Inlägg

Inlägg som BabyBagaloO har skrivit i forumet
Av BabyBagaloO

Acer Aspire V3 ?

Tja!

Nu är det så att jag ska börja på högskolan nu under höst och kommer förmodligen att röra mig mer än vanligt och just därför känner jag att en laptop kan behövas. Jag har kollat runt och fastnade för Acer aspire V3 https://www.komplett.se/acer-aspire-v3-772g-173-full-hd-matt/.... Är det värt pengarna? Eller kan jag få en bättre laptop för samma pris? Vill gärna ha en laptop som ska klara av CS:GO på rätt så hög inställning om det är möjligt och även CoD advanced warfare. Har tänkt att även börja streama så skulle Acern klara av det?

Anledningen till att jag känner att köra på en Acer är väl för att den har en bra prestanda utan att den behöver se ut som en Gaming dator.

Är villig och spendera 15k för en laptop som gör just allt det, felfritt. En webcam behövs inte, efersom att jag kommer köra en extern. Är öppen för förslag

Av BabyBagaloO

Tack så mycket mannen det var till stor hjälp!!

Av BabyBagaloO

Tack så mycket ! Fast vissa saker är finns ju inte på lager =/ hur kan man få tag på dom ? Glömde skriva det innan fast jag lever nu med en laptop -.-' och fick höra av en kompis att man kan köpa en bra skärm för 1100kr stämmer det ?

Av BabyBagaloO

Ny dator runt 6000-7000

Hej!

Är en fattig student som lever på att spela men jag undrar om jag kunde bygga en speldator runt 6-7k
Behöver hjälp eftersom jag inte är så data kunnig!

Tacksam för svar och fina länkar