Inlägg

Inlägg som phoenix96 har skrivit i forumet
Av phoenix96
Av phoenix96

@Beltet Yes, menade för ett tangentbord

Av phoenix96

Xbox 360 handkontroll med receiver+ Bluetooth tangentbordet, 250 kr + frakt

Av phoenix96

300 kr + frakt om möjligt för 2600k!

Av phoenix96

390x, M-Key, Audio-Phile

Tja!

Tänkte se vad för intresse det finns för dessa grejer jag nu säljer av!

1. MSI 390X 8 GB https://www.msi.com/Graphics-card/support/r9-390x-gaming-8g SÅLT
Säljes som defekt! Orsak: Får ingen bild, inte en blekaste vad som har hänt. Gjorde en tråd om detta för en månad sedan, fick ingen hjälp så jag beställde ett 2060 Super istället. Köptes av en medlem här, funkade i ca 3 månader innan den gav upp. Har endast spelat på det, ingen mining, ingen överklockning, kan inte tala för vad ägaren innan har gjort med det (mer än spelande som han sa till mig).
Pris: Bud från 200 kr.

2. CME M-Key V2 https://www.cme-pro.com/proline/product-detail.php-product_id...
I gott skick, har använts för lättare musikredigering.
Pris:Bud från 200 kr.

3. M-Audio AudioPhile 24/96 Ljudkort
Funkar som det ska, hittar dock inte kabeln som är med på bilden, men ska ta en extra titt och se om jag hittar den.
Pris: Bud från 200 kr

Förbehåller mig rätten att inte sälja om priset inte är rätt/inte sälja alls osv.. Ni vet resten
Betalning sker via Swish, kan skicka allt men du står för frakten.
Vid frågor, tveka inte att höra av er Har sålt/köpt här innan!

Läs hela annonsen här

Av phoenix96

600 kr + frakt för Corsair Gaming STRAFE RGB MX Silent + Huawei Watch GT Active

Av phoenix96

Liten update, polaren väljer att sälja den på annat håll då han tycker den är värd mer än vad som budas här. Tackar för visat intresse!

Av phoenix96

3800

Av phoenix96

Börjar på 3500, kan hämta upp kortet

Av phoenix96

Update

Verkar som att grafikkortet har gjort sitt, mitt redan defekta R9 390

Av phoenix96

Om ingen hör av sig så är jag fortfarande intresserad

Av phoenix96

@Jacapo Kanske till helgen, är upptagen nu under veckan. Skickar gärna fler bilder om det skulle vara intressant.

Av phoenix96

För att avgöra vad som är fel så får jag låna en polares SSD att försöka installera Windows och se om jag kommer in utan blåskärm. Om inte det funkar, kan man då dra slutsatsen att moderkortet har gjort sitt?

Av phoenix96

@chrippe7 Hade inte en aning, hjälper en polare som nämnt i annonsen och satt priset efter vad han hittade på ebay/tyckte själv. Justerar priset till 1500, tack för att du klargjorde priset då jag inte alls är insatt i det hela.

Av phoenix96

LG SJ9

Hej!

Hjälper min polare att sälja sin sjuka soundbar + bas. Basen körs via Bluetooth och behöver inte kopplas in i soundbaren!

Specs: https://www.lg.com/se/ljud/lg-SJ9

Köptes tidigt 2018, fungerar klockrent. Originalemballage finns troligtvis kvar (ska kolla upp detta under veckan). Elkabeln till basen har hans tidigare hund bitit lite på (se bild) men inget som påverkar basens funktion, funkar att eltejpa den.

Pris
Inleder på 1500 kr!

Avhämtning prioriteras p.g.a sin storlek, förmodligen blir det ganska dyrt att skicka men kan ordnas om du står för frakten.

Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, inte sälja alls och inte ta något ansvar efter att ha lämnat in soundbaren hos posten. Har ni frågor så tveka inte att fråga mig!

Läs hela annonsen här

Av phoenix96

350 kr + frakt

Av phoenix96

Kan inte boota in i Windows (Bluescreen critical error)

Hej!

Då sitter jag i skiten och ber om hjälp då jag vet inte vad jag ska göra längre.

Satt som vanligt med datorn igår, sen laggade allt fast (både ljud och bild) vilket var väldigt märkligt så jag startade om datorn. Bootar in i Windows som vanligt och kommer till skrivbordet men sen blev det en "skärmsläckar-animation" (Som när man klickar på strömsparläge och skärmen slocknar) efter 5 sekunder på skrivbordet, skärmens LED-lampa gick från grön till gul, datorn var fortfarande igång men inget svarade.

Jag plockade ut grafikkortet och bootade utan problem med inbyggda grafiken och ominstallerade drivrutinerna till grafikkortet då jag trodde det var problemet. Kopplade in grafikkortet igen och då fick jag första blåskärmen "CRITICAL ERROR", så jag bytte till mitt andra grafikkort som jag har liggandes men då blev det samma blåskärm igen. Tog ut kortet och testade boota via inbyggda grafiken, men det gav också samma blåskärm.

Att vara inne i BIOS är inga problem, men tänkte att min överklockning kanske strular till saker så jag resetade CMOS. Funkar inte att boota i felsäkert läge heller utan att det ger blåskärm. Så nu vänder jag mig hit och förhoppningsvis kan jag med er hjälp hitta lösningen till detta elände!

Av phoenix96

Kan dela med mig av min erfarenhet också, läste första året på dataingenjörs-linjen (2019) men hoppade av då det inte var något för mig, men kan alltid hoppa tillbaka till andra året.

Hänger man inte med i början och inte hittar sin studieteknik kommer det gå väldigt trögt. Det var det för mig, men hann knappt ta mig tillbaka på rätt bana, men lyckades till sen-sommaren. Vi var runt 120 studenter (detta är då elektro-, mekanik-, data/civildata, någon mer ingenjörslinje) och nu på andra året är dom bara runt 30-40 st.

Känner du att matte/fysik är jobbigt så skulle jag inte rekommendera just denna linjen, läste ovan att några rekommenderar YH eller andra linjer med data-inriktning, vilket jag håller med om då jag tänker förmodligen göra det.

Av phoenix96

Tar gärna Xiaomi Mi Box S 400 + frakt

Av phoenix96

@Dalton Sleeper Har för mig att jag tyckte Chrome blev väldigt segt när jag hade igång det sist (kommer inte ihåg när) så jag stängde av det. Nu när jag har aktiverat det igen så känner jag ingen skillnad, så nu får det vara på