Inlägg

Inlägg som Quark65 har skrivit i forumet
Av Quark65

Update

Fick svar om ICS 4.0 till Toshiba Thrive (AT100), kommer under oktober månad, ingen exakt datum dock.

Av Quark65

Självspricka

Bumperskydd och skärmskydd i all ära. Men inget skyddar mot självsprickande skärmar. Talade med Samsung då min S3 sprack i skärmen, bara genom att ligga på laddning. Inget tappande eller annat behövdes. Den sprack ändå. Dom sa att det inte är ovanligt att skärmarna spricker. Problemet är att få mobilen lagad på garantin, då butikerna alltid misstror kunden, trotts att dom vet om problemet med just självsprickor på grund av spänningar i glaset. Man kan ju byta själv, men ny del kostar runt 1700kr. Suck!

Av Quark65

Toshiba AT-100 ICS?

Man läser om att användare runt om Sverige fått sina plattor uppgraderade till ICS 4.0.4 Men inget hört om
någon Svensk lansering. Någon som vet? Toshibas support är ju obefintlig...

Av Quark65

Max 90% laddning

Värt att testa om det finns uppgradering, tack för tippset. Återkommer om resultat.

Av Quark65

Max 90% laddning

Inget custom rom. Och bara en knapp vecka gammal. Och givetvis kollat runt på nätet, därav mitt lilla inlägg i denna tråden. Funkade som sagt perfekt, till ett par dagar sedan. Att glaset sprack under en natt är också lite mysko, men det sa Samsung att det kan göra. Nog om glaset, off topic. Men skummt med laddningen dock. Kanske någon mjukvaru-mök.

Av Quark65

Max 90% laddning

Litet annat problem om laddning av S3: Min kan ligga i evigheter på laddning, men uppnår bara 90%, hur kommer detta sig? I början funkade det bra, laddade till 100%, nu plötsligt vill den inte krypa över 90%.