Inlägg

Inlägg som Timmergubben har skrivit i forumet
Av Timmergubben
Skrivet av DjSweetBazz:

Fast den har bara 16gb och ingen plats för SD minneskort, jag har bara appar på min inbyggda 16gb och har mindre än 2gb kvar.
Vill man ha en massa spel, filmer och annat kul i mobilen så är plats för SD kort ett måste.

Skickades från m.sweclockers.com

32 gb* Har 20 gb kvar och har cirka 50 appar/spel, 300/400 bilder osv, så nog kan man trycka in några filmer om man vill. Sen är HTC ONE den snyggaste telefonen ute imo och har en bra kvalité känsla om det nu spelar någon roll

Av Timmergubben

Htc one

Den bästa telefonen jag haft!! En fröjd att titta på Youtube med då den här högtalarna framåt. Sen kommer det förmodligen komma möjlighet att köra sence eller vanilla Android inom en snar framtid! Kan bara rekommendera den!

Av Timmergubben

Hur vet man då om man har Sandy Bridge chipset då? har en i5-460m i datorn just nu? Det är första generationen, då kan jag alltså inte ha andra?

Av Timmergubben

Jag undrar dock hur det blir med värmen om man sätter in en t.ex. i7 samt ett 760 eller något liknande. Någon som vet hur man löser detta om det är ett problem?

Har hittat processorer som är kompabila: http://www.intel.com/support/processors/mobile/corei7/sb/CS-0...

Av Timmergubben

Tack, uppskattas mycket! Får ta och läsa på och se vad jag kommer fram till!

Av Timmergubben

Uppgradering av MSI gx660

Hejsan, nu när våren snart är här och lite nya krävande spel kommer tänkte jag utforska möjligheterna att uppgradera min bärbara dator, en MSI gx660. Har läst runt lite och sett att det finns möjlighet att byta både processor och grafikkort, då kommer man till den svåra frågan.

Vad finns det för möjliga komponenter som skulle passa in i denna dator? Kan tänka mig lägga ner ett antal tusen, dock inga enorma summor. Vill gärna att dator ska klara av att spela crysis 3 med hyfsad grafik utan fps drops.

Är som kanske förstått ny inom detta område och skulle uppskatta alla förslag och liknande. Jag vill inte gärna beställa hem saker utan att få råd och så vidare för att senare märka att de inte fungerar i datorn.