Inlägg

Inlägg som Tinardirith har skrivit i forumet
Av Tinardirith
Skrivet av andersgog:

Hur funkar setuperna från steam , bara trycka på abonnera ? Så finns dom i spelet sen ?

Skickades från m.sweclockers.com

Japp. Men tror man måste välja/ladda setupen varje gång den ska användas. Dvs varje gång du kommer till service.

Av Tinardirith
Skrivet av jookeer:

Har testat båda som är helt OK på A7

Har haft ett Minolta 50 1.7 tidigare som jag tyvärr sålde, så jag vet lite hur det beter sig. Tänkte hur de står sig mot varandra om något är att föredra bildmässigt över den andra? Har inte haft något Konica.

Skrivet av Returburk:

Vad heter hunden?

Krut / Gunpowder

Av Tinardirith

Konica Hexanon 50mm 1.8 vs Minolta MC/MD 50mm 1.7 på en A7ii?

Av Tinardirith
Skrivet av andersgog:

Ja nu jävlar funkar det. Har bara kört 20 min men det verkar bra. Om det kommer upp i RBR klass får vi se. Har ej kört med någon setup utan bara den som finns vid start. R4 bilarna är favoriter så det blir säkert dom jag kommer att köra mest. Blir det stor skillnad om man laddar ner setuper från steam ?
Är det så att man får köpa en billig bil i början o köra upp sig ? Vill ju tävla sen mot andra gubbar. Ska även testa lite olika inställningar i spelet. Tack för hjälpen

Skickades från m.sweclockers.com

Gå in och kör daily/weekly/monthly races online varje dag så kommer pengarna in. Köp en bil som känns rolig och kör championchips. Pengarna rullar in. Försök köpa en bil i olika klasser så kan du vara med i fler online events.

Har inte testat så mycket setups till bilarna än men de jag har provat från steam så har de gjort rätt stor skillnad. Kommer dra ner fler.

Av Tinardirith
Av Tinardirith
Skrivet av Skippo:

Har du datorn kopplad till en tv? Jag och ett väldigt stort antal andra individer med radeonkort och tv kombination får detta fenomen när man kör med datorn kopplad till tvn. Av någon anledning ställer spelet in sig på 24hz när det startas och måste då alltid ställas om till 60hz via den procedur som du beskriver. Tyvärr verkar det inte finnas annan lösning på problemet än att köra med standard datorskärm alternativt med att byta till ett grafikkort från den gröna sidan. Detta händer med samtliga Codemasters racingspel från 2008 och uppåt.

Om någon sitter på en lösning är jag också sugen på att få reda på hur man slipper detta utan att byta grafikkort eller att koppla in en datorskärm.

Åfan... Japp det stämmer, kör från R9 280X till tvn genom bioreceiver. Tack för infon!

Av Tinardirith

Från en rastplats efter vägen i Resele

http://i.imgur.com/VV9svJU.jpg

Av Tinardirith
Skrivet av Masyve:

https://www.inet.se/produkt/6609212/nintendo-nes-classic-mini...

Nu skriver ju "Pris och leveransdatum är preliminära och kan komma att ändras" men jag hoppas verkligen inte att de hade tänkt ta ungefär sådär mycket för den. 1200 för en sån här gimmick är fan okristligt IMHO.

Inet skriver också på sin facebook att mellanskillnaden kommer betalas tillbaka när det riktiga priset är fastställt, till de som förköper. Så antar att dom tog i lite extra för att inte behöva kräva in pengar istället.

Edit: Menar såklart inte att de skulle kräva in pengar utan att köpare inte skulle få det för billigt. Ni förstod nog.

" OBS! Pris och leveransdatum är helt obekräftat. Kommer med största sannolikhet bli lite billigare men vi vet inte just nu helt enkelt. Vid eventuellt lägre pris så återbetalar vi självklart mellanskillnad för alla som förbeställt. "

Av Tinardirith

Fick stå modell när sambon var glad över sitt nya objektiv. Medvetet väldigt hård, tyckte det blev en skön siluett i motljuset.

http://i.imgur.com/S0GQ54Z.jpg

Av Tinardirith
Skrivet av Mackan93:

@bärplockaren: thomson och nvidia gtx 1080. Testade med 30hz vilket funkar utan flickering på 4k men vill helst inte sitta på 30hz

Om 1m räcker till så är den här väldigt prisvärd för den biten (de längre är till ordinarie pris). HDMI 2.0, klarar 4K/60Hz osv.
https://www.hembiobutiken.se/produkter/kablar/hdmi/210790-gol...

Av Tinardirith
Av Tinardirith
Skrivet av Nisse-Tuta:

Du kan ju också framtidssäkra med m42 eftersom de funkar även på Canon. Man vet ju aldrig.

Hmm.. we'll see Hittade den här lilla prydnaden på en loppis och blev inspirerad, såå tjusig.

http://i.imgur.com/B0UhYgs.jpg

Av Tinardirith

Det finns väl grenuttag med "strömfilter" eller "nätfilter" i? Ingen aning om det löser ditt problem men kanske är nåt att prova? Annars typ en UPS men då blir det ännu dyrare.

Av Tinardirith
Skrivet av T-Unit:

Ja, folk föredrar LTM (Leica Thread Mount) objektiven för spegellösa kamerorna förmodeligen för att hålla systemet kompakt.

Alright, tack så mycket

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tinardirith
Skrivet av Nisse-Tuta:

De fungerar rijtigt bra, går att fynda också.

Trevligt! Ja de såg inte allt för dyra ut i vissa fall. Synd bara att många blivit ganska fula utvändigt. Är det någon speciell fattning som är att föredra med adapter? Eller har jag fattat fel? Tyckte det såg ut att kunna vara olika vid en snabb koll på ebay.

Av Tinardirith

Hur bra fungerar Jupiter (t.ex. 135mm f/4) på en A7II? Tycker dom är så charmiga (fulsnygga) i metallfinish och blev lite sugen ^^ Voigtländer verkar lite för dyra.. Har ni tips på andra objektiv med den looken som inte kostar multum?

http://gizmolic.com/blog/wp-content/uploads/2012/01/Mir-1-on-Can...

Av Tinardirith
Av Tinardirith
Skrivet av Ulf Carlsson:

Har du testat att ändra Fullscreen till on/off beroende på hur du har inställt. sen går du tillbaka till det du vill ha, Det hjälper för flera att göra så.

Jag får extrem stuttering och eftersläpning direkt bara jag drar igång spelet och är i menyn. Går jag in och stänger av vsync så försvinner det helt. Sen kan jag trycka på vsync igen och då är allt som det ska och kan spela utan problem. Varför? :S

Av Tinardirith

Hur är den? Jag har bara provat deras Superstition och den tycker jag är underbar.

Edit: Oj, det verkar inte vara samma producent. Blev lite lurad där Eller?
http://www.systembolaget.se/dryck/sprit/jura-2048502
http://www.systembolaget.se/dryck/sprit/jura-47001

Av Tinardirith
Skrivet av gamerfreak87:

Okej ser grymt bra ut och du fick med precis allt i paketet så att man kan sätta dit dom då?

Ja. Kommer inte ihåg om jag använde egna skruvar till att dra fast i väggen eller inte men allt ska vara med iaf.