Inlägg

Inlägg som k0nsl har skrivit i forumet
Av k0nsl

Microsoft mailade mig den "svenska hotfixen" för några dagar sedan. Installerade ni den svenska eller engelska hotfixen? Inte för att det ska spela någon större roll, vad jag vet. Men min installation vägrade installera hotfixen på något annat språk än svenska.

Hade lite problem i spel innan jag installerade hotfixen men nu flytar allting på som det skall. Dock så fungerar SiSoft Sandra 2005 inte längre........Krashar när man ska köra processor testerna, precis innan modulen laddas liksom. Det har ingenting med att prollen är överklockad, det är nått annat....

-k0nsl

Av k0nsl

Fan, jag som satt uppe mitt i natten och missade detta

Men jag är glad för Er som fick beställt en "gratis julklapp".

-k0nsl

Av k0nsl

7800GT är mycket prisvärt just nu, och du skulle definitivt kunna utnyttja det väldigt väl med ditt system. Sen om du känner för det så är det väl bara att öka klockfrekvensen på din prolle om det skulle behövas...

-k0nsl

Av k0nsl

Opteron 146 är en väldigt bra processor, speciellt när man överklockar dom till runt 2.8/3.0Ghz, MEN det är lite svårt att jämföra en vanlig single core med en dual core processor. Dom är ju bra på olika saker, det handlar bara om vad man prioriterar...........

I "rå" spel prestanda så vinner nog Opteron. Dock kan jag säga som så här att när jag byte till en 4400+ och installerade drivisar som utnyttjar dual core så har jag fått en ganska stor boost...

-k0nsl

Av k0nsl

Referenskylaren på X1800-korten låter något fruktansvärt. Kylflänsen som Warlock länkade till fungerar dock ypperligt

-k0nsl

Av k0nsl

Den fläkten som sitter i toppen låter betydligt mer än en 120mm fläkt (om vi snackar CoolerMaster-fläktar). Min fläkt som satt i toppen på mitt CM Stacker lät en hel del efter ett tag. Den är nu borta.

Jag hade kopplat ur fläktarna i fronten.

-k0nsl

Av k0nsl

Jag har testat alla möjliga spel med min 970P; BF2, Quake3, NFS UG2, NFSMW, F.E.A.R och en del andra. Det finns ingenting att klaga över gällande spelande eller vanligt desktop-användande.
Det enda jag kan anmärka över är att MagicTune som finns på installations cd:n inte fungerar, utan att man måste ladda ner en annan version på deras hemsida. Den fungerar utmärkt till spel.

-k0nsl

Av k0nsl

Finns det att köpa någonstans?

-k0nsl

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wooe
Windows X64 har väl funnits ute i nästan ett år nu.

Av k0nsl

Den hade ändå inte gått sönder om du slått på datorn utan kylning på processorn; den slår ju av automatiskt när processorn blir för varm. Det finns på dom flesta nya processorerna.
Så antagligen KAN det vara så enkelt att du får testa ordentligt med en kylfläns monterad, gå igenom allting metodiskt, om det fortfarande inte fungerar så är det väl helt enkelt bara att köpa en ny processor.

-k0nsl

Av k0nsl

Det kanske inte blir några problem då. Har bara tänkt igenom det lite snabbt men bestämde mig för att beställa ett nätaggregat till, eftersom att jag vet att problemet skulle lösas på ett eller annat sätt.

Så här ser "adaptern" ut:

http://images.tomshardware.com/2004/06/16/cooler_master/coolerma...

Det är bara som så att mitt moderkort kräver 24pinnar, men vi får väl se....

-k0nsl

Av k0nsl

Koppla ihop två nätaggregat?

Har precis beställt ett OCZ Modstream 520W (Powerstream var slut) som jag tänkt använda till diverse komponenter i mitt system (GPU, Pump, fläktar, UV-Ljus, osv,.)
Det är också tänkt att jag ska avbelasta systemet iochmed att tillägna grafikkortet med ett helt eget nätaggregat. Systemet är redan stabilt, men för att vara på den säkra sidan och för att få absolut max stabilitet så adderar jag ännu ett nätaggregat.

Kör på Tagan 580W (EasyCon) för moderkortet och processor, OCZ Modstream för allt annat.

