Inlägg

Inlägg som tjobreee har skrivit i forumet
Av tjobreee

Varför skulle inte dom i norrland kunna ha 5 ping? sitter med en från umeå och en från en by i västerbotten, 120 mil norr från mig. Båda har 5 i ping, den ena har inte ens fiber. Kör på tyska servrar. Men jag bad dom ladda ner en fil och se hur snabbt de gick, vi var 4st som laddade ner samtidigt och min blev klar betydligt snabbare än deras, 1 som bor vid mig som INTE har fiber, 24mbit adsl har han. Dom andra har 100/100 fiber, men alla dom har 5 i ping. Det verkar som att det är fler som inte kommer under 15 i ping även om dom har bra internet, kör på svenska servrar osv.

Tänkte mer att de kunde vara någon inställning eller nått sånt, typ ping filter eller vad det heter. Vet inte riktigt vad det är men var en som nämde det förut.

15 är bra, hade 50 innan så alltså jag klagar inte. Jag vet att de inte kmr bli någon skillnad på 15 och 5 heller, MEN, jag vill liksom veta VARFÖR jag inte kan ha under 15. Och VARFÖR den sänks när jag tabbar ut.

Tack för alla svar, ska testa köra traceroute och se.

Av tjobreee

@Chiffer: Jag bor i småland, spelar med vänner i stockholm och i en by i norrland. OCH med en som bor här nere. Alla dom har 5 i ping när vi t.ex lirar faceit och inte lirar svenska servrar ens.

https://imgur.com/a/EAAO8 Här i från bredbandskollen.

Och jag förstår att de inte kommer bli nån skillnad knappt, är mer bara att de är irriterande när norrlänningar utan fiber har 5 i ping när servern är i typ tyskland, medans jag har 15+.

Ingen som vet varför pingen sjunker när jag tabbar ur till skrivbordet? Och höjs till 15 igen när jag kommer in på cs.

Av tjobreee

Får inte under 15 i Ping?

Hallå! Jag fick precis 100/100 från Bredband2, men kommer inte under 15 Ping på Csgo. Det laggar inte men det är irriterande, väntade på att ha 5 i ping flera månader så detta är väldigt störigt haha. Folk med sämre internet ligger på 5 stabilt medans jag ligger på MINST 15. Och om jag tabbar ut så sänks pingen ner emot 9-10, någon som vet om det går att fixa på nått sätt, jag kan inte så mycket om just nätverk och så men känns ju väldigt skumt att pingen sänks när man tabbar. Och min bror med ADSL, dock väldigt bra för att vara adsl, har samma ping som mig. Ofta bättre till och med.

Hjälp miig

Av tjobreee

Var det så enkelt... Sorry alltså är helt okunnig speciellt gällande laptops fick den av en vän igår.. Tack så JÄTTE mycket för hjälpen och att ni orka ta er tid att kolla upp det!

Av tjobreee

Kan jag, och hur, öka från 60hz på min laptop (med 144hz skärm)

Hej! Jag har en asus rog g750jz-t4124h, saknas sånt uttag, och Asus 24" LED VG248QE skärm. Kan jag på något sätt få datorn att uttnyttja skärmens 144 eller åtminstone 100-120? Med adapter, nån inställning, jag vet inte. Är inte så teknisk gällande datorer längre.. Hoppas någon kan hjälpa, jag har googlat och letat så försök inte dumförklara mig snälla, vissa säger nämligen de går med hdmi till 120hz osvosv så står mycket olika.

Som sagt mycket oteknisk, har kollat på: https://www.dustinhome.se/product/5010117604/adapter?ssel=fal...

Hade den fungerat eller är den inte stark nog?

Tackar och ha en fortsatt trevlig kväll!!

Av tjobreee

Okej men om man skruvar ur hårddisken i externa haha, då äre ju en vanlig väl ? =D Så installerar jag på den.

Av tjobreee

Dator utan hårddisk, funkar det med extern bara?

Hej! Min hårddisk på stationära krashade nyss så tänkte titta om det går att ha bara en extern hårddisk? Om man typ flyttar över hela windows på den eller något hah.. Mvh

Av tjobreee

Ingen skillnad med den=(

Av tjobreee

Uppkopplingen är det inget fel på, då som sagt när vi satt och lana var jag den ända som pingade högt av 5 st. Har rätt inställningar också så som rate osv. Men kan det vara så att det är datorn som helt enkelt är för dålig för CS? Tycker ju inte den borde det med tanke på hur gammalt cs är liksom och datorn jag lirade cs på när jag spelade som mest var ju inte mycket att hurra över..

Av tjobreee

Högping på cs, varför?

Hej!

Jag har en bärbar dator, Hp probook 5330m.
Intel Core i3 2.10ghz
4gb Ram
Intel Hd Graphic 3000 (tror ja den heter)
Installerat med windows 7 64 bit

När jag lirar cs så har jag för det första fps drop hela tiden, 100 när ja står still sen när ja rör mig och speciellt när jag skjuter mot nån så sjunker den och rör sig hela tiden. Och pingen går upp mot 150 ibland, vi satt och lanade 5 stycken och alla hade 20 ungefär medans jag pingade mellan 20-150.. Har testat både trådlöst och med sladd och det är ingen skillnad typ.. Har testat allt som sägs i denna tråd: http://www.sweclockers.com/forum/22-microsoft-windows/877228-... och det blir ingen skillnad.. Kan nån hjälpa ? =(

Tack!