Inlägg

Inlägg som Exailez har skrivit i forumet
Av Exailez
Skrivet av mlampa:

Tja!

Jag kör gärna lite. Ska bara lösa mitt lilla problem med spelet och BSGs support först ... tror jag kan resetta min profil vilken dag som helst nu. Det är ju någon timer för att stoppa abuse.

Mitt problem:
https://forum.escapefromtarkov.com/topic/161166-this-is-simpl...

Man blir bara matt av deras idioti. Men spelet är ju som en drog. Vad kan man göra.

Fyfan låter som ett ordentligt problem, men absolut bara hojta till när det löst sig

Av Exailez
Skrivet av Julkatten:

Någon som spelar denna wipe? Har alltid flugit solo men vore kul att teama upp. Har inte hunnit dra igång än denna wipe än.

Skrivet av mlampa:

Hunnit starta? Jag råkade ut för en bug som gör att jag förmodligen måste göra en reset på kontot så jag kommer börja från noll vilken dag som helst. Inte så farligt då jag bara hunnit till lvl 22 eller nåt denna wipe, men lite tråkigt är det. Det är alltid lättare och göra alla quests i början i grupp med keys som behövs etc.

Har hunnit börja spela en del och kommit till lvl 15, att låsa upp flea market är ju verkligen en game changer denna wipe. Hade lätt varit på att köra i grupp, har mestadels bara kört solo hittils. Finns på discord Exailez#3614

Av Exailez
Skrivet av Mattedatten:

Fy vad svårt detta var, är inte så sugen på att köa 10 000 platser egentligen. Ni som har tagilt alternativa servar, vad blir det?
Överväger Iroko som verkar vara näst-högst på Valheim Sigma (samma set av servrar som Midgard)

Edit: Blev Iroko för mig och dem jag ska spela med
Köplats 1000 lät bättre än 10 000.

Blev Iroko för mig och sambon också då Midgard hade en enorm kö som du nämde, dock verkar det som att nu efter 17:00 när alla börja komma hem efter jobb och plugg att även Iroko fått kö

Av Exailez

Om någon har lust att dra lite games då och då om kvällarna har jag precis hittat tillbaka till EFT (Spelade grymt mycket förr när hideout osv inte hade släppts ännu, men tagit lång paus nu). Håller på att lära mig alla nya expansions av mapsen som jag kunde innan och de nya som de nu lagt till samt alla andra diverse ändringar till spelet! Brukar inte direkt vara ett fan av att kolla guides osv utan bara kör på och ser vad som händer

Av Exailez
Av Exailez
Skrivet av Marsupilami:

Hejsan.
Det var ju bra längesen nu, så jag kommer inte riktigt ihåg hur jag gjorde, men kommer ihåg att det löste sig till slut i alla fall.
Om du har en PS/2 mus eller USB -> PS/2 adapter så använd den och gå in i Enhetshanteran, högerklicka på de gulskyltade enheterna och klicka Avinstallera. Högerklicka sedan varsomhelst och klicka Sök efter maskinvaruförändringar. Då borde enheterna installera om sig på nytt.
Om det inte funkar får du pröva dig fram med lite olika konstellationer. Vet inte exakt hur jag gjorde, men det kan vara att du avinstallerar en enhet och sedan startar om datorn istället för att söka efter maskinvaruförändringar, eller att du startar om datorn mellan varje avinstallation av enhet, eller att du har mus och tangentbord inkopplade medans du utför ominstallationen - eller att du inte har det. Jag vet inte riktigt.
Vad jag minns var det också så att någon av gulskyltarna inte gick att få bort, oavsett hur många gånger man klickade Avinstallera/Sök efter maskinvaruförändringar, eller inaktiverade/återaktiverade osv, men att det funkade rätt okej med mus och tangentbord i alla fall. Och efter några dagar/veckor försvann den också, av sig självt, och efter det hr det fungerat som det ska.

Lycka till!

Tackar! Har linkat ditt svar till honnom!

Av Exailez

Hej, har en vän med samma error meddelande när han använder sin sista USB port, på windows 8. Lyckades du lösa problemet, och i så fall hur?

Av Exailez

Håller med, köp den skärm du vill ha och köp en adapter om det nu måste vara mini display uttag

Av Exailez

Vi är 3-4 st som letar efter några till att spela med, alla rankade mellan MGE-LE, själv är jag LE. Gärna MGE+

http://steamcommunity.com/id/exailez/

Edit: Vi är alla 18+

Av Exailez

Letar efter några till att spela med!
21 år rankad DMG just nu, söker trevligt folk som kan kommunicera
Rank spelar ingen större roll så länge du kan spela!

http://steamcommunity.com/id/exailez/

Av Exailez
Skrivet av Snody:

Väldigt stor patch som tillför mycket nytt. Den som spelat tidigare och saknat djup bör ta sig en ny titt.

Precis! Har inte spelat på kanske 2-3 månader nu och började spela idag igen och älskar känslan än så länge. Har hört att det finns en hel del saker som fortfarande behöver balanseras men inget som en enkel patch kan fixa

Adda gärna om någon vill köra wing ihop CMDR Exailez

Av Exailez

21, har mikrofon. Började precis spela idag, letar efter någon eller några att ha roligt med i online köra heists osv.
Som sagt så började jag precis så har inte mycket unlockat fast spelade på PS4 innan men tog beslutet att inte föra över den gubben

Social Club: Exailez
Steam: http://steamcommunity.com/id/exailez/

Av Exailez

Hej! Börjar bli smått trött på dessa randoms som bara pratar ryska så jag provar här! Söker trevligt folk runt min egen rank MG2.

