Inlägg

Inlägg som Juiceen har skrivit i forumet
Av Juiceen
Skrivet av jackan18:

Yes, och nu kan man inte ens logga in..

Nu kom jag in. Tog typ en halvtimme....

Av Juiceen

Kul att se att fler inser vikten av att faktiskt kommunicera med sina användare/kunder. Välkommen!

Av Juiceen
Skrivet av Hampusofsweden:

Hur många minuter ingår och sms? det kan väl inte vara helt fritt?:O

Jo, det kan det. Fast pris innebär att allt ingår förutom utlandssamtal och betal-sms

Skickades från m.sweclockers.com

Av Juiceen

Testa att trycka "Windowskanppen" + P. Då får du upp en meny och kan välja hur du vill visa bilden på den externa monitorn.

Av Juiceen

Välkommen och +1 för bra initiativ!

Har en liten fråga angående Xperia arc: Jag har hört att ICS-uppdatering kommer under våren. Har ni något datum eller är det fortfarande "någon gång under våren"?

Av Juiceen

Vilken version av excel har du? (i version 2010) Det ända sättet jag känner till låsa celler är att gå in på fliken "granska" sen "skydda blad". Vill du att man ska kunna ändra i vissa celler måste du markera dessa, och detta görs under samma flik (granska) sen "tillåt användare att..."

Av Juiceen
Skrivet av Mårten C:

Nu har jag ju inte Mecenat utan Studentkortet :/

Om du är berättigad att få studentkoret borde du kunna få Mecenat också. Jag har båda, men var tvungen att fixa Studentkortet själv. Maila Mecenats kundtjänst och kolla. Lätt värt ett försök om inte annat.

Av Juiceen

Tips! Kolla officiella komplett.se-tråden...

"Hej alla,

Tyvärr var detta priset så många av er misstänker ett feltryck från vår sida. Vi ber om ödmjukast om ursäkt för detta. Rätt pris ska vara 4899:-. Alla order lagda till det felaktiga priset kommer att tas bort. För er som har fler produkter på samma order kommer endast denna felaktiga produkt tas bort.

/Mikael
"

Av Juiceen

Vet inte vad du har för saker men har du kollat så att din tv och förstärkare stödjer Audio Return (s.k. Audio Return Channel)? Isf funkar det genom EN hdmi-kabeln...

Av Juiceen
Skrivet av Mårten C:

Låter sjukt bra.
Länk?

http://www.mecenat.se/studentrabatter/datorer-och-telefoni/br...

Av Juiceen

Tycker att det konstigaste av allt är att det idag fokuseras på att ska lagar och förutsättningar på att övervaka mera, än att försöka reglera den övervakning som redan finns.... Skulle slå vad om att typ google, facebook etc har ganska bra koll på vad deras användare gör redan idag, helt utan insyn från någon utomstående....

Av Juiceen

Men det känns som iaf medierådet har en hyfsat sund inställning till att ungdomar spelar dator. Till skillnad från många andra som skyller allt ont som någonsin hänt på datorspel/musik/tv etc...

Av Juiceen
Skrivet av jaqob:

Och här har vi ett som inte har förstått:
http://www.dn.se/ekonomi/lattare-for-polisen-jaga-fildelare-1

Av Juiceen