Inlägg

Inlägg som Exailez har skrivit i forumet
Av Exailez

Tack så mycket för hjälpen, får se om det blir ett köp eller inte. Det är ju inte mina pengar som ska spenderas och vad jag vet så har han inte direkt ont om pengar, så det blir nog ett köp endå.

Det var jag som rekommenderade capture cardet till honom så när han ringde och sa att det inte fungerade kände jag att jag skulle försöka lösa problemet. Tack!

Av Exailez
Skrivet av 037180:

Jag kanske ska klargöra, DVI > HDMI adapter räcker inte utan en DVI + Audio > HDMI (Se video) då dessa typer av adaptrar skiljer sig åt. En enkel DVI > HDMI tar bara med bilden (DVI bär inte ljud vanligtvis, beroende på standard) och lägger HDCP över den medans DVI + Audio tar med separata signaler vilket i sin går förbi HDCP eftersom signalerna inte är "inbäddade" med kryptering från början.

Ok, nu förstår jag.

Det är alltså denna som gäller? http://www.monoprice.com/Product/?c_id=101&cp_id=10114&cs_id=...
Det finns inget svenskt alternativ som du vet? Kan tänka mig att det kostar en hel del för transporten till Sverige :/

Av Exailez
Skrivet av 037180:

Många av splitters numera tar med HDCP-stödet, så även om produkterna DÅ så brukar det komma revision av samma men med HDCP. Det bästa är om han vill använda HDMI är att köpa en DVI-adapter och sen koppla det till en annan adapter: DVI > HDMI då HDMI inte tar med HDCP-stödet vid omvandligen.

Se Monoprice HDMI-adapter, om han också vill ha ljud genom HDMI så behövs en optisk kabel (som i sin tur kopplas in i DVI > HDMI-adaptern).

Sitter själv med AverMedia Live Gamer Portable.

Edit:

http://www.youtube.com/watch?v=S88G35OKvjo

Tack för ditt snabba svar!

Det bästa sättet som du nämnde PS3 till HDMI > DVI och sedan DVI > HDMI och sen till capture cardet har vi redan provat då de kablarna följde med capture cardet. Är det kanske något speciellt med just dem kablarna och vi bara behöver nya? De flesta splitters jag hittat säljs ju för runt 300-600kr. Trodde detta var något som kunde lösas med 100kr värt av kablar ect.

Av Exailez

PS3, få bort HDCP till capture card

Hejsan,

Nu är det så att jag har hjälpt en vän med sitt capture card (Avermedia Live Gamer HD) som han ska använda till sin PS3. Men det blir krångel med HDCP, läste att man kan köpa en HDMI splitter för att bli av med HDCP men det finns ju miljontals med splitters. Vissa står det har HDCP-stöd och andra står inget alls. Om man vill bli av med HDCP ska man då köpa en utan HDCP-stöd? Om någon är kunning inom området skulle den personen ge ett exempel på en av dessa "splitters" som skulle kunna fungerar och som man kan köpa helst från en butik i Sverige.

Tackar för alla tips ni har!

Av Exailez

Någon som har provat om man kan spela spelet tidigare med VPN då PC versionen släpptes för amerikanerna idag?

Av Exailez
Skrivet av thomasstrand82:

Precis du kan köpa spelet, jag gjorde det inga problem alls. Sen köpte jag för 68kr overplay vpn konto connectade och starta om orgin funka direkt.

Gjorde samma sak, har använt overplay förut men min senaste betalning hade gått ut så jag prova några gratis VPN's ingen funkade så jag startade Overplay och det funkade direkt.

Av Exailez
Skrivet av DDemis:

Köpte BF4+china rising men fick inget kvitto eller nåt efter cirka 20 minuter, så jag kontakta dom och supporten skickade betalningsinformationen igen till min mail, men det har gått cirka 1,5 timme nu och inget har kommit till min mail. Skumt.

Hm, jag beställde mitt 26/08/2013 och vad jag vet och har hört från spelbutiken så är email grejen inte helt automatiskt. Om man beställer en Download key tar de en hård kopia och öppnar fodralet och fotar koden som i bilden i mitt förra inlägg. Kan vara därför de kanske tar lite tid, men alla borde ju få sin key samma dag :/

Det var detta download paketet som jag köpte: https://www.spelbutiken.se/catalog/product/79254-battlefield-...

Av Exailez
Skrivet av trixxi:

Jag har testat Softher VPN och lyckas connecta till servrar där. Men när jag öppnar origin går det det fortfarande inte att spela BF4. Jag köpte det via svenska origin, kan det ha någonting med det att göra? Affären på Origin verkar fortfarande också vara på svenska...

