Inlägg

Inlägg som Kenneon har skrivit i forumet
Av Kenneon

Löste alltihopa genom att ominstallera windows. Och ta bort alla program och filer. Tyckte det var enklast Tack för alla svaren!

Av Kenneon

Nån som vet???

Av Kenneon

Tackarr ! Jag finner tyvär ock inte
HKEY_CLASSES_ROOT\.torrent i scrollistan genom manuellt sök i mappen el. genom sökfunktion på registereditorn. Sökningen är klar bara utan resultat?
Dvss jah hittar inte torrent. Gärna annat förslag eller så menar du det här: http://www.ladda-upp.se/image.php?id=116052&size=full
Jäskinen va skumt det här är? Har avinstallerat och ominstalleraat utorrent via appstore att söka programmet som köp gratis app till sidan och utan appstore och ska jag ev skriva .torrent i standard ? http://www.ladda-upp.se/image.php?id=116054&size=full

Kan det vara detta fel? Kankse bara ominstaller chrome men starta om datorn innan man instalerrar igen?
http://www.roflcopteralert.com/getting-magnet-links-to-work-w...

Av Kenneon

Det går inte hitta filen ms windows store. Assoc? fileext = torrent.

Tjena,nån som vet en lösning?

Win 8, När man klickar på filen så kommer Appstore bagen upp, " hur vill du öppna denna typ av fil (.....) som avser utorrent i detta fall. Jag går in på skrivbordet via sökvägen och (inte de förvalda märkliga apparna / programmen i listan) och klickar på programmet utorrent. Inget händer alls? Nån it-snille som vet hur man löser det här? det är väl fel på "sökvägs association" chansar jag vilt till programmet. Detta problem gäller även andra filer som ska köras med vissa program? Tackkar mycket för hjälpen !

Av Kenneon
Skrivet av Kenneon:

Hej

Totalt rosa bild vid uppspelning av filmer men ljudet är där? Vad fasen har hänt och hur löser man det?

Mycket tacksam för hjälp!

Det var tydligen så att man skulle kryssa bort : overlay-videoutmatning. Men nu så blir det sämre upplösning vid video pga av det? nån som vet nåt? ska kolla men vlc forum såklart..

Av Kenneon

Kan inte hitta sökord, index för sökord i mappar ?

Försöker ibland hitta egna-skrivna mappar eller allmänt söka i datorn efter filer och mappar genom att använda installerade startmenyn i win 8 som är på engelska förresten. Samt bara använda win 8 inbyggda sök funktion.

Dessa sökmotorer hittar inte mappar, filer (egenskrivna främst). Utan visar noll resultat i sökningen? Jag vet att att mapparna, filerna finns på HD men windows hittar dom inte? Varför kan inte windows hitta sökresultat som existerar?

Tack för hjälpen!

Av Kenneon

Windows media player startar inte?

Trycker på ikonen men det startar inte?? skadat mediabibliotek ? konfig. inställningar? Vad är det för fel? Mycket tacksam för hjälp!
win 8

Av Kenneon

Skärmsläckaren startar inte och alldrig gjort det

Ha provat ställa in den men Skärmsläckaren vill inte funka i windows 8 64 bit, tacksam för tips hur man kickar igång den?

Av Kenneon

VLC media player totalt grisrosa bild vid play

Hej

Totalt rosa bild vid uppspelning av filmer men ljudet är där? Vad fasen har hänt och hur löser man det?

Mycket tacksam för hjälp!

Av Kenneon

led är ju inte fel heller

Av Kenneon

Absolut många fina apparater du hänvisat till Blir å kolla upp sen så.

Av Kenneon

Verkar som samsung och lg är de bästa i den prisklassen, men vill gärna köpa nåt som är "up to date" och inget som håller på gå ut ur sortimentet

Av Kenneon

Bästa tv 32" till 42" för max 3500-4000 kr (2013)

Hej!

Begränsad prisklass och så mycket att välja på men behöver inte 3D eller massa smartfunktioner men diverse anslutningar är bra och såklart bästa möjliga bild full hd och hz och märke :).
Kanske plasma är bäst om jag ska bara titta på tv eller film förutom xbox och andra konsoler. Blir inget dataspelande på större skärm förutom usb-filmer eller funktioner för det.

Tacksam för många förslag eller länkar för tester och omdömen!

Av Kenneon

Ok jag ville bara veta hur programmet fungerar inge mer

Av Kenneon

Uppkoppling Utorrent 3.1

Tjabba! Hur snabbar man upp programmet ? Har 100MB..
Och finns det nån bra sajt om manual för det?