Inlägg

Inlägg som NewViking har skrivit i forumet
Av NewViking

Annonsen är avslutad

Av NewViking

Såld till klinnestjerna för 3000kr + frakt 😁

Av NewViking

Tack för budet, kommer avsluta budgivningen nån gång under veckan 👍

Av NewViking

Razer Core Egpu med Vega 64 Nitro+

Tjenare, säljer en Razer Core med Vega 64 Nitro+ som används när jag kört laptop, gått över till stationär nu så denna blev överflödig.

Bud från 3000kr

Läs hela annonsen här

Av NewViking
Nytt bud: 3 800 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av NewViking
Skrivet av TheBlackbeard:

Den är din att köpa

Sickat PM

Av NewViking
Skrivet av TheBlackbeard:

Om du betalar frakten så låter det bra.
Har dock en kollega som verkade köpintresserad, låt mig återkomma under lunchen imorgon

Absolut!
Kontakta mig så fort du vet så att jag inte hinner köpa någon annan dator

Av NewViking

Lägger ett bud på 14000kr om det går att få den till Stockholm

Av NewViking

Har varit sugen ett tag på e-gpu ett bra tag nu så det skulle vara intressant om SweClockers skulle göra en recension på någon e-gpu låda eller varför inte en jämförelse på ett par styckna så man kan bestämma sig

Av NewViking
Skrivet av Maktor:

Haha! Har arbetat på bankkontor och har faktiskt (vet att det låter för otroligt för att vara sant) sett sånt där (vikta sedlar) pajja en myntinsättningsautomat!!!
Noterar att det måste vara en zenbook pro 501 oxå (har sån själv på nuvarande icke-bank jobbet)? Jag röstar därmed av flera anledningar på dig

Skickades från m.sweclockers.com

Tackar, kul att du gillade mitt bidrag.
Helt korrekt, det är en Zenbook pro 501, fast denna är då utrustad med kontantbetalningsmodul

Av NewViking
Av NewViking

Mera innehåll > Bra grafik

Av NewViking
Skrivet av iFraja:

Jobbar själv med Photoshop och Illustrator, när jag jobbar hemma använder jag en MacBook Pro 13" (i5 2.7GHz) med extern skärm. Fungerar klockrent! Varken Photoshop eller Illustrator är speciellt CPU eller GPU-krävande, tycker RAM och snabb hårddisk (SSD) ger större skillnad. Dock så får du dubbla din budget med en MacBook Pro och extern skärm.

Tyvärr så kan jag nog inte gå från Windows till OSX, men ska tänka på att prioritera RAM och hårddisk.

Vad har du för extern skärm?

Tycker även att 13" skärm är ganska litet, funkar den bra att jobba på utan att ha extern skärm?

Av NewViking

Laptop för grafisk design ~10 000kr

Tjenare, hoppas det finns någon snäll själ som skulle kunna hjälpa mig vid köp av bärbar dator.

Har tänkt att införskaffa mig en jobbdator nu till julen och skulle gärna ha en bärbar då jag villa ha med den på kundmöten och dylikt.
Kommer jobba mestadels med Photoshop och Illustrator på den.

Hyffsat mycket ram och processor behövs iallafall. (eller?)

Vad ska man tänka på?
-IPS?
-Stor skärm? (eller extärn skärm?)
-Kraftigt grafikkort?
-Vilket märke ska man köpa?

Kommer troligtvis att ha den i ett vägguttag för de mesta så batteritiden spelar ingen större roll, bara den håller nån timme på kundmöten.

Tänkte försöka hålla mig runt 10 000kr men går säkert att köpa dyrare om det skulle behövas.

Mvh
NewViking

Av NewViking

Synd att ett singelplayer spel inte släpps på skiva, brukar ofta köpa dom på skiva då jag har skit internet.

Spelade ingen roll om man gör som gta 5 att släppa på massa skivor eller usb eller varför inte på en ssd, går mycket fortare och skulle betala extra för att slippa ladda ner hela spelet!

Skickades från m.sweclockers.com

Av NewViking
Skrivet av HazZarD:

Okej wow såg nu att 80% nästan sover då inte med klockan, det var som fan måste va en ny generation nu då som inte behöver klockor då tycker fortfarande en klocka är bra att ha har den endast för kolla tiden, inte för att skryta som många kanske gör och fjollar sig.

