Inlägg

Inlägg som Omlin har skrivit i forumet
Av Omlin
Skrivet av ClubT:

Kanske denna?
ZTE Blade 2 hos telenor

Tecknar du dig för 24 månader på abonnemanget Pott med surf (kom ihåg att markera att du är ungdom) så kan du landa på 109:- per månad.

Telefonen kan jag inte uttala mig så mycket om, men jag köpte föregångaren ZTE Blade till min sambo och den fungerar väl helt ok, men är ju inget prestanda monster. Det står i specifikationen att det är Android 2.2 men på tjejens Blade (1) så finns 2.3, vilket borde betyda att åtminstone det är möjligt att uppgradera till.

Jag bugar och bockar! HELT klart bästa alternativet, ska lusläsa lite om mobilen med sen blir det förhoppningsvis att beställa.

Tele2 köper jag aldrig igen, inte täckning NÅGONSTANS där jag bor.

Av Omlin

Tack för svaret! Där ingår varken sms eller något mer än väldigt lite fri surf och kostade 200kr... liiite överpris. Behöver ingen värstingtelefon ifall jag säger så !

Av Omlin

Ny androidtelefon med abonnemang

tjenixen, dags att byta upp sig till en telefon man kan fördriva tiden på buss o liknande och använda till lite allt möjligt.

Det jag söker är någon slags mobil med android (tycker om konceptet) med abonnemang. I abonnemanget vill jag gärna att det är en del gratis sms, gärna gratis surf ( 0.5gb räcker!) och möjligtvis en liten pott till att ringa för så man slipper betala extra för det. Pris i månaden.... 149kr i månaden, med min inkomst (gymnasieelev) så är det nästan mer än jag har råd med men 150 ungefär kan jag tänka mig att betala.

Ifall någon har nåt tips på dehär så hade de varit shysst, letat på de flesta större telefonbolag utan resultat.

mvh

Av Omlin

Kallboot var de jag skrev om, 11 sekunder när jag har allt avslaget i bios, behövs ju inte så har det på i vanliga fall o får då 15 sekunder. Asrock moderkort.

Av Omlin

11 sekunder tills allt är laddat, ungefär 8 sekunder till lösenordsgrejen ( har inget lösenord så kommer in direkt ). ADATA SSD SX900 där windows ligger på

Av Omlin

Jag lade ner ungefär 5000 på min dator, lirar BF3 på high i 1920x1200 med fps från 53 upp till 72. Phenom II x4 965 processor och ett 6870 som var överklockat ifrån fabrik som jag klockat ännu mera nu. ( 1250 memoryclock)

Av Omlin

Köp av chassi

Tjena!

Ska byta chassi är tanken, då jag ej är nöjd alls med mitt CM 430 ( ingen plats för kabeldragning, dessutom med plexisida...)

Lägger helst inte över 600kr, och vill ha så stilrent som möjligt men ska ändå vara lätt att dra kablarna i och gärna ett rättså tyst chassi. Ska vara ATX och man ska gärna få plats med långa grafikkort. Någon som har tips från egna erfarenheter?

Av Omlin

och att ha dvd -r, funkade inte på +r för mig med 64bitars, om det är slumpen eller varför det inte funkade har jag dock ingen aning om. Låg hastighet, rätt slags DVD, senaste IMGburn och så står det typ om det är en bootbar iso på ett ställe. Inga probs egentligen

Men visst är det en laglig kopia du sitter på, annars är ju detta ett regelbrott?

Av Omlin

Det bästa med att det alltid är fight mellan dehär två elektronikjättarna är ju att priserna pressas och varorna blir bara bättre o bättre. Win/Win!

Av Omlin

Inget av felen beskriver ju mitt problem

Av Omlin

Game disconnected: could not join server.

Får det här meddelandet i princip hela tiden när jag ska spela BF3. Kommer in lite då och då, men dehär är förjävligt. Den står o typ tuggar på Connecting... sen dyker det upp. Någon som har en rimlig lösning?

Av Omlin

Shift 2 håller på att införskaffas if you know what i mean

@Toastmeister okaj, verkar skitnajs. Är det bra spelkänsla osv med? Funderar på att köpa det när det har släppts riktigt.

Av Omlin
Skrivet av Toastmeister:

Project Cars, ser riktigt bra ut trots att det är i alpha-stadiet.
Kolla här för mer info:
http://www.wmdportal.com/

Verkar ju skitnajs! Förstod inte riktigt, var det gratis eller ? :s Lite usel på engelska

Av Omlin

Till PC får man väl tillägga. Test drive 2 såg inte ut o ha någon bra grafik direkt

Av Omlin

Bilspel med hög grafik

Var ett tag sen man såg något bilspel med bra grafik, och alla trådar som handlar om det är flera år. Har ni några tips? Alla sorters fordonsspel är intressant egentligen.

mvh

Av Omlin
Skrivet av Da88:

Tjena, skulle gärna vilja se en bild då jag också är på jakt efter en ny dator att bygga ihop och det förslaget du har fått ser rätt nice ut faktiskt!

Är du nöjd med prestandan på datorn?

Ska fixa fram en bild!

Blev inte riktigt de komponenter som var i början, utan:

ASrock 960GM-GS3 FX
AMD Phenom II X4 965 BE
POWERCOLOR Radeon HD6870 OC 940mhz (tror ej det finns o köpa längre)
Crucial Ballistix 8gb (Hade valt vengeance såhär i efterhand!
Corsair GS600w

och Coolermaster 430

Sen köpte jag extra fläktar till alla fläktplatser.

Processorvärme idle 38c load 53c , rättså bra för org kylare.

Av Omlin

Hm okay ska testa det med... Fast 32bits funkar än så länge. Fyller snart år o har i princip enbart önskat mig pengar o en SSD, så installerar väl om då med förhoppningsvis bättre resultat.... Anyway, tack till alla som hjälpt till fastän jag inte löst det än.

Av Omlin
Skrivet av Staropramen:

Det kan inte vara så enkelt att det är något fel på din 64-bits skiva?

Testat med.... 4-5 skivor. Samma skit.

Av Omlin
Skrivet av A7V:

Har du testat att slå av AHCI i bios (kör med diskarna i IDE-mode istället under installationen)?
Vill minnas att man kunde få problem med windowskivan om man körde läsaren i AHCI-mode.

Hm... okej. Hur gör jag det då? Kass på dehär med bios. :$

Av Omlin
Skrivet av seville57:

Funkade när ja installerade win 7 64 bit (utan SP 1) med 16GB (4x4, i quad channel). Har aldrig hört detta förr, man lär sig något nytt då å då.

Utan SP1... Det tror jag att det var.