Inlägg

Inlägg som WigglyBIGbush har skrivit i forumet
Av WigglyBIGbush

För mycket bilder som inte har med bygget att göra så sänker betyget..

Av WigglyBIGbush

Köper ju från så många butiker eftersom jag alltid letar efter vart produkten är billigast, så vart lite svårt att välja då de flesta jag beställt ifrån i år har varit bra med både kundservice, leverans och sortiment, men fick tillslut bli webbhallen

Av WigglyBIGbush

Är det något AMD kan är i alla fall att få allt att se väldigt plastig ut! Sen ser det ut som att fläktdesignen inte är den bästa med de rörgrejerna runt fläkten.

Av WigglyBIGbush

Streamar från spotify och netflix/likande så det ända jag har på min hårddisk är spel från steam och bilder tagna med min egna kamera.

Av WigglyBIGbush

Mobil, kamera, laptop eller surfplatta för att t.ex kolla på film i bilen,tåget,båten eller flygplanet.

Av WigglyBIGbush
Skrivet av Chess:

Skruva sönder skruvarna då eller? För man kan la inte få ut dem om dem har runda hål? Hur får man tillbaka dem sen då? Eller köper man nya och sätter dit?

Skickades från m.sweclockers.com

Precis du skruvar söder de med en borr, jag tog bort den och satt inte tillbaka då jag håller på att bygga en ny bur men annars är det bara att dra en bult igenom hålen du gjorde och sätta en mutter på bultens andra sida, så har jag gjort med allt jag tagit ur och satt fast igen

Av WigglyBIGbush
Skrivet av Chess:

Tjena! Jag tänkte göra ombyggnad av ett gammalt chassi, så tänkte jag gå in på internet och googla lite om det och det första som dök upp var detta.. Och detta chassit som du pysslar med här är det jag har! Vilket sammanträffande! Men jag undrar bara.. Hur fick du loss alla delar? skruvarna ser helt främmande ut för mig.. förutom dem man tar bort med stjärnmejsel.. Men det finns skruvar med runda hål typ.. Har du likadana skruvar eller är det bara mitt?

Tacksam för svar!

Skickades från m.sweclockers.com

Det jag gjorde för att ta bort hårddiskburen och buren till cd-läsarna, var att jag borra bort popnitarna, med en vanlig skruvdragare som klarar av att borra

Av WigglyBIGbush
Skrivet av Silow:

Tackar så mycket! Var hade du viljat sätta den?

Personligen hade jag satt den på hårddiskburen.

EDIT: skulle ha vänt på radiatorn också för att använda så lite slang som möjligt.

Av WigglyBIGbush

Tycker pumpen sitter på ett konstig ställe, annars var det snyggt!

Av WigglyBIGbush
Skrivet av hurrai:

fan har du filmat med en brödrost eller?

Tror nog en brödrost har bättre kvalité än min webcam i min bärbara dator

Av WigglyBIGbush
Skrivet av AltUnderCtrl:

[

Dold text

neeeej, någon han före med hästmasken.

Haha du får vara snabbare nästa gång

Av WigglyBIGbush

Här är mitt bidrag och jag tävlar i luftgitarr:
http://youtu.be/RcT5q-XQ41o

Av WigglyBIGbush

Har en fråga om fläktarna under grafikkortet? Hur gjorde du är och var det enkelt att ta-bort? Har ett Asus DCUII TOP som är 3 slots och är 30cm långt och funderar på att skaffa SilverStone Fortress FT03 men vet inte om grafikkortet kommer gå i om man inte tar-bort original fläkten i botten på chassit.

Av WigglyBIGbush

Vi har fått lov att byta BBB router och modem 3 gånger och för varje gång så har hastigheten alltid blivit sämre, den första routern vi hade fick vi ut rätt hastighet, men den andra började vi tappa och nu efter att blixten tog den andra så får vi den här skit hastigheten, tur att fiber finns i huset men vi fick en router som inte fungerade så väntar på en ny.

http://i.imgur.com/aAMd4ky.jpg

Av WigglyBIGbush

Svåraste är ju att hitta en bra låt :/

Av WigglyBIGbush

Vadå tar upp 3 platser? man ser ju klart och tydligt på bilden att kortet bara tar upp 2 platser.

Av WigglyBIGbush
Skrivet av Gaston85:

Det ska nog inte vara något problem att sälja det även om du förmodligen får ett lite lägre pris, förutsatt att resterande delar fortfarande fungerar som det ska. Är rellativt vanligt med både ljudkort och externa varianter så om det bara är ljud kretsen som är defekt så ser jag inget problem med det.
Allternativt skulle du kunna dra en fuling och försöka få det på garantin.

Allt annat fungerar utmärkt på kortet, så ska se om jag får det på garantin annars köper jag bara ett nytt och försöker sälja det här.

Av WigglyBIGbush

Såg mig själv på den första bilden Svarthår och grönblå skjorta längst ner på bilden :3

Av WigglyBIGbush
Skrivet av Gaston85:

Enklast och snabbast är väll bara att köpa ett ljudkort och stoppa in?

Tänkte det först men, ska ändå byta moderkort i slutet av sommaren då jag ska bygga mATX, så beställde det nu istället, men skulle vilja ha igång ljudet så jag kan sälja det här, för tror ingen vill köpa ett moderkort som har en trasig ljudkrets fast att man drar ner priset på det?

Av WigglyBIGbush

Trasig ljudkrets?

Tjena!

Tappade en AUX-kabel på ett kopparrör och den andra änden av kabel satt i mitt 3,5mm uttag i datorn och då vart det en smäll i högtalarna och nu hittar inte datorn mina analoga uttag (inte ens min mic), har installerat om drivrutinerna till det inbyggda ljudkortet och har testat andra högtalare och har testat mitt ljudsystem i mobilen och då får jag ljud. Moderkortet är ett ASUS p8p67 b3 deluxe. Så min fråga är om någon vet hur man fixar det eller är det bara att köpa ett nytt moderkort?