Inlägg

Inlägg som LoveLabiaLion har skrivit i forumet
Av LoveLabiaLion

inga problem, köp på greengaming och nedladdat på cirka 10 min! funkar super!

Av LoveLabiaLion
Skrivet av TheDaemon:

Wtf @ 3.58... JULMUST!

ja där har de inte sparat på krutet!

Av LoveLabiaLion
Skrivet av Andyah:

hoppas folk har skrivit på dice forumet om kartan att man vill få den ändrad, desto fler som gör det, större chans att dom ändrar den

har du gjort det? i övrigt så håller jag med!

Av LoveLabiaLion

Av LoveLabiaLion
Skrivet av whiskerer:

Ska ju dock inte krävas att ha allt på ultra för att vars nöjd med grafiken med tanke på hur krävande det är. I sånna fall är det ett enormt misslyckande, och ärligt talat måste jag säga att jag inte heller är lika bortblåst av grafiken som jag hade väntat mig. Vad folk borde inse är ju dock att detta är en beta. Jag tycker att spelglädjen är stor och väntar förhoppningsfullt på mer från releasen. Att notera är att fysikmotorn - en del buggar är underbar. Explosionerna är fantastiska.

Skickades från m.sweclockers.com

Det är ju inte så jävla krävande, man kommer långt med gtx560 och i7 920 utan klock, jag har aldrig upplevt en så lättdrivet battlefield-spel!

Av LoveLabiaLion
Skrivet av Holypalaswe:

Wait, what?

Beta med buggar?

wtf is this shit.

ah håller med, det är jättekonstigt..... det enda som jag däremot tycker är lite skrämmande är att dom bara har 3 veckor till release, men kan väl inte vara så svårt att täppa till hålen i gräset!

Av LoveLabiaLion
Skrivet av forsberg_80:

Körde "Lonely-Rambo"-stilen igår när jag testade betan. Men det var för att testa hur spelet fungerar osv. Förmodligen inte det sättet jag skulle spela om jag hade köpt spelet och spelade mer frekvent. Säkert fler som är som jag och inte har så bra koll på hur man lägger upp det rent taktiskt..?

Håller med, det är väl klart som korvspad att man inte bara styr upp något seriöst lagspel på första dagen av betan.... Då handlar det ju om att få en känsla för spelet, vapnen och så. När man sedan sitter med det "riktiga" spelet och antagligen har några kompisar man kan lira med då och då så blir spelet ett helt annat, finns säkert allmänna servrar som har bra teamplay också!

Av LoveLabiaLion

ja jag får skylla på att jag var ung och dum, många tusenlappar som jag slösade bort där. Men köpte den faktiskt på PC-city!

men frågar en gång till är inte setFSB ett alternativ om jag bara vill ändra BCLK ?

Av LoveLabiaLion

haha! ja jag får verkligen skylla mig själv! nästa gång så blir det andra bullar... men är inte setFSB ett alternativ om jag bara vill ändra BCLK ?

Av LoveLabiaLion

BIOS låst = Överklockning ej möjligt på moderkort? Faan

Har precis laddat upp för lite enkel överklockning och upptäcker till min fasa att det verkar vara omöjligt att komma åt tweakingfunktionerna på detta moderkorts BIOS. Vad i helvete!? Har googlat runt om det finns något särskilt kommando för att komma åt dom avancerade inställningarna i BIOS men har ej funnit något, är det sant att de har låst de helt och hållet?

Moderkort: Acer FX58M

BIOS-version: AMI R01.A4

Intel Core i7 920 - 2,67 GHz

så detta betyder att jag måste köpa ett nytt moderkort, vilket jävla jobb!!! Antar att det är något åt detta hållet, Asus Rampage II Gene, om jag bestämmer att byta...

Av LoveLabiaLion
Skrivet av Utopolitan:

Och värst är de som sitter och trycker på dubbla och tredubbla gtx 580 och skriver i stil med "Jag tror min dator borde klarar det" och lägger till en liten blinkande smiley så att man får lust att köra ner ett rostigt nätaggregat i halsen på dem.

lol

Av LoveLabiaLion

okej, men jag borde ju fortfarande kunna smacka på några kylflänsar utanpå modemet, utan att bryta upp det. Skalet är väldigt tunt och jag tror att det kommer hjälpa fastän det inte sitter dikt an chippet.

jag kommer antagligen testa med att lägga ett par lager aluminiumfolie bak på modemet, sedan bunta ihop det med en tre fyra små kylflänsar, sedan avslutar jag med att lägga det mot fönstret. kanske försöka leda över aluminiumfolien till det kalla fönstret. Jag tror det kommer bli bra!

Av LoveLabiaLion

okej tackar! ja men det får jag ta mig till skroten och leta kylare då!

Av LoveLabiaLion

Kyla ner hett 4G-modem!?

Köpte nyligen ett USB-modem Huawei 398 med Tele2 4G, blir jävligt hett om man tankar på rejält. Jag undrar helt enkelt om det finns någon fiffig lösning för att kyla ner modemet? typ ett litet kylskåp eller en liten kopp med kylslinga i?

Av LoveLabiaLion

jag har väl mer eller mindre denna setup. ( http://support.acer.com/acerpanam/desktop/0000/Acer/AspireM77... ) det enda som är annorlunda är att jag har maxat RAM-minnet, men som sagt inget överklockat eller så!

nätaggregatet vet jag inte mer om än att det är 500W, kollade på det senaste idag men la inte märke till att det var av något kändare märke.

Av LoveLabiaLion

Två nätaggregat - ett till grafikkortet och ett till resten ?

Hej, har googlat runt och sökt på forumet länge nu men hittar ingen tråd som tar upp min fråga.

Frågan lyder: Kan man köpa ett litet nätaggregat som är helt dedikerat till grafikkortet ?
Vad ska man tänka på i såfall ?
Räcker mitt befintliga 500 W till Geforce ENGTX570 kanske så jag kan skita i denna fulkoppling?
Är det lättare att köpa ett nytt som räcker till allt istället ? (Har dock begränsat med plats i midtowern)

Plan: Köpa ett litet nätagg som jag har utanför chassit och borra ett litet hål för kablarna till grafikkortet.

Bakgrund: Har en 1,5 år gammal fabriksdator med midtower, alltså ganska trångt. Men ska nu köpa Geforce ENGTX 570 och den rekommenderas ha 600 W i PSU. Mitt nätagg är på 500 W så tänkte att jag behövde lite extra i sånna fall. Jag har inget överklockat nu och jag kommer inte överklocka något heller.