*21 år
*Rank MG2
*TS3, Skype, mumble mm. Har egen TS3 server så det är lätt att fixa.
*Spelar dagligen

http://steamcommunity.com/id/exailez/

Av Exailez

Kanske lite sent att svara men jag provar ändå! Spelade en hel del HC i S1 men sen så slutade jag spela och har inte riktigt spelat igenom RoS men har börjat nu igen S2 med HC och kommer nog spela ett bra tag. Precis börjat med en crusader som jag riktigt gillar så jag spelar gärna! Ska försöka nå 70 så snabbt jag kan

Battlenet: Exailez#2298

Av Exailez
Skrivet av I Kill:

Jag gjorde ljuden i Project Reality modden från version 1.0. Hjälper fortf till där, men inte så mkt nu för tiden.
Var oxå med i Project Reality 2 teamet ett tag som skulle vara ett free for all oxå, men det fanns ingen gnista i teamet och jag gillade inte cryengine heller. Ledarna kunde inte leda. Det rann ut i sanden.

Blev sedan indragen i detta gäng som mestadels bestod av de gamla bf2:pr utvecklarna och det resulterade i ett dedikerat manskap där allt har gått i raketfart sen star. Och UE4 motorn är en fröjd.

Så för att göra detta lite kortare; PR2 är skrotat och Squad är den riktiga uppföljaren.

Ok, tack för uppdateriningen!

Av Exailez

Jag trodde Project Reality killarna jobbade på sitt eget standalone game som heter Project Reality 2, som använde CryEngine. Snacka om att man är lite förvirrad nu?

Av Exailez

Spelar gärna! Gillar spelet mycket mer än vad jag trodde jag skulle göra. Faktisk riktigt kul!

Steam: Exailez
http://steamcommunity.com/id/exailez
Är 20 år och spelar en hel del på kvällarna

Av Exailez
Skrivet av makn:

Arma 3 är tungt och dåligt optimerat som attan.

Kör på en 970 och uppgradera CPU senare istället. Din CPU hänger med än

Att byta till 4790k ger ingen jätte märkbar skillnad. Däremot är det stor skillnad mellan 670 och 970.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av fantomsmurfen:

Överklocka CPUn vilket borde gå väldigt bra med din kylare. Köp ett GTX 97O, MSI Gaming eller Asus Strix. Köp till 8GB minne om du vill men det är inte nödvändigt än. Nätaggregatet behöver du absolut inte byta då 970 till och med drar mindre ström än 670. Om du har råd och vill så kan du köpa ett GTX 980 i stället.

Skrivet av kronwalled:

SB plattformen är lätt klockade. Bör finnas en del att plocka ut utan att knappt/ens behöva pilla på volten vilket är vad som genererar störst ökningar av temp.

Skickades från m.sweclockers.com

Har läst att de flesta fick sin fps boost i Arma 3 genom att öka klock speeden på cpu'n lite därför jag ville byta men funkar det med grafikkortet så kör vi på det! GTX 980 är för dyr för mig dock så ska kolla lite på GTX 970 då. RAM behöver jag visst inte upgradera och inte PSU'n heller så då skippar vi det.

När det gäller överklockning på min Intel i7 2600k så tänker jag prova och se hur det går. Någon som har rekommendationer med just denna cpu samt någon bra tutorial/guide för någon som inte har en aning om hur man överklockar?

Tack alla för era tips!

Av Exailez
Skrivet av kronwalled:

Funderat på att överklocka cpu'n?

Tycker personligen inte att uppgradera den är värt det.

Skickades från m.sweclockers.com

Har aldrig överklockat förut och har ingen aning om hur man gör det, blir för orolig med temps osv. Har faktiskt en Noctua NH-D14 som jag använder men som sagt så har jag aldrig vågat överklocka :/

Av Exailez

speldator uppgradering inför årsskiftet, köpråd.

Hejsan! Tänker att uppgradera min dator men skulle gärna behöva lite tips, blir lite orolig om mitt nätaggregat kommer hålla och om jag väljer bra uppgraderingar.

Här är mina nuvarande spec's:
GPU: Gainward GTX 670
CPU: Intel i7 2600k (ingen OC)
Mobo: Asus P8Z68 Deluxe/GEN3, Socket-1155
RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G kit of 2
PSU: Silver Power SP-SS620M 620W
Har också 3st HDD och 1st SDD
Totalt 4st 80mm fläktar

Tänker uppgradera till:
CPU: Intel i7-4790K
RAM: Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 8GB CL9
Mobo? Behöver ny med 1150 socket?

Det jag spelar mest är Arma 3, sen en massa andra spel som jag inte spelar lika mycket som cs:go, bf4, DCS World, IL-2: BoS osv...
Tittar också lite på att uppgradera grafikkortet men tar det nog senare men tittade lite på GTX 970 innan, men då behöver jag nog uppgradera min PSU så det kanske är lika bra att jag köper en ny PSU nu då och väntar med grafikkortet till senare?