Inlägg

Inlägg som freijd har skrivit i forumet
Av freijd
Av freijd

Känns som vi närmar oss 980 Ti, Då kanske vi får ett kort som faktiskt är intressant för konsumenter

Av freijd
Skrivet av murklor:

Kanske inte så många på SWEC, men ingame verkar det lika populärt som det var för ett år sen.

Själv kör jag fortfarande WvW nästan varje kväll. Har fan knappt kört ett annat PC spel sen det släptes. Sparat många tusenlappar på GW2 iaf, lol!!!

Dom som missat WvW har missat hela meningen med GW2... Som noobie så är det lätt att börja springa runt i PvE, döda mobs, sen tröttna runt 20-40 och konstatera att GW2 är kasst (grinden runt dessa levels är jobbig om man inte vet att man bör hoppa till andra rasers zoner, dessutom så är vissa zoner betydligt smidigare än andra). Då har man förmodligen inte ens upptäckt att det finns PvP än, haha.

OK jag har kommit till lvl 53 eller något och har kollat in pvp och wvw lite. men känner att jag inte har koll på hur det funkar riktigt. mest bara spelat pve. lite tråkigt i längden, ingen kompis som spelar och verkar vara svårt att hitta vettiga guilds, så det blir lite tråkigt när man inte kan köra dungeons och sådant.

Av freijd

Är det ingen som fortfarande spelar? Jag som började för inte så länge sedan haha

Av freijd

Hej allesammans, jag kan i princip inget alls om HTPC men är grymt sugen på att bygga en och undrar om det här paketet verkar lämpligt? http://www.inet.se/kundvagn/visa/3294032/htpc

Jag har helt och hållet snöat in på Fractal chassiet så det blir det hur som hellst. Jag har ett väldigt overkill nätagg för det här liggandes, ett HX850 som jag tänkte slänga in och spara lite pengar, har även en usb3 hårddisk liggandes som jag tänkte ha till lagring. Har även ett HD 5670 och ett HD 6780 jag kan slänga in om jag skulle få för mig att vilja spela nått på den.

De kraven jag har på riggen är att den igentligen bara att den ska kunna spela upp i princip alla format 1080 "blueray kvalitet", snabb att surfa på och kanske nått lättare spel.

tack på förhand

Av freijd

Hej nickar Jfreijd om någon vill spela, är inne lite nu och då, har spelat i några timmar bara så är rätt ny på det

Av freijd

Det står bara kort information om vad som händer i spelet? till exempel vart du befinner dig, uppgifter som utförts m.m

Av freijd
Skrivet av snö123456789:

Tack, gick visst åt fel håll haha...
Men vet någon något om system meddelandet som hoppar upp i översta högra hörnet?

vad står det då? Annars kan det vara lite svårt för oss att veta vad du menar?

Av freijd

http://youtu.be/YRLHGrjYxvM

video på hur man klättrar upp ifall det skulle vara att du bara är på väg åt fel håll

Av freijd

Den inbyggda grafiken kommer du nog inte komma alldeles för långt med. Men som vanligt så beror ju allt på vad som ska spelas och vilka krav du/dina ungar har på spelen.

Av freijd

Hade lite problem med träden jag med, men på 2 eller 3e grenen finns det en spricka i barken på stammen som man klättrar upp efter så du hoppar inte alltid mellan grenarna på trädet på väg upp. Om det nu är det du menar. Har dock ingen aning vad du menar för systemmeddelande. Hoppas det hjälper.

Av freijd
Skrivet av HElephant:

Över min budget, tyvärr.

NU har jag ingen koll på hur det funkar riktigt, men på halebop fanns den för 2800~ med kontantkort, sen är det väll bara att inte använda det om du inte vill använda dig av halebop?

Av freijd

Om du vill kan du slänga ett öga på Htc One S.

Av freijd

Verkar konstigt, har inte upplevt samma problem på min s3a utom någon enstaka gång. Annars kan du prova både holo och atom launcher som är väldigt minimalistiska och lättdrivna. speciellt Atom, däremot så har du inte samma anpassningsmöjligheter på dessa som till de andra.

Av freijd

Datorbygge till arbetskamrater, omkring 6000kr.

Hej två arbetskamrater i 40års åldern har bett mig hjälpa dem med ett datorbygge,
De ville ha en liten dator med skärm som ska användas för att titta på film (blu-ray), surfa och sådannt.
Priset skulle vara omkring 6000kr med skärm, då jag inte är van att bygga kompakta system utan bara byggt "spel-datorer" så tänkte jag fråga om lite råd här.

http://www.webhallen.com/se-sv/varukorgen/45200/

Det där paketet har jag satt ihop och jag undrar om ni har några invändningar?
SSD och mycket ram är ett krav för att datorn kommer nog att användas i många år utan uppgraderingar.

Tack på förhand// Johan

Av freijd

Skulle rekomendera att du kopplar in den i en av Intels sata3 6.0Gb portar och inte Sata2 alternativt sata3 port med kontroller från annat märke. Det står i din moderkortsmanual vilka som är vilka.

Av freijd

Finns test när de kört Samsung 830 256. ca 4000 timmar i streck och har skrivit över 4 petabytes. Ingen annan disk i testet som kommit i närheten av det
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?271063-SSD...

Av freijd

Jag har samma kort som dig och jag behövde inte installera drivrutiner för att få bild i bios genom grafikkortet. ta ur kortet och sätt dit det igen och var noga att alla kablar kommer rätt. värt att prova iaf

Av freijd

Dator i sign. Allt maxat 1920*1080 ca 100-120fps mp. dock kör man ju med 60hz skärm så det blir byte snart!

Av freijd
Skrivet av icelaw:

klarar som mest Android 3.0 (har jag för mig, verkar dock bara finnas 2.2 för Defy då Motorola som inte skapat uppgraderingen till högre siffror

Android 2.3 är sista efter 4.0 till telefoner, android 3.0, 3.2 var bara för surfplattor