Inlägg

Inlägg som k0nsl har skrivit i forumet
Av k0nsl
Skrivet av Kuufukuji:

Länken fungerar bra för mig här.

Jag kan för övrigt nämna att jag har börjat gilla *BSD på senare tid också, dock i serversyften då PF och ZFS är nice

Hm, vad skumt :-/
Den är stendöd här. Får köra den genom min VPN istället.

[edit]
Testade länken via min proxy istället för VPN, och då fungerade allting direkt. Min ISP håller på och trixar med Squid, så det kanske kan bero på att dom har felat med någonting. Troligtvis är det nog så för jag har börjat märka att en hel drös webbsidor har slutat "funka" bara helt plötsligt efter att man börjat använda Squid.
Om någon annan har problem med länken, kör den via VPN eller någon proxy.
Nu ska jag brygga lite kaffe och läsa guiden

-k0nsl

Av k0nsl

Är länken död för någon mer än mig? Jag älskar *BSD faktiskt, trots att jag just nu kör en fork på Ubuntu (Zorin OS).

-k0nsl

Av k0nsl

Jag orkade inte starta en ny tråd om ämnet, men här är en någorlunda bra låt angående denna lag (som vi som folk ej har röstat för, som så mycket annat):

http://www.youtube.com/watch?v=p129lDodmZg

Mvh,
"k0nsl"

Av k0nsl

Det finns inga fotografier att beskåda.

Mvh,
"k0nsl"

Av k0nsl

Jag fick idag svar av Eva Hamilton angående tv-avgift för datorägare - ni kan läsa om det här

MVH.

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -8-DEAMON-8-
jaha, så det jag behöver är någon mellangrejj?

Ja, det kallas "förstärkare" i folkmun.

Av k0nsl

Jag kommer aldrig betala en sådan avgift--speciellt med tanke på att jag heller inte betalar den vanliga tv-avgiften då jag varken kollar på 1:an eller 2:an; det visas ju bara massa osvenskt skräp ändå; så varför ska jag betala för något som inte angår mig och som inte har någon anknytning till mig och det jag vurmar för och om. Nej tack! Dom pengarna kan jag lägga på andra saker.

Av k0nsl

I nuläget verkar servern ligga nere så någon kritik, av de slag som återfinns, är omöjlig att tilldela även om det finns intresse för det.

Av k0nsl

Det verkar som rimligast att det är en felläsning. Är du oroad så kan du göra en manuell temperatur avläsning - du känner nog ganska lätt om det är 125 C.

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av anton_mjor
har proppen så sjukt många pins att några av dom är på ovansidan!?

Jag vet inte om någon svarade på din fråga. Det är dock debug-pins och kommer inte finnas på de processorer som vi får tillgång till.

Av k0nsl

97%, 24/7.

Av k0nsl

Lian li chassit kanske kan vara något för dig?

https://www.datorbutiken.com/se/Navigation/Details.aspx?Produ...

Finns fler bilder på GTEK om du skulle vara intresserad.

Av k0nsl

Det beror nog på moderkortet men tekniskt sätt så bör det fungera utan problem. Jag kör på det viset just nu faktiskt och helt utan några problem.

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Battlefield
Nä jag måste säga att jag tycker IRL världen är bra mycket finare än den i dataspel. Fast man går ju inte runt och säger, "fan va fina texturer på det där trädet" eller hur?

Det beror väl helt och hållt på vilken del av världen man ser på. Tar man till exempel en kulturberikad stadsort i vår huvudstad så tycker jag personligen att data-världen, i många avseenden, är bra mycket finare!

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AkUs
Bara absurt att vi ska bedömma det.

Absolut inte. Det är ju vi konsumenter som köper produkten.

Angående topic: har du lust så kör på en Q6600, dom är billiga och kan överklockas tillfredsställande oftast, och G0 revisionen är mycket sval och klockar bättre än andra revisioner så försök få en sådan. Annars kan du alltid invänta och se vad AMD kommer att erbjuda inom kort (den 10:e) eller varför inte vänta på Intel's Penryn? I vilket fall som helst; har du pengarna så köp. Varför inte. Alltid skoj med nya manicker.

Av k0nsl

Jag köpte mitt XtremeAudio via Datorbutiken.com och är riktigt nöjd. Valde det eftersom att det passade min budget just då - hade jag haft mer riksdaler så hade jag valt ett XtremeMusic eller XtremeGamer så man kan få fler funktioner (Ultra High val i BF2 hö hö).

Av k0nsl

Hade jag varit du hade använt det du använder idag och spara pengar och köpa nytt efter att Phenom lanserats. Efter Phenom har lanserats kan du ju välja och vraka eftersom vi då kommer veta hurpass bra AMD's nya teknik presterar.

Det är vad jag själv gjorde. Köpte mig ett P5K Deluxe, 2GB DDR2 och en snuskigt billig E6320 som jag överklockade till 3.5GHz med stock kylningen. Det fungerar bra tills andra alternativ dyker upp

Av k0nsl

Re: Behöver hjälp med mitt HD2900XT.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ligerius
Jo, det är såhär att jag nyligen har skaffat ett HD2900XT (har haft det i 3 veckor) ungefär och jag spelar spel som Prey, Oblivion, Dark Messiah of Might and Magic m.m. Men i de spelen så tycker jag att det är alldeles för mycket ''jagged edges'' och jag har satt max på CCC (Anti-Aliasing, Ansotropic Filtering) och på spelens video options. Kan det bro på Drivern (7.7) eller att det kan vara fel på mitt grafikkort. Jag tycker inte det verkar som om det är fel på mitt grafikkort alla fall....

Jag skulle bli jätteglad om jag kunde få ett svar

Jag fann att detta fungerade för mig; sätt AA/ANSIO på max i CCC och i själva spelen så ska dessa värden vara på OFF. Testa och se själv. Det fungerade för mig med BF2.

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nuukeer
hmm atis kantutjämning verkar inte jämna ut texturer, utan bara kanter. detta ser tråkigt ut i bf2 som har många "jaggies" på träden (träd i bf2 (och i de flesta spel) är ju bara texturer ihopkletade till något som liknar ett träd, och man modellerar ju inte polygonsiak löv så då får de individuella texlarna få jobbet.)

Detta stämmer mycket väl och det är något som jag själv stör mig på otroligt mycket. Ser inte bra ut för fem riksdaler.

Av k0nsl

Mitt råd är att kolla in Acronis produkter - mycket användbara och smidiga:
http://www.acronis.com/

-k0nsl