Inlägg

Inlägg som Sire har skrivit i forumet
Av Sire

Sitter på min 15" PowerBook 1.5Ghz 1.5GB Ram och 128mb ATI grafik kort o skulle inte byta ut den mot något i världen

*Lyckligt omvänd till Mac världen!!!*

Av Sire
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Perb

Det verkar som om folk inte fattar poängen här... Det är alltså inte så att AGP-porten ska avvecklas och vi alla ska återgå till den gamla PCI-bussen. Tanken är att PCI Express ska bli så snabb att AGP-port inte kommer att behövas längre. Och allvarligt talat, citat: "Om de nu återgår till PCI så blir ju grafikkortet du nyss inhandlat värdelöst med." För det första ska vi inte återgå till PCI, vi ska börja använda PCI Express, för det andra, det ligger så pass långt fram i tiden att du hinner planera ditt inköp av moderkort/grafikkort/whatever så att du får en smidig övergång. Den som köper ett svindyrt AGP-kort ena dagen och sedan köper ett nytt moderkort utan AGP-port nästa dag är puckad i huvudet och får skylla sig själv.

Tur att det finns någon som förstårsig på vad som händer i välden och kan hjälpa till och lära alla klåpare i det här forumet vad som är vad etc.

Tack för mig.

Av Sire

Ett litet tipps om man ringer till dom och beställer så kan man ofta få till det så att dom går med att sätta på en Retur klister lapp och då missar tullen det oftast efter som det ser ut som om det är köppt i sverige och tilbaka skickat.

Altid lika trevligt

Av Sire
Citat:

Ursprungligen inskrivet av budbrain
Det låter fanimej inte klokt, har jag inte fel så låg väl tempen på gfx coren runt 70 med det där oljudet!?! Skrattretande
Undra om inte herr carmac e lite uppköpt av nvidia ändå hehe

Med tanke på att ATI släpte Alfan av Doom3 så skulle jag oxå tracka på dom om jag var Carmac.

Av Sire

hej alla "mummel:ar". Det trista till Erty:s ide om att löda och använa program är ju att det inte blir någon direct prestanda ökning på skälva GPU:n. Det ända det gör att man kan använa fler profetionella instruktioner. Dessutom har jag hört att det inte längre är samma GPU på Quadro/GeForce. Som det var innnan FX korten. Men man kan ju alltid hoppas.

Av Sire

Nu får vi se om det värkligen blir så att den kommer finnas i så stor upplaga som det är sakt i 2q. Dom har ju faktiskt skutit upp den här relesen i över ett år snart. Kommer tillock med ihåg det första jag såg skrivet om AMD:s 32-64 bitars proll -99 någon gång. stod något i form av: Nu kommer AMD inom kort att släppa en processor som kan köra både 32bitars och 64bitars kod det rycktas tilloch med om att närman startar den i 32bitars mode så kommer OS:et se det som två processorer istället fören. Det har hänte mycket sedan dess i både tid och tekniska framsteg.

Måste oxå säga att Folket på sweclockers antagligen är dom som är minst intreserade av Hammer(Athlon64, Opterton etc.) nyheterna. På alla andra nyhets sidor och forum blir det genast massor av diskution så fort det kommer något nytt om Processorn men här kan nyheterna ligga i dagar innan någon äns lägger något svar och då blir det ofta ett svar i fromen: AMD SUGER. eller INTEL SKALL DET VA. Hoppas någon ser till och börja diskutera för och nackdelar med den här även på den svenka marknade.