Nu är bara frågan hur man ska koppla samman två nätaggregat på bästa sätt, och helst på ett så smidigt sätt det bara går? Jag har en kabel som jag fick med när jag köpte mitt Coolermaster Stacker chassi, som gör det möjligt att koppla ihop två nätaggregat -- DOCK så har jag endast använt det med nätaggregat som haft 20pinnar och inte dom "nya" som använder sig av 24pinnar. Så jag har ingen aning om det fortfarande kommer fungera med två nätaggregat som har 24pinnar, när kontakten endast har 20pinnars anslutning..........

Hittar heller ingen liknande kontakt någonstans på internet. Jag vet också att man kan "jump-starta" ett nätaggregat, men det är inte så smidigt, tycker jag iallafall. Med kontakten som jag tidigare använt så fungerar allting riktigt fint, bara trycka på power-knappen så snurrar båda nätaggregaten igång.

Någon annan som kan hjälpa mig lite?

-k0nsl

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hock
köp en ny prolle är mitt enda tips tyvärr!

Tror nog snarare att det hade varit bättre att köpa ett annat moderkort. Eller klockar 3500+ såpass lågt??

BTW, helt OK score för ett X1800XL, skaffa nu bättre kylning och klocka ännu mer

-k0nsl

Av k0nsl

Jag skulle nog tveka att ge min X2 1.7V faktiskt :/
Har givit den endast 1.6V som max...

-k0nsl

Av k0nsl

Whisky188,

Det låter som om du har kopplat något fel :/

-k0nsl

Av k0nsl

Mmm, hoppas att Seagate kan producera Maxtor-diskar som inte går sönder utan någon speciell anledning, personligen tycker jag att mina föredetta Maxtor diskar var väldigt opålitliga
Men dom kanske kan få ordning på det. Eller så kanske det är som någon påpekade, att man vill åt någon teknik för att senare förbättra sina egna produkter ;P

-k0nsl

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tomtenizze-n00b
Jippi hoppas maxtor försvinner med deras skit hårddiskar!

Av k0nsl

Jag håller med Xterminator med nätagget, hade dock valt ett EasyCon istället, men det verkar ju som om att budgeten hade rasat då....

-k0nsl

Av k0nsl

X2 4400+ @ 2800Mhz
X1800XT @ 695/800

http://litek.ws/X24400/2800Mhz_3DMark05-3.JPG

3DMark05: 10343

[edit]
Uppdaterade lite.

-k0nsl

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Arne Anka
Du ska väl inte skicka in ett resultat som är sämre än det du redan har
http://service.futuremark.com/compare?2k1=8827936

Jag vet. Det verkar ju lite konstigt, men det förra var ju med min Opteron.

Får väl dra till med det här då:

http://litek.ws/X24400/2800Mhz_3DMark01-4.JPG

( http://service.futuremark.com/compare?2k1=8833409 )

Detta med min X2 4400+ på 2800Mhz. Tidigare resultat med XL samt XT var med min Opteron (se tillexempel: http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&postid=6083277...)

-k0nsl

Av k0nsl

X2 4400+ @ 2800Mhz
X1800XT @ 695/800

3DMark01: 36218

http://litek.ws/X24400/2800Mhz_3DMark01-2.JPG

( http://service.futuremark.com/compare?2k1=8833310 )

-k0nsl

Av k0nsl

Som sagt, det har helt enkelt gått för långt. Goa råd är en sak men att hålla på som en frenetisk försäljare, då blir det jobbigt. Vi kanske borde rekrytera en sisådär tio stycken personer i Sledgehammer's kaliber, så får vi se hur kul det blir i slutändan.

-k0nsl

Citat:

Ursprungligen inskrivet av LicKeN
Så om någon skriver en tråd om intel, får man inte nämna AMD då eller?
Han kanske ska ha mer än en kandidat till platsen i hans dator. Det enda som ser dumt ut är sånna kommentarer som din.

Så här står de tpå Inets lagerstatus.

Postorderlager Best.vara
Butikslager Best.vara
Postorderpris 8 322 kr
(6 658 kr)

Så nej. Dom kommer inte få in sånna. Dom görs inte ens längre!