Inlägg

Inlägg som ml9l har skrivit i forumet
Av ml9l

LG CX 65 - vita prickar över hela skärmen

Tjena!

Skulle torka av tvn från damm idag med en torr mikrofiber duk och till min förvåning upptäckte jag massor av vita prickar som ser ut som pixlar. Synd bara på nära håll när skärmen är svart eller avstängd då självklart. Se bilder. Någon som har haft liknande erfarenhet eller vet vad det är för något? Tvn är drygt 1 år gammal.

https://www.bildtagg.se/bild/1j3xb3hjl6o74ucteyk0cbd

https://www.bildtagg.se/bild/6pei87zbhzibf5qyub19h3'

Av ml9l
Nytt bud: 1 kr Är det kvar?
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av ml9l

Hej,

Är den kvar?

Av ml9l

Nope, tror ej det, testat den som ingick + 2 andra.

Skrivet av IlyaZ:

Kabel el dyl som inte klarar rätt bit rate?

Av ml9l

Meh, snickrade ihop texten snabbt i all frustration. Color gradient, bits u name it. Man ser på bilden vad jag syftar på.

Skrivet av LeonHart:

Om det ska vara så eller inte låter jag vara osagt men det är inte banding i alla fall.

Av ml9l

LG CX PS5 banding?

Hej,

https://postimg.cc/z3PhVkTB/3818336b

Har följt alla möjlig instruktioner, kika på bilden gärna, ska det se ut sådär? Spelet är Deamon Souls.

Av ml9l

Jag är lite fundersam här. Det är överraskande många som ej får Mail och många som får Mail. Det finns inget som garanterar att de se inte fått Mail har ens varit med i utlottningen, man borde fått en bekräftelse på att man är med och deltar. Sen är det så sorgligt, finns så många själar där ute som verkligen vill ha konsolen. Har redan sett koder säljas och konsoler som är beställda med koden säljas...

Skrivet av keffosteffo:

Man kan ju ändå ta att man inte blev lottad. Men har man inte ens fått chansen pga ett formulär inte fungerat som det ska så blir man ju lite less...

Av ml9l

Känner minst 20 personer nu jag frågat, inte en enda har fått Mail...

Av ml9l

Många är fake

Skrivet av koreinu:

De som är utvalda har redan fått sina koder, enligt EG dvs och det känns bekräftat då personer redan börjat sälja koder i kommentarsfältet på instagram så.. . Nu är jag ganska säker på att eftersläpningen är utskicket av det negativa svaret. Förra gången fick jag det svaret sent.

Av ml9l

Jag känner typ 10 personer som ej fått något Mail ännu.

Av ml9l

Alla jag känner och hört som fått Mail har ej blivit utvalda. Hittills ej hört någon som blivit. Kan det hända att om man är utvald att det är lite eftersläpp, manuell kontroll?

Av ml9l

Kan va så att de manuellt kollar eller något.

Av ml9l

Står påväg in 50+ hos Webhallen nu, kan hända att de betat av kön och släpper en batch imorgon eller fredag.

Av ml9l

Ja menar det. Katastrofalt alltså. Kan dock hända att de trackar IP-adressen anmälningarna kommer ifrån?

Skrivet av Biggiiiss:

Det är roligt då dem säger att detta systemet är för att förhindra köpbotar...

Av ml9l

Vet någon om koden man får i utlottningen är personlig?

Av ml9l

Ja de skriver ju att förhindra botar. Men lägg in BankID verifiering isf!!

Skrivet av bugulu:

Absolut ingenting. De kräver telefonnummer men det finns ingen verifiering så man kan återanvända samma telefonnummer till tusentals e-postkonton om man skulle vilja det.
Förstår inte varför de inte bara begränsar det till att man får signera sig med bank-id.

Av ml9l

En fundering, för att vara med i Elgigantens utlottning krävs inte personnummer. Vad säger då att användare inte skapar flera olika medlemskap med ”fake” uppgifter?

Av ml9l

Netonnet kommer få in 100 st varav drygt hälften är förbokade. Så ca. 50 kommer de sälja ut. Troligtvis Tors eller fredag.

Av ml9l

Elgiganten har inga köer. Såfort de får in en leverans kommer alla kunna köpa. Troligtvis kör de samma som senast med utlottning. USA hade många retstocks förra veckan och det ryktas om att EU kommer restockas denna vecka. Vågar också spekulera att medarbetare i affärerna ej besitter nödvändig information men att högre upp i ledningen vet man om leveranserna. Däremot lär det stämma det de sa i Media Markt då de sålt jättemycket ”förhandsbokat” att de kommer säkerligen behöva kränga alla leveranser till förhandsbokningarna innan de är ikapp. Om jag ska gissa och ryktena stämmer om leverans denna vecka så kommer CDON och Elgiganten bl.a. kunna sälja de direkt.

Skrivet av markiiie:

Var nyss inne på MediaMarkt och Elgiganten i Kristianstad.

Killen på Elgiganten knappade lite på datorn och sa att de vet inte säkert, men att det sista de har hört är att nästa leverans kommer i mars. De kommer inte att sälja några i butik som det ser ut nu, men det kunde komma att ändras. ”Många” konsoler kommer gå till de som har förhandsbokat.

Tjejen på MediaMarkt sa att den också förväntar sig en leverans i februari eller mars-ish men att de kommer gå till alla som har gjort förhandsbokningar för att de ligger så mycket back. Det låter som att man kan tolka det som att även ifall det kommer leveranser till mars, så kommer man inte kunna köpa en konsol ändå eftersom att de har många som står på kö.

Kommer vi som inte har bokat inte få tag i någon konsol förrän till sommaren? Taskigt 😵

Av ml9l

Katastrof, helt ärligt, ingen butik borde överhuvudtaget tillåtit förköp. Iaf inte så tidigt.

Skrivet av dalaklas:

Beställt från komplett 08/06/2020 06:32
Order mottagen fortfarande
Ingen aning om köplats