Ny generation som inte behöver ha klockan på sig om natten iallafall

Skickades från m.sweclockers.com

Av NewViking

Sover inte med min klocka på, kan vara för att den känns klumpig och obekväm :/

Skulle dock kunna ha på mig ett "tränings" armband som kollar sömn och väcker en

Av NewViking
Skrivet av anon214822:

För att spinna vidare på bil-liknelsen, hur många bilar ser du med en liten cykel hängande för att ta sig från parkeringen till dit man skall ska?

Problemet för smart-klockan är att marginalnyttan är så liten samtidigt som det innebär en tröskelkostnad att skaffa sig prylen (och hålla den laddad). Som smycke och som galen pryl för pryl-galna kan den säkert fungera men för vanligt vardagsbruk så är i alla fall jag inte intresserad. Liksom med glasögon med infälld bildskärm så kan den säkert hitta nischade applikationer men knappast särskilt brett och då är den körd även som smycke.

Jag ser inga större fel i hur Apple har lanserat prylen, ändå verkar mottagandet vara rätt ljummet. Bra försök, alltid svårt att veta vad som är populärt.

Tror faktist inte att batteritiden blir ett så stort problem för en vanlig Svensson så länge man har ett vettigt sätt att ladda den på, kanske ett nattduksbord med inbyggt trådlöst laddningsstation, så är det bara att lägga telen och klockan på

Moto360s laddningsstation är det heller inget större fel på

Av NewViking
Skrivet av Ibis:

Du har en viss poäng, men den lilla tidsvinsten det innebär (de flesta telefoner kan du ändå redan se meddelanden på låsskärmen, svara kan du behöva låsa upp dock, men vi snackar någon sekund max), jag ser inte hur den kan vara värd flera tusentals kronor. Särskilt när man väldigt sällan behöver svara på det där SMSet/mailet/Facebookinlägget/Twitterposten/Instagrambilden direkt precis nu. Helt ärligt behöver man inte ens vara medveten om att man fått dem tills man tar sig fem minuter senare på dagen och går igenom allt som hänt på förmiddagen.

Att alltid vara med, alltid vara uppkopplad är enligt mig ett skapat behov. Det finns egentligen inte.

Sen är det väl just det, de tillför ingen NY funktionalitet, de låter dig dig göra saker du redan kan göra, lite, lite smidigare. För en rejäl summa pengar. Och batteritid i några dygn samt generellt sett alldeles för stora.

Nepp, jag tror på "wearables"/smartklockor när de ERSÄTTER mobilen, tänk Pipboy från Fallout. Men även där vete tusan om det ändå inte är smidigare med en vanlig mobil.

Tycker faktiskt priserna är bra redan på smartwatches om man nu tänker på vad folk kan betala för vanliga klockor, billigaste som jag sett och testat kostade runt 1000kr och funkade faktist riktigt bra!

Av NewViking

Lite kul att se hur folk resonerar

Jag tycker att det inte är något fel på dom i dagsläget

- Batteritiden är 1-2 dagar på de jag kollat på, funkar hur bra som helst för mig då jag inte sover med klockan på och skulle bara lägga den på en docka (såsom moto360). Skulle däremot klaga på smartphones batteritid om det skulle vara så

-Funktionerna är ju riktigt bra redan nu, kolla vad du får för notifikationer är ju det mest användbara för min del då man har mobilen nertryckt i fickor speciellt på jobbet, då kan jag skilja på om jag får ett inte så viktigt mail eller ett sms. Sen att man kan läsa på klockan är nog inget jag skulle göra

- Sen att man använder klockor som smycken i dagsläget så är ju sant, just därför ser jag inget problem med smartwatch då de finns flera olika sorter... men allt för lite.

- Priset är ju rena kapet då det finns hiskeligt mycket klockor som kostar mycket mer än en smartwatch, om det sen är kvalité eller märkes vettefan.

Tycker absolut folk borde skaffa en smartwatch då jag hatar när man har en konversation eller sitter och käkar med någon och dom tar fram sin telefon, snälla ni som gör det, skaffa en smartwatch då ser det lite bättre ut iallafall. (Kan nog omedvetet vara en av dom, tyvärr)

Väntar nog på nästa generation då det känns som ett bra tag sen de första kom ut. Inte så insatt på smartwatches annars så har ingen aning om vilka som är nya och gammla, men moto360 ser riktigt fin ut