Inlägg

Inlägg som Ölkungen har skrivit i forumet
Av Ölkungen

SSD

Tjenare om man då kör på mSata SSD som du nämde äre bara plugga in den och köra och se till att allt sparas på den eller? Arnnars fattar jag nog ganska bra vad du menar Näre kommer till nätverkskortet hur installerar man det då? Även har fått ett litet problem med min y500 för när jag lirar så kan skärmen bli svart och det poppar upp en ruta med texten " Grafikdrivrutin svarade inte och startades om typ" Nåt liknande eller typ återställdes så vad kan förklaringen till det va? Skulle upskata svar dock vet många frågor Tack på förhand

Av Ölkungen

Fortfarande lite "lost"

Först o främst jätte tack för 3D länken Dessutom detta med Bloggen andra killen skickade så gällde det windows 7 spelar det roll eller så och även var den en anning komplicerad allafall för min del Så om du eller nån annan har lust att specifikt berätta från grunden hur och vad en SSD är och funkar vore jag extremt tacksam även att byta ram minne låter intressant Såg för ett tag sen en grabb som bytt nätverkskort http://www.inet.se/produkt/5405483/intel-wlan-module-n-6235-m... nåt som är bra och göra för bättre internet åtkomst eller hur tänker man ?

Av Ölkungen

Tilläg

Glömde att fråga hur oxå vad ni använder för program och SSD osv? Och även näre gäller att göra en backup vad är enklaste sättet?

Av Ölkungen

Kanon

Okej allt låter rimligt att göra Tack som fan Näre kommer till 3D:n Där så vore det ju hur ballt som helst att lira games i 3D Men kan möjligtvis ta kontakt med dig senare? På en y500 vad äre man kan byta ut? Allt från fläkt till processor eller hur funkar de? Tack på förhand

Av Ölkungen

Bör nåt göras ?

Tjena alla, ville börja med att jag kan knappt nåt om datorer näre kommer till Grafikkort/SSD osv .har allafall haft min Y500 i nästan en vecka nu och funkar exemplariskt, Men verkar som andra här på tråden verkar byta SSD och andra saker osv Så undrar då Äre nåt som rekommenderas att göra med datorn eller tanka hem några program för bättre prestanda osv Om någon har ork skulle kunna hjälpa mig med det vore jag ytterst Tacksam Tack på förhand........ Förstår det som att datorn är 3D vänlig hur funkar det?

Av Ölkungen

Tack så mycket du var till stor hjälp mannen

Av Ölkungen

Lite problem med belysningen

Tjenare har precis fått ,im vet ej om detta tagits upp tidigare men orkar dock inte kolla genom 22 sidor Så till frågan : Grejen är den att mitt tangentbord lyser inte överhuvudtaget, bara sett den lysa 2-3 gånger då jag sätter igång datorn :S Sen slocknar det igen så då är frågan Hur sätter man igång lyset?