Inlägg

Inlägg som Hoggaforfan har skrivit i forumet
Av Hoggaforfan
Skrivet av Qn1f3:

Ganska säker på att det är signaturen som åsyftas i detta fall, men vill minnas att någon annan punkterade påståendet ganska rejält med.

Misstänkte det med men lika bra att kolla

Av Hoggaforfan
Skrivet av Lexius:

Ryzen har uppnått det jag har haft i snart 7 år bra jobbat AMD!

(Ja kolla citatet så fattar du)

Vilket citat?

Av Hoggaforfan

@Paddanx: Akrylglas (plexiglas är en varubetäckning) är numera ganska uv-resistent beroende på kvalitet så har jag sett 20 års garantier för missfärgningar mot uv.
Tyvärr har akrylglas en tendens att spricka så polykarbonatglas vore bättre då det är hårdare och segare och det motstår repor mycket bättre än akrylglaset. Det är därför man använder det som skottsäkert glas.
Plast är dock ett gigantiskt område så kanske finns något som passar ännu bättre.

Av Hoggaforfan
Skrivet av cider123:

Vad ska man göra när exet hör av sig ett halvår efter att hon gått tbx till sitt gamla ex och säger att hon är sååå ledsen över att hon sååårade mig? Funderar ärligt talat på att pump & dump bara för saks skull... Samtidigt vet jag inte om jag orkar lägga energi bara för att doppa, hon har varit ganska clingy.

Nån tanke på detta "problem", gott folk?

Avoid like the plague!

Av Hoggaforfan
Skrivet av Implor:

Köper man en konsol så köper man normalt minst ett spel i vevan. Att man ska vill hålla sig under 299 kan jag köpa men normalt finns det alternativ. Om du vill kan du köpa en bundle och spara någon hundring på spelet men vill du inte så kan man bara konsolen.

Att man inte har bundle för att hålla priset nere är skitsnack. Man vill inte erbjuda rabatter på sina spel helt enkelt!

Jo, det stämmer men det är inte säkert att de vill ha just det spelet som erbjuds (alltid mitt problem) då är det bättre med bara konsolen sen köpa det spel man vill ha.
En bundle med konsol+valfritt spel vore något eller som du säger alternativ med bara konsol eller konsol+bundle av 5-10 valbara spel.

Av Hoggaforfan
Skrivet av Equilibrium:

Be Quiet skulle istället kunna köra med chassi serien Pure Quiet.

Dom skulle säkert kunna få något sådant igenom, chassin som bara är gjorda för att vara stilrena och tysta, jag skulle gärna ha ett sånt chassi när jag spelar än vad mitt nuvarande låter som "field test of a boeing 747-8i engine full power".

Ljuddämpning gör inte så mycket mot luftsus utan mer mot knatter från HDD och liknande ljud, är det vindsus du har så är det bättre med ny cpu/gpu kylare och ev fläktbyte/styrning

Av Hoggaforfan
Skrivet av Implor:

LoL. Brukar ju bli billigare att köpa spel + console ihop än separat. Vilket skitsnack!

Köpa bara konsolen är billigare än konsolen med bundlat spel, är väl inget skitsnack? Ingen säger något om konsol+bundle vs konsol+separat spel

Av Hoggaforfan
Skrivet av Garderoben:

Lär man köpa ny efter 1 år när alla komponenter är sönder brända?

Varför ska du bränna sönder komponenterna?

Av Hoggaforfan

Diablo 3 och Skyrims skriptade dialoger är högt uppe men sämst är nog FlatOut: Ultimate Carnage av Team6 Game Studios

Av Hoggaforfan

Inget RGB eller fönster?

Av Hoggaforfan
Skrivet av Mellanmjölk:

Jag äger själv phanteks evolve tg och en fråga som dykt upp är vad kostar en av dessa glaspaneler om ett skulle gå sönder? Jag har inte stött på en enda butik som har detta som reservdel.

Detta chassi som då har paneler överallt borde risken att en av dom pajar öka 😶

Lokala glasmästaren?

Av Hoggaforfan

CURV3D är väl den enda som borde kallas moddad? Installera vattenkylning är knappast någon moddning, snarare snygga installationer

Av Hoggaforfan
Skrivet av Ratatosk:

Jag förstår inte en del kommentarer, anser ni att det är dåligt att spel ingår i köpet av vissa grafikkort?

Gillar man inte spelen så är det bara en extrakostnad då varken AMD eller Nvidia får lisencerna gratis och därmed hamnar det på slutpriset ut till kund. Ingen stor summa visserligen men den finns där.

Av Hoggaforfan
Skrivet av Tumnus:

Som att de inte redan gjort det.

Du tror att det står mellan en bundle och priset? Du måste skämta? AMD och Nvidia köper antagligen dessa koder i ton och får enorm mängdrabbatt. Med andra ord skulle du inte märka av det även om de sänkte priset.

Om du vill ha ett presentkort på typ 50:- om ens det så.. För AMD och Nvidia betalar inte i närheten av full retailpris för koderna de ger ut.

Nej faktiskt fullt allvar. Bundle spel hamnar på priset oavsett vad de betalar. Om det är två produkter varav den ena har bundle spel och den andra saknar det men är 20:- billigare så märker jag väl det?
Det har aldrig varit snack om någon gigantisk summa utan bara att det alltid varit en onödig utgift för min del sen om utgiften är 1:- eller 100.000:- är orelevant.

Av Hoggaforfan
Skrivet av ClintBeastwood:

Du kan alltid sälja det här på marknaden. Jag fick Metal Gear Solid och fick nog 250:- eller något för det här på Sweclockers. Bra för dig och bra för någon här som fick ett spel relativt billigt.

Detta är däremot grymt bra för folk som köper kort i mellanklassen. Tänk att hitta ett 480 för 2000:- och tänkt att köpa Civ VI, då kostar kortet på sätt och vis futtiga 1500:- helt plötsligt. Måste bli prestanda-per-krona-kung flera gånger om.

Har skänkt bort eller sålt billigt så någon blir ju glad ^^

Av Hoggaforfan

Hade hellre sett att de inte bundlar med spel utan sänkt priset istället. Tror aldrig jag sett ett bundlat spel som jag har varit intresserad av.

Av Hoggaforfan
Av Hoggaforfan
Skrivet av m4gnify:

Står klart och tydligt hur mycket rabatt man får om man följer länken som är länkad...

Stod ingen vara när vi postade så aningens knepigt

Av Hoggaforfan

Fråga 1, vilken vara menar ni?

Av Hoggaforfan

Jag hade främst velat att världen utvecklades med karaktären.
"Åh du gillar magi, du borde besöka magiskolan!"
"Ehm, jag är ärkemagiker och styr skolan?"