, in i annan dator koppla in usb minnet och överföra :). Men det ska nog gå.

Tack för alla tips

Av Nigris
Skrivet av Webbe:

Device manager. Högerklicka på Computer och välj Properties. Välj Device Manager

Nej, den ''refreshade'' men hittade inget nytt som är inkopplad i en dator.

Av Nigris
Skrivet av Webbe:

Inte ens om du i Enhetshanteraren trycker på "sök efter maskinvaruförändringar" när den är inkopplad? Då syns den inte i Diskhantering heller?

Webbe kan du vara snäll och skriva var enhetshanteraren finns ? Jag har nämnligen Windows som inte är swe / eng... Jag ska söka så länge själv.

Tack

Av Nigris

Testade nyss att koppla in mp3'n i flickvännens dator som är 15 år gammal och den hittade mp3 spelaren >.<.

Av Nigris
Skrivet av Webbe:

Dyker det upp något meddelande på datorn? Syns det något i Enhetshanteraren när den är inkopplad?

Nej, absolut ingenting kommer upp, inte ens att datorn börjar leta efter som blev instoppad i USB enheten.

Av Nigris

USB hittar inte MP3 Spelare

Hej !

Har kopplat nyligen in min gamla mp3 spelaren genom USB uttag från datorn. Ville överföra lite musik. Problemet är att mp3'n börjar laddas men datorn hittar inte ny enhet. Jag har testat med olika kablar, olika USB portar. På min gamla datorn som också hade Windows 7 funkade allting utmärkt. Behövde inte ladda ner ngn drivrutin för mp3 spelaren lr ngt liknande, datorn hittade bara mp3n på 10 sekunder.

Kan någon vara snäll och hjälpa med tips tack :).

P.S mp3 spelaren är en skitgammal dålig ZAP SR100