Inlägg

Inlägg som Marcuswb har skrivit i forumet
Av Marcuswb
Skrivet av Alling:

Please. Ge honom ett Titan eller nåt, snåljåpar.

Också hört att motsvarande belopp i dogecoin accepteras

Av Marcuswb
Skrivet av mrqaffe:

Nått är fel på din upplänk, så hög dämpning och 0,5Mbps upp är konstigt eftersom du samtidigt får 25Mbps ner, nämnde du det till Telia när du felanmälde, annars bör du påtala det.

Först säger du att det inte finns några normalvärden, och nu är det plötsligt för högt. Hur ska du ha det?

Av Marcuswb
Skrivet av mpa984:

Har funderat på det också. Glömde skriva att modemet piper med ett högfrekvent ljud. Vet inte om det gjorde det innan åskan.

Baserat på egna upplevelser från Telias Thompson/Technicolor-modemroutrar så brukar det vara strömadaptern som låter, inte själva enheten.

Av Marcuswb
Skrivet av kriller007:

Köpte minnen som en mupp hade lindat in i hushållspapper.

Fick pengarna tillbaka iaf.

Skickades från m.sweclockers.com

Oh herre.

När jag lägger ut annonser på marknaden så brukar jag skriva: "skickas väl vadderat och omsluten med ESD-påse".

Så att folk som läser förstår att det inte är någon Leffe som de funderar på att köpa ifrån

Av Marcuswb
Skrivet av Itchy Trojan:

En sak jag kom att fundera på nu angående @{username} funktionen, vad händer för oss med mellanslag i namnet? Får vi ta o ändra när 6.0 är ute?

Nu vet jag inte vad det nya systemet kommer vara baserat på, men de flesta har stöd för användarnamn med mellanrum i taggnings-sammanhang:)

Av Marcuswb
Skrivet av Pinkn00b:

Foliéhatt på

Kanske därför dem sålde till facebook för att få pengar för dem visste att detta var påväg?

Foliéhatt av

Carmack gör en Zuckerberg.

Av Marcuswb
Skrivet av Hagge:

Vart någonstans i deras hjärnor gör detta bättre än torrents?

Hur vet vi de? Man kan ju inte lita på något som staten säger nu för tiden..

"De enda uppgifter som myndigheterna inte missbrukar är de uppgifter som myndigheterna inte har tillgång till" – Jan Freese

Av Marcuswb
Skrivet av godspeed:

Visste väl att Belkin skulle göra skräp av det här underbara gamla pålitliga företaget, måste utbryta i ett icke spontant "Vad var det jag sa?"

Belkin är ett riktigt sunket märke. Köper helt ärligt hellre no-branded nätverkutrustning på eBay/valfri "China Wholesale"-sida.

Av Marcuswb

Sitter med kortet i signatur. Förvisso ett med-end kort, men har inte haft några problem

Av Marcuswb
Skrivet av Webhallen:

Till kassan -> Gå till kassan -> Privatperson -> Betala i butik -> Traversgatan 10, Västerås -> Vidare -> bekräfta beställning

Du får mail så fort varorna är på plats i butiken och betalar dem i samband med att du hämta dem.
Skulle priset förändras till det lägre medan du väntar på att varorna kommer in så får du automatiskt det lägre priset (om det handlar om en nämnvärd förändring). Skulle priset gå upp så behåller du det lägre priset som var i ordern.
Inget köptvång, inga avgifter om du skulle ångra dig och inte vill ha något (eller vill avboka delar av ordern tex).

So much win

På tal om era butiker, hur står det till med Täby-butiken? När åter(åter)lanseras den, och var i centrumet?

Av Marcuswb
Skrivet av Oneone:

nja, har flera uppdrag på gång där 8.1 är det som ersätter 7an och XP

Jag menar inte att det inte förekommer, men tänker på halvstora organisationer. Sitter på IT på ett företag med ca 600 anställda, och fortfarande några som ska hoppa till 7:an från XP. Håller dock på att experimentera med 8.1, men många applikationer som används stöds inte med 8, då vissa är daterade från 90-talet. Men som sagt, klart det förekommer

Av Marcuswb
Skrivet av Oneone:

Mycket mer Windows 8.1 nu kan jag säga mycket trevligt! Företagen börjar gå över.