Jag får samma problem. Startar VPN och connectar till en "Korea Republic of" server och startar origin men spelet är fortfarande låst och origin är på svenska. Jag preloada spelet innan utan VPN. Har provat att stänga av AVG med då det har någon ID protection funktion men fungerar ändå inte

Av Exailez
Skrivet av DDemis:

Ni som har köpt från Spelbutiken.se, har ni fått era koder till Origin?

Jadå! Jag fick min kod via email 11:22 idag

http://i.imgur.com/pWxcwOT.png

Av Exailez
Skrivet av Mars SSX:

Har fiber nätverk men okej. Fint att du antar att jag sitter på dial-up.

Tror inte du läste ordentligt där då olog-hai inte sa någonting om dig eller ditt nätverk. Förövrigt håller jag med om att det är självklart att man ska kickas för att personen har dålig ping.

Av Exailez

Jag har 16hrs i gametime, rank 7 och har spelat nästan endast med folk jag känner i skype/teamspeak och spelet är verkligen 1100% roligare när man spelar med folk som man kan prata med och känner.

Under dessa 16hrs gametime har jag haft totalt 7 game crashes, någon gång har det crashat när man alt-tabbat eller i loading screen. Detta är dock inget som jag direkt stör mig på då det är Beta och kommer garanterat fixas på release.
Jag spelar med ett GTX 670, med beta drivers som släpptes dagen före betan släpptes. Spelar med 47-120 fps, ligger hyfsat stabilt på 62fps men ibland hoppar det väldigt.

Är jag imponerad? Absolut! Känns väl lite som Battlefield 3.5 men dock inte på ett dåligt sätt, vapnen hanterar olika och alla nya animationer och Levelution får det att kännas som ett nytt spel. Jag tror att spelet kommer att kännas mycket bättre efter release då vi slipper alla buggar och får tillgång till alla kartorna.

Av Exailez
Skrivet av Miniturtlex:

Jag vill höra allas åsikter om Battlefield 4, vad tror ni om det? Kommer det att vara ett bra spel? Är netcoding/delays fixat?

FPS?

Banorna?

Singeplayer/Multiplayer?

Lite dumt att fråga om åsikter här då 90% har inte spelat spelet ännu. Bättre att du väntar på betan och prova själv.

Av Exailez
Skrivet av 007onex:

kan man få se?

https://twitter.com/Battlefield/status/377129313524387841/pho...

Av Exailez
Skrivet av MrWiberg:

GLHF! Hade vart kul att köra en match när ni får ihop ett lag!

Absolut!

Av Exailez

Removed

*Edited*

Av Exailez

Hah, perfekt! Precis vad jag behövde, jag tackar och bugar

Av Exailez
Skrivet av magkliarn:

Rent spontant - eftersom du ska använda den/dem till bild- och videoredigering antar jag du är mån om att få en så naturtrogen bild som möjligt och då är en IPS-panel helt klart att föredra framför en TN.

Själv sitter jag på en IPS instegsmodell, LG IPS234, men det finns säkert bättre alternativ vid det här laget (köpte den för snart ett år sedan).

Försök leta efter en IPS runt 1500 så kommer du antagligen bli nöjdare.

Skrivet av Skuggan74:

Jag antar att det bara är hemmaredigering?
Vilken skärm som helst duger till det, så länge det inte är TN-panel i den.

Skickades från m.sweclockers.com

Super, tack för svaren! Ska börja kolla på IPS-panel skärmar direkt! Har redan kollat på en del skärmar men jag märker att på vissa skärmar, att i sin specifikation lista så står det inte vad för typ av panel skärmen har, finns det något lätt sätt att ta reda på vad för panel det är när det inte står i specifikationerna?

Jo, när det gäller video redigering och photoshop så är det inget jag arbetar med utan är mer som en hobby.

Av Exailez

Köp av två nya skärmar, ASUS VX238H åsikter?

Hejsan!

Den senaste veckan har jag börjat kollat runt på olika skärmar för att jag har en gammal Samsung 1680x1050 från 2007, sen har jag en gammal kontors skärm som 2nd. Efter att jag har kollat runt lite så fastnade jag på ASUS VX238H, mest för att den har en slim design och skulle se snyggt ut med två bredvid varandra.

http://www.mediamarkt.se/mcs/product/ASUS-VX238H,90952,389038...

ASUS VX238H
Upplösning: 1920 x 1080
Skärmstorlek (tum): 23
Responstid (ms): 1
Pris: 1490kr

Är det någon som har denna skärmen eller hört talas om den? Något bra eller är jag helt galen om jag köper denna när jag kan köpa "X" för ett mycket bättre pris ect.

EDIT: Glömde att skriva att skärmen ska användas till gaming, video redigering och arbete i photoshop.

Av Exailez

EU closed beta kommer starta om "några" veckor enligt Blizzard. Informationen om detta släpptes idag. http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/10767218/the-hearths...

Av Exailez

Options > Video > Wait for Vertical Sync (Off). Detta borde fixa ditt problem