Inlägg

Inlägg som Axel95 har skrivit i forumet
Av Axel95

Använder själv en sådan kabel box men från kjell och company den är till den stor hjälp och jag har även en kabelhängare från Ikea

Av Axel95

Allt beror på hur håg volym du har för stunden. Jag har två öppna lurar från Sennheiser och jag kan höra allt eller ingenting beroende på hur hög volym och hur koncentrerad jag är på det jag lyssnar på.

Av Axel95

Jag skulle valt 15 tums laptoppen mycket för jag tycker 15 tums laptoppar har den perfekta storleken och även en godkänd vikt för att bära på. Jag har ägt allt från 13 till 17 tums laptops och 17 tum är jobbiga att resa med. När jag började spela på rikitgt var det på en 15 tums laptop.

Av Axel95
Skrivet av UndaC:

Har folk som väntar på beställningar fått samma besked från andra återförsäljare än elgiganten? (Öppen fråga här alltså)
Jag tänker att det kan vara värt för oss att lyfta upp detta kanske men vill ha lite mer kött på benen.

Mitt 3080 ventus sa dem bara att dmm inte fanns längre i sortimentet så tog dom bara bort in order.

Av Axel95
Skrivet av zyy:

Jag pratade med dem på årsdagen efter att inte ha hört ett ljud från dem på ett helt år och fick besked om att jag kommer få mitt kort den 20e oktober.
Nu har jag läst här i tråden att flera fått MSI GeForce RTX 3080 10GB VENTUS 3X OC avbokade då de inte längre tillverkas.

Det blir spännande att se hur de ska leverera mitt kort till den 20e då..

Det kortet beställde jag och dom så att det kortet hade utgått från deras sortiment i fredags så jag har blivit helt snuvad mitt kort och väntat i ett år i onödan.

Av Axel95

Fick ett förbannat mail och även ett sms om att det 3080 ventus jag hade beställt på Elgiganten för ett år sedan har tagits bort ur
sortimentet så min order har blivit avbruten. Hur har dom mage och göra så när man har väntat så länge? Aaaaaarrrrrgh

Av Axel95

Tja spelar mycket bf, Anthem och en del Need For Speed. Du kan adda mig på discord heter OPS_076 #4339

Av Axel95

XBOX förstör ping för PC

Tjena swec i helgen hade jag och en kompis lan hemma hos honom och när jag spelade på datorn och han skullespela på sin XBOX series x sköt min ping genom taket. Är det någon som har en ide om hur vi kan fixa det för framtiden så ingen av oss behöver kompromissa när vi vill spela?

Av Axel95

EVGA GeForce RTX 3080 Ti 12GB XC3 ULTRA Skulle jag välja mest för att det är ganska avskala design och jag gillar evga komponenter

Av Axel95

Ja den kommer funka med en sådan vesa arm

Av Axel95

Om du bara ska spela på en skärm är det inget problem med olika ms sekunder och hz. Men eftersom du redan nu har två ips skärmar tycker jag det är bäst med en tredje så du jämn fördelning på färgåtergivningen så jag skulle rekommendera denna skärm
https://www.inet.se/produkt/2218546/lg-24-ultragear-24gn600-i...

Av Axel95

Jag använder själv en sådan TP-línk router och jag är extremt nöjd med den. Är säcker på att du kommer bli nöjd med en själv.

Av Axel95

Den datorn är jag säker på att den kan klara bf2042 med riktigt höga inställningar på 60hz.

Av Axel95

Beställde ett msi 3080 ventus 31 Oktober och jag väntar fortfarande.

Av Axel95

Det här är enda kortet som finns för msrp nu som jag har sett https://www.proshop.se/Grafikkort/ASUS-GeForce-RTX-3080-TUF-V...

Av Axel95

kommer funka riktigt bra. kör på

Av Axel95

Jag är för att bevara och bygga ut kärnkraften. Den är alltid pålitlig och inte beroende av väder och vind.
Med fjärde generations reaktorerna ska halverings tiden kunna minskas från 100 000 till 100 år plus dessa nya saltvatten reaktorer låter riktigt intressant.

Av Axel95
Skrivet av Jimsofie:

Varför köpa det enklaste då?

Moderkortet var nog för mig när det gällde features. Betala inte för mer om du inte måste.

Av Axel95

Hittade detta tangentbord https://www.komplett.se/product/1156877/gaming/spelutrustning... jag vet inget om hur bra det är men det är inom din budget och finns med bruna brytare. Men bruna bra är ju riktigt bra aag är på mitt tredje tangentbord med bruna brytare och alla har funkat fint.

Av Axel95

När jag köpte mitt asus b350 moderkort far både usb 3 och rgb kontakten var trasiga. Orkade inte byta det men senare byte jag till ett MSI b350 istället och sjukt så mycket bättre det var.