Inlägg

Inlägg som Omlin har skrivit i forumet
Av Omlin

edit: Nej, nu är priset 4600 nånting igen.. helt ok pris.

Ingen som kan om nätagget?

mvh

edit:... ursäkta dubbelposten editeringsknappen fick nåt flipp

Av Omlin
Skrivet av ethon:

Helt säker läs på grafikkortets specs

Blir ungefär som en bil utan bensin är skit samma vilka delar du har för den kommer inte kunna köras endå

men det är ju rekommenderad... de måste ju ha det "över" vad de behövs, men okej.,.. Nån mer som vill svara?

BTW priset på allting verkar ha höjts, skitskumt. Nån som vill lägga ihop en ny dator där allt verkligen skulle funka ihop ? 4500 +- 100kr eller nåt...

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1995049/2012-07-05 för nån dag sen var det 4503 kr

Av Omlin
Skrivet av ethon:

De har satt ett för svagt nätaggregat i datorn, annars ser det bra ut. Sätt i 500w helst men 450w+ funkar

Många säger olika... hört från många att det visst ska duga, någon som är helt säker på att dne pallar det? Vill nämligen inte lägga ut så mycket mer...

o vad skulle hända ifall jag har liiite lite lite för klent? :S

Av Omlin

Ramminnet kommer inte göra någon skillnad med 16 direkt, för inget av spelen nyttjar mer än 4-5gb RAM som högst (om ens det)

Skulle nog dock göra rättså fin skillnad med en i7, jagmenar... ifall du ändå ska lägga så stora pengar på en dator så kan man ju likaväl lägga dedär extra 100lapparna.

Av Omlin

Najs! dock fanns inte den modellen jag ska beställa med där ju, GTX 560 SE. Inte för jag vet skillnaderna direkt menmen

Ska nog köpa dedär nya automation med, verkar ju verkligen bli de sjukaste släppet på flera år, älskar "tycoonspel" och är aningen grovt motorstörd

Av Omlin

Tror på cdons mer. Har ju bättre processor och förmodligen en HDD som ligger på 7200rpm istället för 5400.
Lite skumt att mediamarkt skickar med en photoshop licens?

Är dock ingen hajjare på datorer o vet inte något om grafikkortet på mediamarkt's dator men för det priset och 3gb så är det förmodligen något budgetkort.

Av Omlin

haha

Men visst bör mid-inställningar rulla på rättså stabilt eller nej?

Anyway.. Bugar o bockar som fan för all hjälp, kommer bli nåt nytt o skruva sånt här. Van vid motorer

Av Omlin

Haha naedå. Blir ju en sjuk uppdatering ändå, från 32mb inbyggt grafikminnne o 2.2ghz processor o massa hemskt skit tilldedär.

Av Omlin
Skrivet av Dahle86:

Vad hade du tänkt spela?

Jadu, vad som än faller mig in. Tänkt testa typ BF3 ifall det möjligen skulle gå, eller Mw2 eller nåt i dne stilen. Annars är det mest en stark PC jag är ute efter som orkar de flesta spel. Även SLRR är något jag spelar mycket och liknande spel.

Av Omlin

Bra o höra att man får med lite sånt också!

Tack Jodå de ska nog gå vägen. Väntar bara på lön nu med höhö

Av Omlin
Skrivet av GreddarN:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1983324/2012-07-02 Om du kan bygga själv, jag rekommenderar dig verkligen att bygga ihop datorn själv då du knappast får en speldator annars med så tight budget.

Utmärkt !! Verkligen ett sånt förslag man vill ha. Bytte ut chassiet till http://www.inet.se/produkt/6901303/cooler-master-elite-430-sv..., gör det något?

Kan och kan, kan självklart lära mig. Behöver jag köpa kylarpasta och skruvar o sånt skit med eller det medföljer?

Av Omlin

speldator ~4500 riksdaler

Tjena! Ska köpa mig en dator nu efter sommarjobb, och har tänkt lägga ungerfär 4500. Har läst mycket och allt möjligt o vet ungefär vad allting gör för något i en dator nu, men hade behövt ha hjälp o lägga ihop en så bra dator som möjligt för pengarna. Var finns det billigast komponenter? Köper allt från ett och samma ställe.

Har tittat på www.greattech.se där en kompis köpte en dator , och jag har kollat på denhär http://greattech.se/product.html/Gamer-Stealth?category_id=26... då det verkar vettigt för pengarna. Dock när man senare läser om att moderkortet bara kan läsa 1330mhz ramminnen och de man får ligger på 1600mhz så börjar man fundera ifall datorn är ihopplockad av någon okunnig eller ifall de bara försöker luras.

Så ifall ni vill länka det mest prisvärda i den prisklassen hade det varit utmärkt! Har windows 7 64bits redan och sånt trams, även DVDbrännare/läsare. Har inte tänkt överklocka något alls.