Till 8/8.1? Nja, tvekmacka. Fortfarande många som sitter på XP och ska migrera över till W7. Tror att det kommer dröja ett halvt decennium eller så innan de går över till 8 (eller någon senare OS-release).

Av Marcuswb

Genomsnittlig kostnad för fiberinstallation?

Lokala fiber-Leffe kommer på onsdag för att informera oss (läs: mor och far) om fördelar, kostnad och allt däremellan. Fiber-Leffe kommer ifrån Svensk Infrastruktur, och enligt lokala webbplatsen för fibernätet så står det att genomsnittskostnaden för installationen är 17,5K, men en mer exakt kostnad för vår gata kommer Leffe att presentera på onsdag.

Informationen har inte distribuerats så bra, så osäker på hur mycket grannarna vet/är intresserade av.

Hur mycket påverkas kostnaden beroende på hur många på gatan som ansluter sig till nätet? Nu bor jag dock väldigt nära bas/telestationen (75m) så längdmässigt bör jag vara förskonad.
Hur mycket betalade du/ni för er fiber, och hur många på er gata anslöt sig? Ifall du också vet distansen till station/kopplingspunkt så får du gärna berätta

/M -- #bortmedkoppar

Av Marcuswb
Skrivet av Sisyfos:

Fredagen är räddad!
Men hur ska jag nu kunna hålla mig tills jag får pizzan... Kvällspizza+Fredagspanelen är ju obligatoriskt

Själv beställer jag alltid ett speciellt mål hos lokala pizzerian när det är Fredagspanel. Så varje fredag jag är där så frågar de helt enkelt: "Fredagspanel?"

Av Marcuswb
Av Marcuswb

Hejsan!

Angående betalningar hos er, varför tar det så många dagar efter köp innan ni drar beloppet från ens bankkonto? Gjorde ett större köp förra helgen och beloppet har fortfarande inte dragits. Strökollar mitt saldo och tänker "Hade jag så mycket pengar? Nu kan jag köpa ännu mer [på Webhallen ;)]" men kommer på strax efter att nej, det har jag inte.

Inget jättestort problem men kan nog ställa till det för en del.
Trevlig helg

Av Marcuswb
Skrivet av som99:

En del behöver det i vissa situationer fortfarande, då den ändå har HDMI och DVI spelar det väll ingen roll? Bättre att den har PS/2 och VGA än inte då den träffar en större marknad med.

Själv sitter man fortfarande på en PS/2-mus. Drivrutiner till mina USB-enheter har alltid strulat, så känns bättre med "true" plug-and-play.

Citat:

Old, but gold

Av Marcuswb
Skrivet av Garderoben:

Hoppas innerligt att det inte kommer till konsol....

Varför inte? Förstår inte varför vissa måste ha en P12-attityd à la pro-PC-macho yada yada. Tror att det skulle vara bra att trycka ut VR på så många plattformar som möjligt för att få till ett starkare intresse. Större intresse = mer R&D.

Sedan så när våra kära communityhövdingar Jonas och Emil provkörde Rift så använde de väl ändå en Xbox-kontroll ifall jag minns rätt? Förvisso på en dator, men ändå.

Av Marcuswb

Lågvolts-fläkt för ghetto-moddad Xbox 360

Tjena!

Har gjort om en gammal krysslåda hemma, och lagt till en extern insugsfläkt (mest för 'estetiska' skäl) men skulle behöva lite råd. Nuvarande fläkten som är fastskruvad är av okänt Kina-fabrikat, och ogillar starkt (läs: helt -- startar inte ens) att jobba på 6V som Xboxens CPU_FAN spottar ut. Jag är medveten om att man kan spitta strömkabeln från den optiska läsaren, men undviker gärna det.

Vilket leder mig till att rådfråga er ifall ni har något tips på 12V-fläktar som fungerar på lägre spänning, helst mellan storleken 90-120mm.

Ber om ursäkt ifall tråden är överflödig/lagd i fel underforum.

/M

Av Marcuswb

Hur är det med bildegenskaperna för den här modellen? Jag menar, Blaupunkt är väl inte något high-end märke så vitt jag vet.

"Vi säljer en brödrost, men det är lugnt -- den har 4K!"