Inlägg

Inlägg som SimplyEvert har skrivit i forumet
Av SimplyEvert

Varför kan catalyst inte skriva ut varför det inte fungerar istället för att det inte fungerar???

Av SimplyEvert

Ok, så jag laddade ner catalyst och lät programmet uppdatera drivrutinerna. När jag sedan gick in i control center så hittar den två skärmar. När jag trycker på triangeln på den andra skärmen och väljer "extend" får jag ett meddelande som säger: "This operation is not supported based on current display configuration. For more details, please see Help." Några förslag på vad det kan vara för fel?

Av SimplyEvert

Ok, ska göra det

Av SimplyEvert
Skrivet av pinnennet:

Senaste drivrutinerna av catalyst antar jag?

Catalyst? Är inte speciellt insatt. Jag installerade drivrutinerna från skivan som hängde med grafikkortet. Är det några andra som man måste installera?

Av SimplyEvert

Använda 2 skärmar i Windows 7

Tja, för några dagar sen skaffade jag lite nya delar till min dator och iom den uppdateringen tänkte jag nu använda mig av två bildskärmar. Min gamla bildskärm och min hdtv. När jag har båda skärmarna inkopplade samtidigt så identifierar windows båda två och jag kan välja vilken av skärmarna som bilden ska visas på. Så långt fungerar allting felfritt. Men när jag väljer alternativet: "utvidga dessa bildskärmar och trycker på verkställ får jag upp följande felmeddelande: "Det gick inte att spara bildskärmsinställningarna". Samma felmeddelande får jag om jag istället väljer att spegla skärmarna.

Så för att sammanfatta, windows kan hitta de två olika skärmarna och visa bilden på dem, men inte samtidigt.

Grafikkortet som jag använder är detta: https://www.inet.se/produkt/5409346/xfx-radeon-hd6950-2048mb-...

Någon som vet vad felet kan vara? Skulle vara väldigt tacksam för svar eftersom mina Google efterforskningar inte har gett resultat

Av SimplyEvert

Jag skrev visst lite slarvigt ser jag nu. Jag hade två partitioner C och D. Vista va installerat på C så den formaterade jag innan jag installerade Windows 7.

Av SimplyEvert

Konstig muspekare efter byte av datorkomponenter

Hej, jag köpte nyligen lite nya delar till min dator (moderkort, processor, grafikkort och nätagg), dessutom uppgraderade jag från windows vista till windows 7. Dock så ser muspekaren väldigt konstig ut ibland när jag startar datorn. Lite svårt att beskriva hur det ser ut, men den delen av muspekaren som ska vara i mitten har förflyttats en bit till vänster om resten av muspekaren medan det är ett hål i mitten. Dessutom så är det några konstiga streck till höger om den.

Som sagt så sker det här bara ibland när man startar datorn och ibland fungerar det som det ska. Kan även tillägga att problemet försvinner om jag väljer att aktivera pekarspår.

Någon som har någon idé på vad det kan vara för fel?

Av SimplyEvert

Ok, så det kan inte hända något med moderkortet bara för att det fattas en skruv/distans?

Av SimplyEvert

Skruvar och distanser till moderkort

Hej, har precis köpt hem lite nya delar till min dator. Jag behöll mitt gamla chassi, men köpte ett ny moderkort. Därför fick jag inte med några nya skruvar och distanser. Problemet är att de skrivarna som jag hade till det gamla moderkortet är dåliga och har inga gängor kvar. Dessutom så hade det moderkortet bara 6 distanser och det nya har 7. Så min fråga är: Kan jag använda vilka skruvar som helst och kan jag använda de gamla distanserna och lämna ett hål på moderkortet tomt?

Tacksam för svar

Av SimplyEvert

Hmm, jag när jag läste om processorn var det många som skrev att den inte kylde speciellt bra. Och i recensionerna för kylaren var det ganska många som skrev att den kylde bra för sitt pris.

Av SimplyEvert

Ok, jag va lite osäker på om grafikkortet passade i moderkorten. Men då slipper jag oroa mig för det iaf. Tack för hjälpen

Av SimplyEvert

Sista koll innan jag beställer

Hej, ska snart beställa nya delar till min dator. Är dock inte så jätteinsatt och skulle därför vara jättetacksam om någon kunde kolla igenom de delarna som jag ska beställa lite snabbt och bekräfta att dem passar ihop.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1154315/2011-11-23

Är intresserad av förslag på andra delar (om de jag har funkar ihop) utan vill bara ha bekräftelse på att dem fungerar ihop innan jag beställer. Tack på förhand

Av SimplyEvert

Ok, då kör jag nog på ditt förslag istället. Jag vill ju ha en dator som jag inte behöver uppgradera igen på några år. Tack för hjälpen

Av SimplyEvert
Skrivet av Nabilon:

Imo så borde du ta i5an istället för amd, men du kanske har en speciell anledning för att ta amd? I5 är snäppet framtidssäkrare.

Skickades från m.sweclockers.com

Blir inte det dyrare då? Plus att ja måste byta ut moderkort och grafikkort (tror jag). Enda anledningen till att jag ville ha AMD va för att ja trodde det va billigare.

Av SimplyEvert

Borde inte vara några problem, League of Legends är inte ett direkt krävande spel.

Av SimplyEvert

Just det, skulle någon kunna ta den här kundvagnen och lägga till gratis frakt. Vet inte hur man gör ^^

Av SimplyEvert

Är detta ett bra uppgraderingspaket för <6000 kr?

Hej, det är dags att uppgradera min 5 år gamla dator med lite nya delar. HAr inte jättehöga krav på den eftersom jag bara spelar spel som DotA 2 och HoN, annars spelar jag mest på konsol. En kompis satte ihop det här paketet åt mig, men jag ville bara kolla med någon annan och försäkra mig om att det är ett bra paket.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1152158/2011-11-23

Vad tycks?