Inlägg

Inlägg som phoenix96 har skrivit i forumet
Av phoenix96

300 kr + frakt för AX3000

Av phoenix96

1 körlektion, Riskettan och risktvåan och båda proven. Vet inte hur mycket det blir, men dyrt var det inte för min del iallafall

Av phoenix96

Skärm köpes!

Hej!

Försöker hitta en vettig skärm till en familjemedlem som börjat jobba hemifrån p.g.a omständigheterna.

Jag har inga krav, men önskemål iaf
- Gärna en IPS-panel
- 60 Hz, mer än så behövs inte
- Justerbar på höjden
- Kartong till skärmen

Pris: Jag vill helst ligga under 1000 lappen (om det ens går)

Kan komma och hämta upp den om den är max 1,5 h ifrån orten jag bor (Ljungby), annars beroende på vad frakten kostar så kan jag tänka mig att få den skickad hit.

Bara att PMa!

Läs hela annonsen här

Av phoenix96

100 kr + frakt

Av phoenix96

@mobe06 Har självklart den ena i AP-läge.

Av phoenix96

Kan dela med mig av mina erfarenheter
Har en AC1750 med en AC68-U (68an är uppkopplad trådlöst), inget jag rekommenderar. Får höga lagspikes, streams laggar. så om du kollar på en AI-Mesh lösning så se till att dra en sladd emellan routrarna. Håller med @Flytpojken när det gäller att köra trådlöst till APs.

Testade även en Ubiquity AP (PoE), hade bra täckning i hela huset men gav inte så bra hastigheter.

Jag har testat mig fram och haft otur med allt i pricnip, köpte en Asus LYRA setup med tre st APs, när jag ville koppla ihop alla så var det bara en av tre som funkade..

Av phoenix96

Börjar på 100 kr + frakt

Edit: Drar tillbaka budet, trodde man kunde koppla dom med de runda APerna

Av phoenix96

Twitch har gjort sina reklamer smartare så det blir svårare för Ublock osv att blockera dom. Jag hoppas iaf på en ny uppdatering som löser detta

Av phoenix96

9pin USB Header

Hej!

Letar efter en sådan här kabel https://www.amazon.com/Header-Extension-Splitter-Connector-Ad... . Köpte nyligen en från eBay men den verkar inte fungera och är inte sugen på att lägga dubbla priset på frakt- och tullkostnad..

Hojta till om du har en!

Läs hela annonsen här

Av phoenix96

Lägger ett bud på 700 kr för 4790k + frakt

Av phoenix96

JBL E55BT 200 kr + frakt

Av phoenix96

Börjar med 500 kr + frakt för 4790k

Av phoenix96

Tar gärna 860:n om ovan inte vill ha den

Av phoenix96

Budar 350 kr + frakt för ASUS PCE-AX3000

Av phoenix96

Logitech UltraX Premium: 200kr + frakt

Av phoenix96

Källarrensning!

Då var det dags att sommarstäda lite här hemma!

1. Routrar Wi:Fi på alla dessa fungerar mer eller mindre inte, om det är mjuk- eller hårdvara relaterat vågar jag inte svara på. Säljes i befintligt skick. Kan fraktas!

ASUS RT-AC51U Har bara stått i källaren, slutade använda den då W-Fi inte var tillräckligt bra. Strömkabel tillkommer. Pris: Bud.

ASUS RT-AC66U Köptes av en här på forumet för ca 2 år sedan. Strömkabel tillkommer. Pris: Bud.

ASUS RT-AC1750 Strömkabel tillkommer INTE. Pris: Bud.

2. Högtalare Kan fraktas, förutom hemmabion
Trust högtalare Köptes för väldigt många år sedan, fungerar utan problem. Estetiskt sett är dom kanske inte dom finaste. Pris: Bud från 100 kr

AGK högtalare Köptes något år innan dom ovan, fungerande. Pris: Bud från 50 kr

Pioneer Hemmabiosystem (Pioneer Reciever Model XV-DV240) Ganska bra system en gång i tiden, ska försöka leta upp subwoofern, den andra mindre högtalaren och fjärrkontrollen vid intresse. Annars är allt i gott skick, kan säljar i delas också om det intresset finns. Pris: Bud

3. Skrivare Kan fraktas
Canon Pixma MP495 Ingen frid och fröjd när man vill skriva ut något med denna, är det hårdvara eller/och mjukvara vet jag inte. Testat att få igång Wi:Fi utskrift utan någon som helst succé. Pris: Bud

4. GSS Media IPTV box Kan fraktas Sist den testades funkade den, kan säkert testa den vid intresse. Pris: Bud

Har en del saker som kanske inte är så relevant här på Sweclockers, så som sängramar och äldre lampor till kök/vardagsrum. Vid intresse kan du PM:a mig för bilder och info Inget av detta skickas, endast upphämtning!

Betalning sker via Swish, ska något fraktas står du för kostnaden. Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, om jag tycker priset är rättvist osv. Har du ni några frågor så tveka inte att höra av er, har gjort många affärer här på forumet förut!

Läs hela annonsen här

Av phoenix96

Börjar på 500 kr + frakt!

Av phoenix96

Har likvärdiga specs på min laptop, skulle jag sälja är det priset som ovan skriver som gäller

Av phoenix96

Köpråd/Eventuell lösning (Hörlurar)

Hallå där!

Sitter här hemma med mina fina Beyerdynamic Over-ear hörlurar och gillar dom på alla sätt och vis, men lite klumpiga är dom och har börjat kolla efter andra hörlurar, främst in-ear. Har ingen jättekoll på vad man ska ha för några då jag har kört på Bullets från OnePlus (som jag köpte till mobilen), som nyligen har gjort sitt.

Jag lyssnar främst på musik, så det ska vara mycket bas. Har en ganska låg budget, så jag förväntar mig inte det bästa men något som gör jobbet :). Kanske kan sträcka mig någon hundralapp, men inte mer.

Några jag har kollat på hittills JBL Jays JBL2 . Något här att rekommendera? Annars får ni gärna ge tips!

Till nästa del av tråden, jag sitter rätt ofta i Discord och har på mina nuvarande lurar en ModMic, men om jag skulle köpa ett par in-ear som har mic, finns det något sätt man skulle kunna koppla in både hörlur+mic i ett uttag (Adapter eller liknande)? På laptopen funkar det, men tänker på min stationära, så hade man kunnat slippa en extra kabel.

Av phoenix96

Har gjort en liknande tråd, bara att i mitt fall verkar det som att grafikkortet/Adrenalin "dog" under tiden datorn användes. Efter det kunde jag inte få någon bild på skärmen, men datorn var igång (Inte samma scenario, men du är inte den enda som har haft otur med deras mjukvara). Tur var det nära löning, så införskaffade mig ett 2060 Super, installerade Windows på nytt och nu funkar allt som det ska!