Inlägg

Inlägg som acateon har skrivit i forumet
Av acateon

Med tanke på hur komplett sköter sin personal och all annan byråkratik som sköts bakom stängad dörrar så är detta inte bra. Finns att läsa en del om detta på bland annat Flashback. Har ingen lust att sprida dynga, ger mig inget men sanningen finns där ute för den som vill... *theme från X-Files*

Diggade Webhallen men kommer klart vänta och se hur det påverkas innan jag köper från Webbis igen, tyvärr. Har haft väldigt bra erfarenhet från maxfps vad gäller kringutrustning och cdon vad gäller hårdvara/hemelektronik så håller mig på avstånd med Webbhallen i perferin tills vidare.

Av acateon

http://www.quakelive.com/ inte mer än så. Hade varit fruktansvärt skoj att se CoD-folket ge sig på det

Av acateon

Vore ju skoj om det blir något FW problem på ssdn så den korruptar all data på disken. Säger som övre talare, tack men nej tack.

Av acateon

Gillar hur han lutar sig in i bild hela tiden så han ser ut som ett mongo

Ska inte säga för mycket, han kan lika gärna vara rullstolsbunden men ser sjukt off ut.

Av acateon

Det valigaste är att du ställer valfri läsk på datorn. Välter läskburken ner i topfläkten och sen tror jag du förstår vad som händer. Ta ett jobb på valfri datorfirma som riktar sig mot privat och detta är din vardag

Av acateon

Jag är på god väg att lämna detta landet. Initiellt inte för lagarna som går rakt åt ni vet vart utan för vädret. Jävligt tråkig utveckling detta även om det bara är ord än så länge. Palla skiten!

Av acateon

Min filserver heter spectre sen typ 9 år tillbaka era noobs! ^^

Wiki: "SPECTRE (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) is a fictional global terrorist organisation featured in the James Bond novels by Ian Fleming"

Av acateon

Mustigt ljud, måste vara klangmatchat och fint förstår jag ^^

Minns själv när man var liten och kopplade in precis allt som kunde leverera bas. Lät skit men good times!

Av acateon

Jag har ett gäng tabbar uppe, stängt ner några och har haft webbläsaren igång sen i gårkväll eller liknande. 176mb äter firefox. Din data är dålig.

Av acateon

Satt och funderade på hur pass riskablet det kan vara att installera denna release. För mitt BF3 fungerar helt okej. Men nyfiken som man är så testar man och till skillnad från många andra i forumet så har jag bara bra att säga om drivrutinen om jag ska gå efter mina egna erfarenheter.

Slangade hem amd_catalyst_11.9_cap4, körde in den och bootade om datorn på begäran. (Aldrig lagt in någon "CAP" tidigare)
Slangade sedan hem 11-10_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl och installern gick smooth.

Mitt 6990 skalar 80-90% i BF3, helt okej med knapp stuttering. Tack AMD!

Av acateon

För er som inte är så pålästa och saknar egen erfarenhet kan jag säga att lätt rök i samma rum inte spelar någon avsevärd vikt i hurvida en komponent fungerar eller inte. Värre är det när tjäran i kombination med damm gör sig gott.

Datorer som är illa skadade pga rökning är INTE ovanligt alls. För er som är sugna på att se ett mer eller mindre skräckexempel följ länken nedan. Tänk dock på att inte äta samtidigt då detta är en ganska magstark bild på många sätt. Bilden är tagen av min kollega på ett företag här i Göteborg.

http://www.agnulf.se/bilder/roekistheshit.jpg

Enjoy :]

Av acateon

Han får kalla det vad han vill. Vissa kanske har lite svårt med språket. Tänk på det innan ni börjar kasta eld åt olika håll! Sen så är hans DATOR mycket snabbare än din.

Grymt bygge!!!!! 10p!

Av acateon

Du skulle kunna förbättra luftflödet om du fixade till kablarna.

Av acateon

Nya ninehundred ser ju ut som ett dvärg-twelvehundred. Likadan topp, frontgaller, dammfilter samt svartmålad på insidan. Exakt som min ninehundred gjorde för 5 mån sen förutom färgen på insidan då

Skoj att bygga om sitt chassi lite när man har tillgång!
Förstår ärligt talat inte varför dom inte gjorde så här från början? Det måset ju bli billigare att tillverka en typ av galler etc än två olika? Nu har dom ju såklart fler modeller på marknaden med andra typer av galler... Men ni förstår min tankegång.

Snajsig kabeldragning må jag säga men inget utöver det vanliga på något sätt så du får en representativ 5a av mig.

Av acateon

Jag fick bort all stuttering jag upplevde i FEAR2. CCC började fungera igen och allt fungerar som det är tänkt att det ska.

Kort: 4870 1GB

Av acateon

Dustin är skyldiga att hantera ditt ärende. Det finns inte en möjlighet att få Samsung att göra det med tanke på går-importen.

Du har som kund rätt att skicka tvn till försäljaren som i sin tur får skicka den vidare eller vad dom nu väljer att göra. Dessa grå-import-apparater skickas alltid till någon 3:eparts servicepartner så som Anovo eller liknande.

Även om din tv inte hade varit grå-import så SKA Dustin hantera ärendet åt dig. Det finns inget som säger att du inte kan vända dig till dem och måste gå till Samsung direkt. Det finns i konsumentköpslagen.

Jag har väldigt mycket erfarenhet av exakt detta problem då jag jobbar i branchen.

Av acateon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RawXcellence

Jag vet inte hur gammal du är? men som en egen företagare sedan över 15 år tillbaka, så har jag lärt mig att inte ljuga för mina kunder!

Vad är du snackar om att kompeltt ljuger? Vad är det dom ljuger om menar du?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av bomber3

Jag köpte ett MSI moderkort, nog för det tog lång tid för att komma fram, men det fungera aldrig särskilt bra. Jag skicka in det och det var borta i en vecka ca. Undertiden det var inne på deras test-avdelning så kom det en BIOS-uppdatering som löste samtliga problem.

Jag fick tillbaks kortet och test-loggen där det stod överst "BIOS upgradering - OK" och resten av testerna. Det kosta mej runt 450 spänn totalt ink. frakt fram och tillbaks.

Jag kan tänka mig att de vill ha betalt för arbete som har kostat dem tid. Det bästa är ju att felsöka det själv när man handlar på distans. Detta var ju ett problem du själv kunde ha fixat så det känns nästan inte mer än rätt. Jag är ledsen men: Noob.

Av acateon

Sas det inte exakt samma sak förra året vid denna tiden?

Av acateon
Av acateon

Haha! 8k och det är då för det svartvita?! LOOOL