Inlägg

Inlägg som heeiman har skrivit i forumet
Av heeiman

Ok

Skrivet av Cgunner:

Kan funka ja. Men ska den va bronze certifierad så ta hellre lite mer power, kanske 530 så är du på den säkra sidan så att säga! Men kommer nog funka utmärkt!

Av heeiman

Hjälpsamhetsnivå: OVER 9000!

Skrivet av Seetela:

Köper man dåligt nätagg så kan man lika gärna köpa resten skit.

Skickades från m.sweclockers.com

Av heeiman
Av heeiman
Av heeiman

Prova den i en annan dator om du kan, så vet du om felet sitter i tangentbordet iallafall.

Av heeiman

Testat att byta usbuttag? I datorn alltså.

Av heeiman

Budget gaming? (4500:-)

Hej!

Det är så att jag håller på att slänga ihop en gaming dator med en budget på ca 4500. Har lyckats klistra ihop följande UUUNLIMITED power?. De funderingar jag själv har är om jag inte har snålat lite väl på nätagget? Målet är som sagt att lira spel som typ far cry 3, lol och BF3 på burken. Med den här bugdeten förstår jag att man kanske inte kan maxxa de senaste spelen, men förhoppningsvis bör man kunna lira med bra kvalité iallafall.

Tänkte slå till nu i mellandagarna i hoppet om att jag ska kunna göra några fynd. Lagringshårddisk har han, så det behöver ni ej ta med.

All hjälp uppskattas!

God jul och gott nytt år //Heeiman

Av heeiman

Ok, och du tog rätt fil här? Kan verka som dumma frågor, men ibland missar man sådana enkla saker :P. Annars skulle jag testa att uppdatera ditt moderkorts usb drivrutiner och se om det hjälper.

Av heeiman

Följde du instruktionerna korrekt när du uppdaterade din firmware?

Av heeiman

Jag köpte den enkla QCK http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=229155 då den verkade bra och jag inte hade så mycket pengar över efter att jag valt en något dyrare mus än vad jag först tänkte...

Av heeiman

Sensei verkar grym, men det som fick mig att välja mionix var att nästan alla som recenserat den sa att den kändes gedigen och väldigt skön. Jag gillar också att man kan lägga till lite vikt för mer "motstånd".

Av heeiman

Har inte testat några zowie möss själv, men fragbite recenserade dem för ett par år sen och den recensenten älskade dem.

Zowie EC2
Lista med recenserade möss

Av heeiman

Efter ditt tips kollade jag runt och läste bara positiva saker om QCK, så jag beställde en. Tack printscreen! Följde tråden "Ny mus, fet budget" och den fick mig att välja en mionix naos 5000.

Av heeiman

Ny mus och musmatta

Hej!

Det är så att jag har bestämt mig för att ge mig själv en liten julklapp, och det ska bli en trevlig gamingmus! (Lirar mycket fps och rts)
Min budget ligger på ca 500 för musen och 200-300 för musmattan. Har kollat igenom lite andra trådar innan såklart, men kände inte att de gav tillräckligt med hjälp.

Surfade lite på prisjakt och har plockat ihop en något begränsad lista vad gäller möss, men f*n vad svårt det är att bestämma sig för en! Jävla kapitalistsamhälle, tacka vet man för gamla sovjet där det fanns en mus som hette ivor och som ingen gillade :P.

Vad gäller musmatta så kan jag typ ingenting, all hjälp uppskattas!

God Jul, Heeiman.

Av heeiman

Hjälp med att dolka dump

Hej!

Jag har på senare tid upplevt några otroligt störiga bluescreens, som verkar hända mest när jag spelar. Jag tror att det är nätverksrelaterat, men vet inte säkert. Här är dump-filen ifall någon snäll själ skulle vilja hjälpa mig :).

Dump fil

Av heeiman

Tack så mycket för all din hjälp!

Av heeiman

Som det ser ut nu blir det såhär då: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1281695/rawr

Nu börjar det jobbiga... att vänta tills den 9:e januari!

Av heeiman

Om man ändå träffade på såhär hjälpsamma människor oftare :).

Joo...det vinner kanske inte några skönhetstävlingar, men det är ju insidan som räknas, så fuck it!

Av heeiman

Aha, tack!

HAF X ligger lite utanför min budget, du vet inget bra som är lite billigare? skiter lite i hur det ser ut, bara det är bra luftflöde.

Ok, hade ingen aning om det med SSD:n byter nu.

Av heeiman

[Speldator för ca 12000] förslag på förändringar

Hej!

Nu var det dags för en ny speldator! yay!

Jag hade tänkt mig något som denna:
PC OF DOOM

Jag ska inte ha det grafikkortet, hade tänkt beställa 7970 nu i januari. Jag ville bara lägga till något med samma pris för att få en bra uppskattning om slutpriset. Min budget ligger på ca 12000, men om någon kan få ner priset lite skulle det inte skada.

Räcker nätagget?
Är det moderkortet+ de ramminnena något att ha? de är ju CL 11, vilket inte är jättebra?

Mycket tacksam för hjälp!

MVH Anton