Inlägg

Inlägg som Patchway har skrivit i forumet
Av Patchway

Kan inte ens skicka in det, står att Sverige inte är ett legit land i formuläret

Av Patchway

Helt klart beroende på budget, vi behöver mer detaljer

Jag satsade mer pengar och inhandlade Surface Laptopen när den släptes många år sedan. Älskade den, men grovt dyra datorer.

Av Patchway

Behöver lite mer info, vilken Windows version sitter du på?

Idag ska Windows ha en fabriksåterställning där du dessutom kan VÄLJA att ta bort personliga filer osv. och wipea datorn helt.

Sen är frågan, har du licensnyckeln för Windows kvar? Har du möjlighet att installera om? Det är nämligen det man brukar göra annars.

Av Patchway

Nyheten är inte falsk, sen hurudvida kärnkraften... Dock skulle även det vara troligt med tanke på att Microsoft har investerat i tekniken under senare tid.

Av Patchway

Imponerande, har inte ens dödat en under flera år. Vet inte vad det är för talang du har.

Av Patchway

Är lite kluven till vad din egentliga fråga är och förstår inte riktigt problemet.

Använd mobilen, använd två SIM kort? Dagens mobiler (även arbetstelefoner beroende på tjänst) stöttar två SIM-kort varav ena kan vara jobb-relaterat och andra privat?

Av Patchway
Skrivet av MR-Boring-one:

Berätta gärna vad du tycker om det, pros and cons exp.

Fick hem min igår. Packade upp den idag och det är löjligt att jag fick denna pryl för 42:- Helt sinnes, nog det löjligaste köpet jag gjort.

Flyter på bra med min mus, storleken är go men lite konstig. Trodde inte att det skulle glida så lätt, och inte minst gillar jag att ha ett hårt material under underarmen.

Av Patchway
Skrivet av Druid_john:

Hej

Jag köpte ett RTX 3070 av Webhallen för 2 år sedan och det har börjat att strula rejält några månader tillbaka. Det som händer är att kortets utgång både HDMI och Displayport slutar att skicka signal efter ca 10 minuters spelande. Jag hör ljud men skärmen är svart. Jag får starta om datorn och ibland behöver jag plocka ur grafikkortet ur slotten så fungerar det igen.
Jag har testat allt, verkligen allt bios inställningar minnen mm mm. Nu har jag mitt gamla grafikkort och detta har inte hänt en enda gång så väldigt säker på att det är grafikkortet som strular.

Jag skickade in detta som ett garantiärende och fick nu svar att dom har testat kortet 32h i Valley, 72h i furmark samt en match lol.

Dom rekommenderade att jag skulle rengöra datorn. (edit, nytt chassi har jag Fractal design North) Detta kostade mig 250kr.

Vad tycker ni om detta? Har förut handlat på Webhallen och då var det en displayport kabel som började flimra men det var en sån dryg process att returnera denna så jag slängde den istället.
Hade det varit Inet så hade dom hittat felet tror jag och jag får en känsla av att Webhallen säljer 2a sortering till fullpris. Kommer iaf inte handla därifrån igen.

Nu säger jag inte att du har fel men jag imponeras över hur folk direkt anklagar bolag när man inte har koll på hela storyn. Vad skulle du säga om scenariot resulterar i att det faktiskt är på ditt håll det är fel? "Oj förlåt"?

Jag förstår att man är arg och besviken över att saker inte lirar - det vet vi alla här, men kasta inte skit utan att ha koll på alltet.

Notera att jag kan ha fel, jag reagerar på skitkastningen.

Av Patchway
Skrivet av Tosse82:

Tyvärr för lågt 599kr nytt

Ingen fara, jo jag är medveten om att Nintendo lir är dyra livet ut tyvärr. Lyka till iaf!

Av Patchway

Budar 200:- för Smash Bros, såvida spelet är i gott skick!

Av Patchway

Hårdvara först men på senare tid kör jag på samma hårdvara otroligt länge - för att allt blivit så löjligt dyrt.

Av Patchway
Skrivet av InsipidPoison:

Smartklockor... Vad använder folk dom till? De är mest ett störningsmoment utan något vettigt syfte, enligt mig.

Har endast en hälsomätare, och de är väldigt intressanta. Dock är det ingen display alls, den samlar mest data.

Så jag... håller väl med dig.

Av Patchway

Befinner mig utanför Södertälje, men kan ta med skärmen in till centrala Stockholm (arbete) och mötas upp under/efter arbetstid om så önskas!

Av Patchway

ACER 24" - GN246HLBbid 144Hz (Utan adapter)

AVHÄMTAS / MÖTES UPP - Skickar inte skärmen!

NOTERA: INGEN ADAPTER (död), därav medföljer ingen eladapter - bild på adapter/märke finns bland bilder om du själv vill hitta en ersättare.

INET produktsida

Har uppgraderat mig till 1440p och har varken plats eller ett riktigt behov för min gamla skärm som köptes 2015. Den har använts ett par år efter inköp men ganska nyligen dog adaptern och fick även mindre plats (skrivbord) så kan inte riktigt använda den idag.

Har inte märkt av några döda pixlar/flimmer men skärmen är välanvänd och har några år på nacken och märken (efter rengöringsmedel). Inget jag stört mig på vid spelande. Se bild under ljus för dessa detaljer.

Stativ, och medföljande DVI kabel ingår - men återigen, INGEN fungerande adapter.

Skärmen köptes i INET Barkarby vid öppningserbjudande för 1999:- (Minns ej hur rabatterad den var från normalpris)

Skärmen kan jag ta med till Stockholm/Södertälje om så önskas.

Läs hela annonsen här

Av Patchway

Haha! Vad antiklimaktiskt allting är!

Av Patchway
Skrivet av Aktsu:

Inte påverkat mig alls iaf, de frågade om en kredit de såg på UCn och jag sa bara att det var nog en faktura som betalades samtidigt. Då brydde de sig inte alls, jag har iaf 2 kreditkort från extern part och som sagt var det inget banken brydde sig om.

Skrivet av Kakann:

Det spelar i regel ingen roll alls, det som sänker dig är om krediterna är väldigt stora och/eller många. Kombinationen nyttjade krediter + tomma konton är inte heller någon höjdare så klart...

Grymt, då beställer jag kortet med bums!

Av Patchway

Om jag använder ett kreditkort, antingen ett för resande, eller ett med cashback (tänker på blue american express), hur påverkar detta bolånet?

Då förutsätter jag att jag aldrig missat betalningar, betalat in allt som ligger på kredit på varje månad, varför då använda det? För att gå i vinst på cashbacken, om detta dock gör det värre på förhandlingsbordet är det kanske inte att rekommendera.

Av Patchway

Sitter med ett 1070 och fattar inte vad fan som menas. Klarar mig utan problem.

Av Patchway

Tror du skulle komma undan väldigt mycket genom att köpa grafikkortet begagnat. Iom att taket är på 12k. Kanske värt att lära sig?

Av Patchway

Hör av mig till dig @eat.

Om inget annat inträffar är budgivningen nu över.

Tack till alla!